Mám priateľa a zaľúbila som sa do iného

16. nov 2024

Dobrý večer.
S priateľom sme skoro 3 roky a sme zasnúbení a mame 2 ročnú dcérku ( boli sme spolu týždeň keď som ostala tehotna). Počas nášho vzťahu to nikdy nebolo prechádzka ružovou záhradou, hádame sa a v poslednej dobe ( 3 mesiace) je to už medzi nami horšie... už to nie je jedna hádka za deň ale aj 5 , už ani moc spolu nespavame ( možno 3x do mesiaca niekedy ani to nie) a už to proste nie je ono... pred 2 týždňami mi na sociálnej sieti napísal jeden muž , len tak, tak som odpísala nebrala som to nijak vážne.. lenže postupom času sme si začali písať viac a viac a mne sa začal páčiť, až tak že na neho stále myslím, dokonca aj pri sexe.. je tak láskavý chápavý narozdiel od môjho priateľa . Co mam robit ? Mam sa rozísť s priateľom a dat svojmu životu ešte šancu a odísť z toxické vztahu? Čo ak mi bude robiť problémy po rozchode ... dakujem

anjelicek26
16. nov 2024

Iste, rozbi si rodinu, lebo ti nejaky frajo na insta ci fb vypisuje zalaskovane spravy (tebe a dalsim 5tim paralelne a caka, kde si vrzne nakoniec...)... oni to vedia velmi dobre takto namotavat... popracuj na vasom vztahu, preco sa hadate? Neda sa to zlepsit? Ste rodina, aj ked taka pozliepana, neplanovali ste to takto... ale zabojovala by som, kym zacnem "snivat" o niekom z netu, kto v realite ani nema mimo sexu zaujem o vztah a byt nahradnym otcom tvojmu dietatu a doma bude tiez robit bordel, nechavat spinave ponozky, nebude v noci vstavat k tvojmu dietatu, nebude ti chodit nakupovat a boh vie co este vlastne s toho zoznamu, ktory vycitas priatelovi... Materstvo, rodicovstvo, ponorka rodicovskej 2-3 roky doma robi strasny tlak na vztahy...ty si frustrovana z rutiny, on nema chut ani domov chodit potom... ak by sa ale obe strany posnazili, ide vsetko... je to omnoho lepsie, ako kazdy druhy vikend mat dieta u ex, nemat ho na vianoce, silvestra, prazdniny, kazde druhe narodeniny, lebo bude u neho...

lindous
16. nov 2024

áno, z nefungujúceho vzťahu, pokiaľ naozaj nie je šanca na nápravu by som odišla, ale nie kvôli druhému chlapovi, kvôli sebe a rozhodne by som sa nehádzala hneď okolo kruku niekomu koho poznám 2 týždne len cez chat, nepotrebuješ dopadnúť rovnako, na začiatku vie byť každý láskavý a chápavý, predpokladám, že aj snúbenec bol na prvých rande super, keď ste na to hneď aj vhupli.. ale najskôr by som hľadala možnosti ako to zachrániť a ak tadiaľ naozaj cesta nevedie, ukončiť to radšej skôr ako neskôr, kým sa ešte budete vedieť dohodnúť ako ľudia a normálne komunikovať, nie už len po sebe zjapať a nadávať si... a ak tak spravíš, skús chvíľu zostať sama, dať sa dokopy, už nerozhoduješ len za seba...

lienka.7
16. nov 2024

@autorka ak sa s nim mas rozísť, tak nie kvôli novému chlapovi, ale kvôli tebe samej...

enmery
16. nov 2024

Aj tu je plno tém, ako chlapi vypisujú počas vzťahu mickám na nete. Aj celkom toxickí chlapi to robia a vedia zahrať formu. Pozri, už si jednu chybu urobila-otehotnieš s niekým, koho absolútne nepoznáš po týždni. Vzťah vám očividne nefunguje, ty by si mala toto poriešiť a nie snívať o chlapovi, o ktorom totálne nič nevieš, lebo Ťa život prinúti zopakovať si lekciu, z ktorej si sa nepoučila.

autor
16. nov 2024

@anjelicek26 ja mam 21 rokov a on ma 35. nemá ani vodičak ani budúcnosť. Jedine co ho zaujíma je ci ma kúpené pivo a ci ma co fajčiť. Cele dni spi keď je doma skoro vôbec snami netrápi čas radšej leží na gauči a pozerá tv alebo spi.. sme spolu 3 roky a nikdy sme neboli ďalej jak je naše mesto. Mňa takýto život nebaví ja potrebujem žiť normálny život s normálnym chlapom ktorý aj za niečo stojí a vie sa postarať o rodinu . ...... priateľ už mal ženu aj dieťa ale rozišli sa keď malý mal len pár mesiacov kvôli drogám, bol feťák ale už je rok čistý..teda tak hovorí pravda môže byť iná.. a to je ďalší dôvod prečo radšej rozbijem rodinu ako ostať v nej a dalej vychovávať dcéru s nim co jej do života viac ublíži ako dá

liv1
16. nov 2024

Davaj si pozor na koho sa namotavas. Moze to byt kludne tvoj priatel s cudzim nickom, alebo jeho kamos. Moze to byt uplne hocikto, niekto kto ma vztah, niekto kto je zenaty. Nepoznas ho, nevies kto je, len tak ti cudzi chlap napise na nete? To je dost cudne. Ak sa mate rozist, urob to kvoli niecomu inemu, ze ti vztah nevyhovuje, ze nie si spokojna dlhodobo, ale nie kvoli dvojtyzdnovej internetovej znamosti.

