Mám s ním ostať?

3. jan 2023

Predtým než sme sa spoznali s priateľom, malo som zakúpený lístok na viac dňovú akciu.
Ako sa blížila udalosť, spomínal, že on by tiež chcel ísť ale už sa nedali zohnať lístky. Bolo mi to ľúto ale ja som si lístok naschvál kúpila tak skoro, keďže som sa na to už veľmi tešila. Prehováral ma aby som ten lístok predala, sme jeden pár a obaja tam chceme ísť, bude ho bolieť ak pôjdem len ja.
Ja sprostá som ten lístok predala a on si na poslednú chvíľu odkúpil od kamaráta, ktorý ochorel, lístok pre seba. Nakoniec on išiel na tú akciu a ja som svoj lístok kvôli nemu predala. Nejde ani o tú akciu ale o ten princíp, neviem, či chcem zotrvať vo vzťahu s takýmto človekom. Preháňam podľa vás alebo aký máte na to názor?

deti95060810
3. jan 2023

podrazák... nezostala

janai1
3. jan 2023

Nezostala by som

jesenzima
3. jan 2023

To je debil 😅

syslik81
3. jan 2023

nooo to bolo od neho riadne podrazacke-laska jak hrom ..jasne ze by som ho poslala do prdele ...

accountant2022
3. jan 2023

Jeho nebolelo ze tam isiel len on? Debil

kiwi3
3. jan 2023

asi ste uz potom neboli jeden par, ked zrazu on mohol ist... asi tak by som to brala

pribinak
3. jan 2023

Debil na n-tu

trema
3. jan 2023

Vau.. tak toto je gól.. ukáž mu pá pá

lealikk
3. jan 2023

kokos, tak toto by ma pekne na***lo. to bol od neho mega podraz!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martul
3. jan 2023

panenko skákavá, to je teda idiot. Ale k téme......kašli naňho hľadá len na seba, citovo ťa vydieral, ty si mu naletela, ale keď sa jednalo oňho, neznal bratra

martinka13
3. jan 2023

Sebec a idiot

kvetinka75
3. jan 2023

Zeny ja len zasnem co vsetko ste ochotne zniest kvoli chlapom

mimka1402
3. jan 2023

Daj mu zbohom. Pozri sa, správny partner ťa podporí a tešil by sa s tebou, že máš lístok a ideš ty. Nenutil a netlačil by na teba aby si nešla. To je úplne toxické správanie. A to, že nekúpil ďalší lístok pre teba by mi blikala taká kontrolka. Neverím tomu, že sa nedá ešte jeden lístok nikde zohnať. Keby chcel... Ale nechce. Tak prosím nestracaj s nim čas. 🙂

marca12
3. jan 2023

Neprehanas u mna by skoncil. Ma dvojaky meter,bezcharakterny idiot. A poucenie dobuducna,nikdy si nenechaj od nikoho rozkazovat a nenechaj sa vydierat

ivangeline
3. jan 2023

wtf? Nemas

hilda08
3. jan 2023

Strata času s takou povahou

katkine_terapie
3. jan 2023

Autorka: Prvy varovny signal bol manipulacia a hra na vyvolanie pocitu viny v tebe. Druhy varovny signal bol podraz ked on isiel a ty nie. Tretiu prilezitost by nedostal. Toto nie je clovek vhodny na vztah.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
koniarova
3. jan 2023

Všetci vyššie ti už odpovedali. 👍 Je to truľo. Ale mňa by skôr zaujímalo, na akú akciu bol ten lístok. 😁

bluka2
3. jan 2023

Tak ma to aj výhodu, že si ten lístok predala. Zistila si, čo je zač a môžeš sa posunúť ďalej. Lepšie skôr ako neskôr 🙂

lamonita
3. jan 2023

Koncert už bol? Ukradni mu ho, debilovi, chod tam a posli mu stadial foto s textom, ze sa s nim rozchádzas, lebo už chodíš s gitaristom z tej kapely🤣🤣🥂✌️

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gertrudaosem
3. jan 2023

@kvetinka75 porozprávaj akého dokonalého máš ty, ako ani jedna z nás...

viestta
3. jan 2023

Ty si mu nepovedala, že si svoj lístok predala? Vy ste sa vopred a včas nedohodli, že kúpite si lístky?
Nie, neostávaj, neviete spolu komunikovať ani o takých prkotinach, ako chcete vykomunikovať skutočne problemy?

autor
3. jan 2023

@viestta Samozrejme, že povedala. Ja keď som svoj lístok kúpila, on ešte vôbec nebol. Prosil ma aby som ho predala keďže on už neskôr nestihol kúpiť (keď zistil, že ja mám), predala som, povedala som mu to. On si následne v poslednej chvíli kúpil od kamaráta pre seba. Tu vôbec nejde o komunikáciu

lavinis
3. jan 2023

Egoista

lavinis
3. jan 2023

@viestta ak by si čítala s porozumením, čo autorka napísala, tak toto nenapíšeš