Mám pred 30tkou a za sebou sériu vzťahov, v ktorých som stratila čas

26. máj 2024

Mám pomaly pred 30tkou. Za sebou sériu vzťahov, v ktorých som viac menej stratila čas a hlavne seba. Momentálne, akoby sa to opakuje. Ocitáme sa vo vzťahu bez záväzku, s rovnakou neistotou a s tým, že ma ten muž nemiluje a pravdepodobne nikdy ani nebude. Už sa tým nevládzem trápiť, hoc ma občas ešte sem tam pichne pri srdci. Nedokážem zatiaľ však odísť z tohto vzťahu. Roky predtým som si to vlastne ani neuvedomovala. Ja som si to neuvedomovala ani v terajšom vzťahu. Myslíte, že len strácam čas? Možno, ale nakoľko mám veľa problémom so sebou samou, možno ani nie. Teda na partnerstvo. Samozrejme túžim, ale nedokážem zatiaľ byť správnym partnerom a preto ani nedokážem opustiť to, kde niesom dôležitá. Možno to bude trvať nejaký čas, kým sa uzdravím z doterajších skúseností a života. Myslíte, že je možné nájsť dobrého partnera i po 30tke? Ďalšia otázka, kde ho stretnúť, veď mne príde ze dnes už nikto nikde nie je a ak je, nespraví krok. Možno sa mi to len zdá. Možno som len nemala ešte šťastie. Chcela by som sa uzdraviť čím skôr, deň čo deň si to sľubujem a deň čo deň zlyhám a opäť je to stratený čas a život.

nikpa
26. máj 2024

Pri zlých, nevhodných partneroch sa ťažko uzdravis. K tomu musís byť sama, sama so sebou a chce to čas. Ak budeš ďalej dobrovoľne a vedome zotrvávat vo vzťahoch bez budúcnosti, nakoniec zostaneš sama.

gribka1
26. máj 2024

Neviem síce, čo je to za dobu, ale aj po 30 vieš niekoho nájsť. Ale kde? No čo poznám ja, tak aj zoznamky. Na počudovanie poznám páry zo zoznamky, už sú po svadbe aj s deťmi.

vanilkovazmrzka
26. máj 2024

Ano stracas cas a zislo by sa ti zistit preco stale opakujes rovnaky vzorec a vyberas si rovnakych nemoznych chlapov

deti95060810
26. máj 2024

píšeš zúfalo , akoby po 30tke končil život - najmä ak nemáš chlapa.
vyznieva to ozaj zúfalo.
prestaň s hľadaním, láska si ťa nájde aj sama - možno v 35tke, ale to nevadí.

mojemenonikto
26. máj 2024

Hovorila si o tvojich pocitoch s partnerom? Možno máš iba depresiu z monotónnosti. Skús sa o tom porozprávať, aspoň zistíš na čom si. Ak ti nebude oporou a nebude ochotný pomôcť ti v tvojom trápení, tak je asi lepšie odísť. Neboj sa, tridsiatka je nádherný vek, ten najlepší. Skús si spomenúť prečo si do tých nevydarených vzťahov išla. Boli ste do seba naozaj zamilovaní, alebo to bolo kvôli tomu aby si nebola sama? Tak ako dobré jedlo, ani vzťahy netreba unáhliť, veď najkrajšie je to obdobie spoznávania na začiatku. Nechaj si vždy dosť času aby si zistila, či je to ten pravý. Nezúfaj, máš pred sebou ešte úžasné roky, kedy určite stretneš toho pravého. Môžeš tomu pomôcť, keď budeš chodiť do spoločnosti. Ideálne je nájsť si nejakú komunitu, či už profesnú, alebo voľnočasovú a stretávať sa s novými ľuďmi. Ide leto, nahoď sa do pekných plaviek, neboj sa, muži sa začnú objavovať aj sami. 😉 Len ako som hovoril, daj tomu čas a nezačni hľadať v baroch preboha 😉😀

svetlonos
26. máj 2024

Aj ja som mala do 30 dva nevydarené vztahy, prvý dlhoročný a druhy 3 rocny. A nie, nevyliečiteľne sa, pokial budeš s niekym kto ťa nemiluje!
Si normálna? Ty v rámci svojho záujmu vyhľadaj psychológa a ries seba, nie vzťah.
Ako môžeš mať vzťah s niekym, kto ťa nemiluje, haloo? Ved aj kamoš s výhodami sa chova lepšie!
Pokial nezmenis prístup k sebe = SEBA - láska, vedomie, úcta, respekt , hodnota- tak vždy nájdeš len partnera blba. Pokial sa k sebe zacklnes chovat dobre, prestaneš priťahovať egoistov a blbov. Pokial sa budeš mat za nič, vzťah radsrj ani nehľadaj.
To akoby si sa opýtala- vyliečiť sa z rán, keď som denne bitá? Nie!
A áno, jasne ze stracas čas. S mm sme sa stretli, mala som po 30tke. Javil záujem, tak som ho zbalila. Nemala som 14 a potrebu čakať. On síce navrhol prve stretnutie ale keby nenavrhnem ja druhe, neboli by sne spolu. Myslel si, že ma nudil 😂 No po druhom zistil, že nenudil. Malo to raketovu rýchlosť, mame dve deti uz. Takže 30 je super vek, se... na vztahy, vyries seba, potom ti príde aj normálny chlap do zivota. Užívaj zivot zatiaľ, chod na dovolenku akebo hocičo, co ta baví!

enmery
26. máj 2024

Ľutuješ, že si stratila čas v predošlých vzťahoch a zároveň si práve vo vzťahu, kde to robíš opäť-strácaš čas. Prečo si ľudia myslia, že keď budú robiť dookola tie isté veci a chyby, jedného dňa z toho výjde niečo iné.🤔 Ak chceš niečo, čo si nikdy nemala, musíš aj urobiť niečo, čo si ešte nikdy neurobila. Kopni neperpektívneho do prdele a začni pracovať na sebe. Takýto čas stratený nie a nebudeš nič ľutovať. Dostaneš sa zo slučky tohto správania a vtedy si ptitiahneš do života niečo iné, čo nebude stratou času.

rorino
27. máj 2024

Nič nie je stratené.Sama si pomenovala kde je problém,musíš začať od seba.Asi niekde robíš to isté dookola a kým si to neuvedomuje a nezmenia bude sa ti to opakovať.

tamtamka26
27. máj 2024

ako vieš, že ťa nelúbi? a on vie, že si to myslíš?? ako sa to prejavuje? možno si on myslí, že je všetko OK.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tamtamka26
27. máj 2024

rozumiem.... tiež mám občas také pocity, ale vraj to tak nie je. ale teda keď ste si to ešte aj tak otvorene povedali, prečo to neukončíte. on čo chce?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaond19
27. máj 2024

Tvoja hodnota nespociva v tom ci mas chlapa alebo nie. Takisto tvoje stastie ti neprinesie niekto cudzí koho zrazu stretnes. Sama seba musis najprv spravit stastnou, aby si vobec mohla cakat ze ti do zivota pride nieco pozitivne. Zbav sa kotvy, v tvojom pripade nefunkcneho vztahu a chlapa bez spolocnej buducnosti.

libertz
27. máj 2024

oh good lord...