Ahojte, stretavam sa 4 mesiace s jednym muzom. A mam dilemu, ci v stretavani pokracovat alebo to radsej useknut, kym este nie som zalaskovana? Mala som 4 rocny velmi pekny vztah, ktory skoncil pred rokom. Nakolko partner siel za pracou do Svedska a ja som sa stahovat nechcela, tak sme sa rozisli. Bol to rozchod z rozumu, ziadne problemy sme nemali. Proste ja som mu nechcela stat v ceste a on zas vedel, ze by som tam stastna nebola. Tak sme to usekli. Bolo to dost tazke sa s tym vysporiadat. Obaja sme dost racionalne zalozeni a v tom case nam to prislo ako spravne rozhodnutie. Ale svoj byvaly vztah som tu neprisla riesit. Ako som spominala, spoznala som niekoho. Je to muz, ktory fakt, ze velmi dobre vyzera a je aj dobre zabezpeceny. A tu nastava problem. Mozno ma tu odsudite, ja to budem respektovat:D a budem vdacna za vsetky pohlady na danu situaciu. Proste z blizkeho okolia sa mi v 90% pripadov potvrdilo, ze ked ma muz vela moznosti, tak velmi malo muzov to proste nevyuzije. Ja si uvedomujem, ze mozno nad tym vela premyslam, ale proste sa neviem od toho odosobnit. A nepiste mi, ze je to z nizkeho sebavedomia zeny, prosim. Lebo ja si verim 🙂 nikdy som nemala s tym problem, sama pochadzam z naplnenej rodiny, kde som nepostradala lasku🙂 tento dotycny je extrovert, je uspesny a inteligentny,dobre vyzera. Ja som skor introvertka a spoznali sme sa pri jednom projekte. Ja som mu dost dala zabrat, kym ma zbalil, lebo som ho hned zaskatulkovala do urcitej skupiny :D a cim viac sa stretavame a ide do tuheho, tym viac sa zamyslam nad tym, ci to ma zmysel. Ja viem, ze to je mozno povrchne. Ale mam 28 rokov A ano, zalezi mi na vybere partnera. Podla mna je to aj tym, ze dotycny je dost aktivny na instagrame a proste velakrat ked pri mne otvoril IG, som videla, ako mu tam zeny lajkuju fotky :D povedzme si na rovinu, ale dnes maju muzi velmi vela prilezitosti, ked sa im zeny same nukaju a tym padom vytvaraju aj pokusenie. Nemylsim si, ze kazda z nas dokaze byt 24/7 nad vecou a extra sebavedoma. A riesim to, ze ked sa nahodou vztah stane uz vsednym, ci dotycny nebude mat nutkanie utiekat za zenskymi. Mozno fakt predbieham, ale za mna je to lepsie riesit teraz, ako sa zamilovat a potom odist so zlomenym srdcom a este tym, ze byvaly partner mi nastavil vysoko standardy.Ja viem, ze ziaden vztah mi neda zaruku, ale toto je proste nieco, co som uz zazivala s kamoskami, sestrou a viem, ako to dokaze pokazit vztah, aj ked funguje. Staci kriza vo vztahu a uz hned sa riesi nejak mikro nevera a pod.A uvedomujem si, ze podvadzaju aj ti menej atraktivni. Takze toto mi tu tiez nemusite pisat.Ale nikto ma nepresvedci o tom, že je to vyrovnane :D Dakujem, ze ste si to precitali a bude vdacna za vase pohlady a mozno aj realne skusenosti.
Ak by si bola taká sebavedomá a spokojná,tak by si vôbec nemala potrebu kukať partnerovi do mobilu,že čo tam robí a koho lajkuje.A už dopredu ho zaradiť medzi neverníkov.
A áno je to vyrovnané.Statistiky to ukazuju.Zeny podvádzajú rovnako často ako muži.
@doriiis ja som mu nepozerala do mobilu. Ale velakrat pri mne listuje instagram a ukazuje mi tam nejake videa, tak si to vsimnem 🙂 a nemyslela som, ze zeny podvadzaju menej, ale ze menej atraktivni muzi isto podvadzaju menej, ako ti atraktivni :D
Vies kolko topmodeliek podviedli? Vyzor nema nic spolocne s tym, ci ta niekto podvedie. Ty si vsak extremne racionalna. Radsej ho nechaj ist. Lebo nad tvojim poslednym rozchodom po x rokoch s milujucim muzom sa mi rozum zastavil. Neviem, ja by som len tak neopustila milovanu osobu.
Úprimne, mne by chlap,ktorý má potrebu uverejňovať svoje fotky (a očakávať laiky) na soc sieťach vôbec neucaroval. Ale to som ja. Skôr ak nemáš záväzky sa divím,že si neodišla s predošlým priateľom. Tento mi príde na pobavenie ôk ale na trvalý vzťah nie.
dva krát som prečítala aby som prišla nato čo vlastne chceš vedieť...
ešte ste so vzťahom ani poriadne nezačali a už sa bojíš že to nebude úspešný vzťah. už riešiš mikroneveru....
troška nadhľadu ti chýba.... svoj vek berieš asi troška vážne, pričom vek v láske nezohráva žiadnu rolu - nájsť toho pravého môžeš aj 40tke. 😉
@janai1 a tebe gratulujem za uplne odveci komentar. Nikde som nepisala, ze necakam ziadnu radu, ale samozrejme, ze by tu bolo 10 stran o tom, ake mam male sebavedomie. A o tom ma fakt presviedcat nemusite, nakolko sama viem, ako to mam 🙂
@beata_k ale to si ty, to neznamena, ze ked ty uvazujes nejako, ze automaticky druhe uvazovania su tie nepsravne.
autorka nebuď útočná a vzťahovačná...
