Mám priateľa a zaľúbil som sa do iného

resnik
7. jan 2024

Zdravím ľudkovia neviem ako začať a hlavne ma nesude hneď budem rád za každú rádu mam 26rokov som gay mam 8rokov priateľa on pracuje v zahraničí ja na Slovensku priateľ 30rokov je veľmi milí priateľský veľmi dobrý muž ľúbi ma veľmi robí premna nemožné posiela peniaze , dovolenky , kúpil mi auto pomáha mi nikdy sa nehadame všetko klape ako ma .lenže je tu jeden háčik zaľúbil som sa do 18 ročného chalana! Bývame vedľa seba poznám ho od mala nikdy by som nepovedal že sa môžem tak bezhlavo zaľúbiť doňho predsa som o 8 rokov starší rozumnejši . Neviem či mi uveríte ale zbalil on mňa každý deň chodil umná proste sme boli kamoši len na v poslednom čase namna začal žiarliť keď som šiel vonku s priateľmi atď. A jedného dňa sme sa opili a vtom mi povedal že ma ľúbi že či som si to všimol môj výraz že coooo?!
Mimochodom ma frajerku nikdy by som si nepovedal že môže byť aj na chalanov hráva futbal ma kapelu hra na gitare. a vtom mi povedal že či môže prespať umna že určite medzi nami nebude nič lebo z mojej strani tam nebol žiaden cit no ale ako chlalan sa mi páčil no tak prespal umna nebolo medzi nami nič intímne ale dotiky a bozky tam boli nebránil som sa no a pokračuje to ďalej frajerku nechal ja som sa zaľúbil ale mam dobrého priateľa s ktorým mame budúcnosť ľúbi ma nechcem mu ublížiť nechcem náš vzťah skončiť ale necítim k nemu nič ani sexuálne ma nepritahuje čo mám robiť som zúfalí ďakujem za každú radu .

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aandrea9
7. jan 2024

@resnik ty s tým tvojim priateľom žiješ v jednej domácnosti alebo len posiela peniaze, kupuje auta a dovolenky?

uhnakova
7. jan 2024

Toto je stránka pre mamičky a budúce mamičky. Si mamička?

mable123
7. jan 2024

Katastrofa... Jeden sa snaží pre Vašu budúcnosť a druhý sa zaľúbi behom sekundy do suseda... Mal by si zostať sám a nenič životy dvom ľuďom keď nevieš s kÿm chodíš/nechodíš a vymeníš niekoho kto Ťa rozmaznával za niekoho, kto okolo Teba chodil ako sused.

huxy
7. jan 2024

To je tak, keď si niekto neváži, čo má. A "zaľúbi" sa do peknej mladšej tváričky, tela... A to platí aj vo vzťahu muža a ženy...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uhnakova
7. jan 2024

@chodec15 keď myslíš. Za mňa si pomylil sociálnu sieť.

0silvia0
7. jan 2024

@uhnakova ved sem chodia aj oteckovia, aj teenageri, aj nemamicky.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jamimo
7. jan 2024

@uhnakova ale no... myslím si, že MK už dávno nie je len o mamičkách a budúcich mamičkách 😉

resnik
autor
7. jan 2024

@aandrea9 ja mam vlastný rodičovský dom ktorý mi darovali rodičia sú rozvedený .

resnik
autor
7. jan 2024

@mable123 to je tiež pravda 😔

resnik
autor
7. jan 2024

@chodec15 Nesedím určite tiež pracujem a slušne zarábam

masinka
7. jan 2024

To co mate medzi nohami, je podla mna uplne irelevantne, keby si bol trebars ty dievca, tak ti poviem takto. Ujasni si koho vlastne chces. Ak planujes nadalej buducnost s tvojim partnerom, tak si na mlade masko nechaj zajst chut, inak je svinstvo takto ho podporovat v jeho zalaskovani + druhe svinstvo je zahybat partnerovi. Ak chces toho noveho, tak si uprac najprv vztah s povodnym partnerom a potom hura do toho. Drzim palce nech spravis spravne rozhodnutie.

ivanka12311
7. jan 2024

Nájdi si tretieho ako sa hovorí do tretice všetko dobré 😃..

aandrea9
7. jan 2024

@resnik moja otázka znela inak

ivanka12311
7. jan 2024

@chodec15 no čo popkorn urobený?🙂😄

annamarin
7. jan 2024

@resnik Tvoj aktuálny priateľ sa ti nepáči a necítiš k nemu nič až po tom čo si spoznal nového? Alebo to tak bolo aj predtým? Ak ste predtým boli v pohode a páčil sa ti, tak to si len momentálne zaslepeny a zrazu to v nom nevidis.