autor
16. nov 2024

Chcem sa s nim rozísť a byt sama a spoznať seba aj toho muža nikde som nenapísala ze idem skočiť zo vzťahu do vzťahu.

liv1
16. nov 2024

A za druhe, hlavne neskac chlapovi do postele po tyzdnovej znamosti. Sorry, musela som

autor
16. nov 2024

@liv1 poznali sme sa predtým 2 roky ale nikdy medzi nami nič nebolo

anjelicek26
16. nov 2024

Tak ale odchadza sa s cistym stitom a nie nejakym pofidernym vztahom a brat zo sebou dieta (kam??)... zavolaj rodicom ci starkym a chod k nim a tak zacni od nuly...

misana84
16. nov 2024

To vyzerá na další pokus a ďalšie dieťa a o 2 roky další, ďalšie dieťa…

autor
16. nov 2024

@anjelicek26 nikde som nenapísala ze keď sa sním rozijdem hneď sa dám s druhým dokopy. Potrebujem čas a možno časom by som sa s nim stretla .

oli18
16. nov 2024

Nejak si zobrala zivot zhurta. Brzdi trochu, aby si v 40tke nemala x deti od x muzov.

abbey1
16. nov 2024

Prvýkrát si otehotnela po týždni, teraz po 2 týždňoch si zaľúbená. Kam a prečo sa stále vrháš dolu hlavou?
Mysli na svoje dieťa. Ma 3 roky a ty by si kľudne bezhlavo skočila do vzťahu s iným mužom. Ach :(
Keď nemáš zodpovednosť voči sebe, tak aspoň voči dieťaťu maj.

abbey1
16. nov 2024

A teraz ešte čítam, že máš 21. :(

lindous
16. nov 2024

Nemusela si napísať, že by si hneď skočila do ďalšieho vzťahu, to ako si z neho mimo a stále na neho myslíš, hovorí za teba, názov témy je, že si sa zaľúbila... ale ak tomu dokážeš dať spiatočku, tak fajn, ideálne sa trošku stiahni rovno, skôr ako ti to prerastie cez hlavu... porieš si situáciu doma hlavne, kvôli sebe a dcérke, v tom čo si opísala naozaj nemusí vyrastať

mimka1402
16. nov 2024

Si na skvelej dráhe mať každé dieťa s iným a ostať single mama so 4mi deťmi 😍.
Žena premýšľaj, ale to chcem asi veľa.
Tak ak je zlý partner prečo riešiš to vypisovanim? Buď rieš doma problém, daj podmienky a odíď, ale ty budeš presne ten expert čo každý týždeň má iného tatka dieťa. Ako "zvieratko" čo dvere prestavuje stále iného tatina po párdňovej známosti... Deti zmätene a mamina nestíhac utiahnut život hoc len s jedným dieťaťom.

Preber sa!

svetlonos
16. nov 2024

Ôk, urobila si chybu, dala sa dokopy s foťákom, ktorý opustil parmezánu dieta a čakala si co?? Ze sa z teba pokaka? V 90% mužského pokolenia, ktorí si po 30tke nájdu 18 ročnú papierovo dospelú priatelku - sú vadni. Nie sú schopní byt so seberovnou vekovo, keďže ta by ich hnala svinskym krokom a rýchlo prepukla. Ty si bola mladá blba neskusena - sorry nič v zlom ale v porovnaní s 30 - 36 ročnou to platí. Tiez som v 20tke myslela, co vselico som už zazila, hmmm. Dnes to vidím inakšie. Mladá neskusena, a presne také tvárnenie a "blbe" potrebujú takýto nevyzreti dilinovia! Aby ich mali za handry. Keby si už mala 30 a on 45, úplne iná téma!
Máš vibec kam ísť s malou? Predpokladám ze nie ak toto trpiš.
Pories to q odid ale nie ďalšiemu do postele.
Pretože necakaj, ze to bude s novým objemom takto krásne pokračovať aj naďalej. Ty mas dueta a sorry, tam konci romantika a začína realita! Už vidím cudzieho chlapa ako je nadšený upistan dietatom vo fáze vzdoru, v chorobe atd. Aši sa nepotrha v roli "nového ocka" ku ktorej prišiel. Tam už nebudete samu v romantickej atmosfére na oblaciku ako na nete. A možno he rovnaky debil ako ten, čo uz mas doma. Lebo budme realisti - na kieho svaka si vybrať 21 ročnú matku s makym dietatom, pokial ma na vyber rezident dievčat bez deti?? Preto, lebo si v podstate ľahká korisť a necháš sa opiť rožkom.
Od kretena určite odid ale nie s vidinou krásne vztahu s neznámym chlapom po 2 tyzdnovom pisani si. A to ti píšem ako niekto, kto preferuje skôr intenzívne vztahy od určitého veku = rýchle zoznámenie sa ... Prvy taky vztah mi trval 8 rokov, druhy 3 a tretí je môj muž už 8 rok. Tiez sme sa nevideli za ruky 2 roky, kým sme sa dobre spoznali. No keby viem, že niekto z nich fetuje, tak nič nehrozí, toboz vztah s dietatom.

