Mám priateľke tolerovať teplého kamaráta?

3. nov 2024

Dobrý večer , priateľka akurát sa zamestnala pred 3 týždňami v novej práci a našla si tam vraj nového kamaráta ktorí zhodou okolnosti býva blízko nás. Už si stihli aj vymeniť kontakty a píšu si sem tam. Vraj je teplý … mám jej to tolerovať ?

biba_18
3. nov 2024

tolerovať? 😮😮

autor
3. nov 2024

@biba_18 ona je háklivá na moje dlhoročne kamarátky a ona zrazu príde s týmto

marca12
3. nov 2024

Hadam je dospela,svojpravna a veris jej. Ty ju nemas co obmedzovat. Ak sa ti to nezda,mozes si preverit co je zac,ale ziadne sialenosti nerob. Ak je gay,tak sa ozaj nemas coho bat.

biba_18
3. nov 2024

ak je teplý tak je ako kamoška. aj kamošky jej toletuješ?

autor
3. nov 2024

@marca12 dobre ďakujem

autor
3. nov 2024

@biba_18 vďaka

hugoboss1923
3. nov 2024

Aj keď homosexuál, stále je to chlap. Ty jej tiež môžeš nahovoriť, že tvoje kamarátky sú lesbičky. Uverí ti?

barbora01
3. nov 2024

“ona je háklivá na moje dlhoročne kamarátky a ona zrazu príde s týmto” takže ty môžeš, ale ona nie?

cukroska
3. nov 2024

Niie je náhodou svojprávny a slobodný človek ?Ak si naozaj dobrá kamarátka necháš ju nech sa rozhodne ako sama chce.

tramtada31
3. nov 2024

Ak prídeš do noveho kolektivu, je tazke sa tam udomácniť, preto hladas spriaznenú dusu, ktorá nielen, že ti môže pomôcť s pracovnými činnosťami, zapadnúť fo kolektivu, ale aj ti byt psychickou oporou. V praci trávime tretinu casu, takze je potrebne si to tam spríjemniť. Ďalšiu tretinu dňa trávime doma, takze pozor, aby si jej tento pobyt nezneprijemnil takymito vycitkami

deti95060810
3. nov 2024

ak je homos. tak to si v ohrození skôr ty...😉

nikoletta1712
3. nov 2024

@deti95060810 Nemá chybičku tento komentár, popiči, ďakujem🤣🤣🤣🤣🤣🤣

veronka1996
4. nov 2024

Ak si bisexuál, zavolajte ho do trojky.

simca06022011
4. nov 2024

rovnako jej toleruj kamaratov ako ona tebe kamaratky a nech je to aj mimozemstan 🙂 nechapem, co si co maju dospeli ludia co tolerovat a neviem co.. ak mi chlap denne nebeha za suknami a ma dlhorocne zname, nerobim cirkus, tak ako on nebude riesit ci ja si napisem s kolegom, ci je homosexual alebo nie.

luciaruz
4. nov 2024

"Tolerovať " kokos, jedno taketo slovo a bol by ohen na streche.

danica2711
4. nov 2024

ty si jej majiteľ, aby si jej povoľoval, s kým sa môže kamarátiť? Navyše v situácii, kedy žiadna nevera nehrozí... tvl, keby môj priateľ takto rozmýšľal, v živote ma už neuvidí...

zuzanka.zuzu
4. nov 2024

na koňovi idú ženy chlapa roztrhať ak sa naňho usmeje kolegyňa, ako by sa im to nepáčilo a tu zrazu koľké tolerantné 🤪😂 to určite.....

dorothee
4. nov 2024

Zavisi od toho co si pisu,aka je intenzita stretavania atd.Sleduj,ako sa sprava ale nebud privelmi ziarlivy.A zisti si ci je ozaj teply 😉

h2
4. nov 2024

A keby si našla kamaráta, ktorý by nebol teplý, tak by sa jej ho akože netoleroval???

nurielka
5. nov 2024

Naozaj je gay? Spýtaj sa ho priamo. 👆 To som raz tvrdila svojmu bývalému. 😬

slavka1988
5. nov 2024

Máš tolerovať aj ,,normálneho,,