sissy27
7. jan 2024

@resnik ved to je uplne jednoduche - ak by ta teraz priatel zo zahranicia prestal vydrziavat, zastavil by financie, dovolenky nechal platit teba, zobral auto, tak uz nemas dovod s nim byt. Ak by si mal zaplatit dovolenku pre dvoch, tak ju zaplatis sebe a mlademu susedovi, nech si mozes zasexovat, nebudes sa predsa na dovolenke za svoje peniaze otravovat s niekym, kto ta nepritahuje.
Takze si vyber - bud materialne vyhody bez vasne a sex z povinnosti / vdacnosti, alebo vasnivy sex za tvoje prachy (18r sused asi ziadny super prijem nema, takze budes korena robit ty tentokrat). Nejaky cas to mozes tahat na dve strany, ale skor ci neskor sa to prevali.
A asi nebudem daleko od pravdy ked poviem, ze mlady u teba vidi auto, dovolenky, financny standard, tak “sa zamiloval” 😅 len asi mu tak uplne nedocvaklo, odkial peniaze tecu…

ann092
7. jan 2024

@resnik máš len hlavu pobláznenú, uvedom si čím skôr koho chceš..

muchacici
7. jan 2024

Myslím si, že "keď je medveďovi dobre, ide sa šmýkať po tenkom ľade". Teraz si už zabudol na frajera, lebo si sa zaláskoval do mladého, takže už ti asi nič iné z "rozkoše" nechýbalo. Buď priateľa opusti, nech investuje čas a peniaze do perspektívneho vzťahu (vyzerá to tak, že ten chlapík myslí na budúcnosť s tebou), alebo daj si pokoj s mladým susedom, je to ešte v podstate decko, nemá to dlhé trvanie, ochvíľku sa ti bude po chodbe promenádovať s novou frajerkou a tebe ostanú oči pre plač. A prečo vlastne nežijete s priateľom spolu? Vzťah takto na diaľku môže ochladnúť, ale nemusí zaniknúť, treba na tom pracovať. Ujasni si priority, ale mladý je len krátkodobá záležitosť, z nudy taký príťažlivý, spomenieš moje slová

daniela2202
7. jan 2024

@chodec15 😁😁😁👍

resnik
autor
7. jan 2024

@annamarin no ved ja si neviem predstaviť bez priateľa byť predsa sme spolu 8rokov chyba bola ta že keď ja som bol študent on už pracoval v zahraničí chodil zamnou a on začal mňa rozmaznávať ako malého a je to vždy tak nie ako si myslite že ja ho ťahám len kvôli peniazom určite snim chcem byť .

resnik
autor
7. jan 2024

@muchacici nebývame preto lebo stále som nechcel ja že to je skoro .

queen_mary
7. jan 2024

Nechaj si aj sugar daddyho aj zajka. Win win. 😀

resnik
autor
7. jan 2024

@annamarin no keď mám pravdu povedať stále sa mi páči možno že ma 30ale vyzerá lepšie ako ten 18 ročný chalan stará sa tiež o seba chodí do školy a akurát za 20min sa mame stretnúť . A chalan vypisuje že kde som že nemám v záhrade auto špión .

muchacici
7. jan 2024

@resnik Ale už máš aj svoj vek na vážny vzťah a bývanie, 8 rokov nie je už v žiadnom prípade skoro. Dlho si otáľal posunúť sa vo vzťahu, teraz to máte prekysnuté, a bez snahy krízu ťažko zvládnete. Ako vravím, ujasni si, čo chceš, lebo keď sa stále necítiš na záväzky a spoločné bývanie napríklad, tak žij život slobodného mladíka. Ale myslím, že by si mal byť fér. Ešte raz opakujem, mladý čoskoro pôjde, takže s tým počítaj, aj keď s priateľom nezostaneš

muchacici
7. jan 2024

@resnik No tak ja osobne by som perspektívneho chlapa, ktorý ma ľúbi nevymenila za nejakého cucáka-decko, aj keby neviem aký krásny bol, hneď blokovačka, ešte aby ti z pomsty nezavaril. Sme ľudia, nie zvieratá, treba si vopred premyslieť, či podľahnem pokušeniu a aké to môže mať následky

moonlight1210
7. jan 2024

@chodec15 v com du promiskuitnejsi?

slovakboy
7. jan 2024

@resnik láska na diaľku je ošemetná. Toho si mal na blízku. Je to náročné ale urobil si už vtedy chybu keď si pripustil tu prvú myšlienku, že by mohlo byt s tým susedom niečo. Viem to ale pochopiť, ty si netušil že je tiež na mužov, takže si asi len sníval a túto ručnú brzdu, ktorú si ja napríklad pri atraktívnych ženách dávam hneď pri prvom kontakte, ty si nestihol zaradiť.
Bude to boliet. Ujasní si prečo si chodil s tým starším a či si ho vôbec miloval. Ak teraz k nemu nič necitis ale pred tým áno a on ťa stale miluje tak by si mal sa rozísť s tým susedom a hľadať cestu k tomu v cudzine. A bývať spolu a nie na diaľku.