lenka3454
16. nov 2024

Ak si nešťastná vo vzťahu a nechceš v ňom pokračovať tak sa určite rozid ,kvôli dieťaťu je blbosť ostávat spolu... ale ani sa nepúšťaj hneď do druhého vzťahu aby si nakoniec neostala sama z dvoma deťmi

lb1984
17. nov 2024

Mať malé dieťa je masaker. Veľa párov prechádza v tom období krízou. Možno tvoj problém nieje tvoj partner ale tvoj postoj a to malé 2 ročné sidielko co máš doma - hrba povinnosti, zodpovednosti, starostlivosti, strata vlastného života, slobody. Za mňa nauč sa žiť sama so sebou a svojim dieťaťom tak aby si bola šťastná, muža vytesni a až potom sa rozhodni co ďalej. Jasne ak tvoj je neschopný, chlasta, droguje, je agresívny alebo ma iné správanie ktoré môže ovplyvniť zdravý vývoj tvojho dieťaťa kopni ho do zadnice, ale ak je to iba normálny chlap s "muchami" co ta privádzajú do šialenstva zostaň a prestaň ho riešiť. Rieš iba seba a svoje dieťa.

damian85
17. nov 2024

Tieto dristy som ako nezadaný počuval dookola. Po príjemnej konverzácii , puse prišlo " vytriezvenie " v podobe , som zadaná , mam dieťa , muža ale nie som s ním štastná. Sex nám neklape. A otázka : " to nemôžem si aj ja užiť , byť štastna a bla bla blaaa ". No môžeš , keď jedno ukončíš potom možeš druhé začínať. Tieto ženy ( muži ) sú na nezaplatenie. Neodídu od niečoho čo im vraj prináša samé negatíva , kým pomimo nenájdu iný vtáčik ( dierku ) , aby nedajbože neboli na minútku samé.......

okoloiduci5
17. nov 2024

Kde vas tí chlapi hladaju...

gerber58
17. nov 2024

Si naivná a záchranu seba vidíš v inom mužovi, namiesto toho, aby si sa so svojím otvorené rozprávala. Máte dieťa, ale ako vidím, to v tvojom príbehu nezohráva veľkú úlohu, keďže riešiš, či ti tvoj nebude robiť problém, lebo ty chceš toho, ktorého absolútne nepoznáš. Len si myslíš, že je úžasný a pravdepodobne po pár mesiacoch už taký úžas nebude.

martinadomianova
17. nov 2024

Mňa by zaujímalo, či si toho dotyčného aj videla. Alebo sa zaľúbila len cez správy. Každý jeden vie písať pekné veci, atď, otázne je, aký je v skutočnosti.

earlgrey
17. nov 2024

Ak máš kam ísť, choď ale dávaj si pozor na ďalšieho muža, s ktorým skončíš...aby si znova po týždni neotehotnela, aby neboj feťák, alkoholik a lenivec, ktorý robí deti kade tade...a jedna rada, ak už s niekým sexuješ, chráň sa...nie len pred tehotenstvom ale pred rôznými pohlavnými chorobami a inými chuťovkami...

earlgrey
17. nov 2024

@martinadomianova nevidela, veď píše, že si 2 týždne len píšu 🤦‍♀️

martinadomianova
17. nov 2024

@earlgrey a predsa sa zaľúbila 🤦‍♀️

no_a_co
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vevebono
17. nov 2024

Áno, za dva týždne písania sa dá hovoriť o láske 🫢 treba si uvedomiť, čo chceš od života a potom si za tým ist. Ak rodina, tak treba makať na vzťahu. Ak iný kolík, tak treba najskôr skončiť a potom začínať. Bože. Nespíme spolu, len 3x do mesiaca 🤔 niektoré fakt nevedia co so sebou

earlgrey
17. nov 2024

@martinadomianova To nič, takých ľudí behá po svete mnoho..vieš koľkí muži mne na zoznámkach napísali po pár dňových správach, že sa do mňa zaľúbili? 🤣 alebo po pár dňoch písania, už má nazývali zlatko, srdiečko, láska 🤣 ja som takých mužov hneď blokovala, lebo určite nemajú všetkých pokope...ale nájdu sa aj ženy, ktoré na takéto slová veľmi rýchlo naletia...naivita vládne svetom...a ešte sa tí muži ofučia ako malé deti, keď im povieš, aby sa krotili a nepísali ti blbosti...ale hold...takých je vážne veľmi veľa...akokeby z rovnakých vajec boli 🤦‍♀️