Ved sa jeho opytaj. Je bezdetny, planuje rodinu, aku, kedy, kolko deti..ake mal známosti, akym lakadlom su pre neho zeny na asocialnych sietach🕸️🕸️vedel by si toto odrieknut, ked to tebe vadi... . Trosku ho vmanevruj do hovorov o buducnosti, lebo ty uz nrmas cas zabjt s niekym dalsie 4 roky a ked to nevyjde este raz, no povedzme, ze by to este slo 36.rocna,ale aj pre deticky je lepsie mat rodicov okolo 30.tky,par desatroci dozadu mali deti rodicov 20.tnikov. Opytaj sa ho rovno-nechces mat peknu rodinu... so mnou? 🌷
Pytala si nazor. Moj je, ze ho mas nechat ist skor nez si najdes "racionalny" dovod ho opustit.
@deti95060810 kde som utocna? Ved snad mam pravo odpisat svoj pohlad, :D ci automaticky ked tu polozim otazku mam byz´t ticho a neopovazit sa odporovat ziadnej odpovedi?
@beata_k a odkial si vydedukovala, ze ten dovod som nenasla? Vies, ty tazko mozes posudzovat nieco, pokial si nebolo v mojej kozi. A my sme to spolocne riesili dlho a za mna bolo lepsie spravit to tak ;)
Chudák, vlastne si ho odsúdila na základe vzhľadu. A potom sa ženy hnevajú, že muži si myslia, že tie pekné sú hlúpe, nešikovné a lenivé. Tak si nájdi škaredého, neatraktívneho, neinteligentného a neschopného. A potom budeš ohromne prekvapená, keď ťa podvedie. Lebo to so vzhľadom nemá nič spoločné.
kde si utočná?????
takmer všade kde si čo doteraz napísala... 12:58 hod., 12.59 hod.....
prečítaj si po sebe..
ja som sorry, z toho dlheho prispevku absolutne nepochopila o com tocis...stacilo by strucne popisat, kde ty vidis problem...v tom milion textu som sa stracala...ja vidim problem v tom, ze riesis nieco "co bude ak bude"...mas 28rokov, ja som v tomto case uz zvazovala zalozenie rodiny...bolo by fajn si ujasnit svoje zivotne ciele v prvom rade a zodpovedne k tomu pristupovat uz v tomto veku a nie riesit IG posty a podobne zalezistosti
@ahhola po 4 mesiacoch riesit svadbu a rodinu mi ride odveci🙂 samozrejme vela komunikujeme a rozoberame naozaj dost vela osobnych tem 🙂 aj tie socuialne siete, nakolko ja ich nemam a on v tom problem nevidi a ja mu nebudem nic zakazovat. Pretoze ked bude chciet, bude tam chodit tak ci tak ;)
Ved uz teraz hladas dovody preco to ukoncit. Priznaj si to.
@deti95060810 ale to si ty, to neznamena, ze ked ty uvazujes nejako, ze automaticky druhe uvazovania su tie nepsravne. To myslis vazne, ze toto je utok?:D
@deti95060810 Sme to nepochopili. Ak mas iny nazor tak si utocna 🤷
No a tak to pozerá.A?
Pozri, dokazala si racionalne ukoncit jeden vztah, zvladnes i druhy, keby predsa len k nevere doslo.
Keby si vzdy takto vyberala “bezpecneho” muza, tak to uz asi ostanes radsej nakoniec sama. Kazdy totiz mame nejake riziko. Teba nevynimajuc.
Mas za sebou totiz v podstate neuzavrety vztah.
Nahodou sa ten prvy vrati zo Svedska, ze ostava uz tu a tebou to moze riadne zamavat.
Nakoniec mozes podviest ty. Ani atraktivita, sikovnost a schopnosti toho druheho nezachrania.
Tak nevymyslaj uz a normalne s nim zacni chodit.
Ale ak potrebujes daky dovod na neistotu, mam este jeden: robila si zo seba taku nedostiznu korist, az teraz mozes riskovat, ze ked ta dostane, zaujem opadne. Lebo ho zlakala ta vyzva, ze mu daka zena odolava, nie ty ako osoba.
Tak, a mozes rozmyslat. 🙂
Myslím, že by ste sa mali o tom porozprávať,aký má názor na neveru...niekde som čítala, že byť verným človekom je rozhodnutie daného človeka..s mm v tom máme jasno,nevera je niečo čo by sme nevedeli prekonať a vzťah by skončil.. takže ja som rozhodnutá byť verná môjmu mužovi (a on mne 😁)aj keby okolo mňa bolo spústu krásnych mužov,alebo super kamošov..a on je verný mne,aj keby má okolo seba milión modeliek... jednoducho je to zásada, ktorú keby jeden z nás porušil tak zničí náš vzťah..a to nechceme ani jeden 😍
Jedn vzťah ukončený z rozumu a jeden nezacaty z rozumu.
Super.
Láska nie je nikde?
Pre mňa osobne by bol menší problém vzdialenosť ako zastup faniniek.
Ale nikto z nás nie je ty.
Čo dodať hľadaj teda menej atraktívneho Slováka, čo nechce opustiť rodnú hrudu.
Milá autorka, píšeš tu o Tom ako tvoje sebavedomie nič nepoznači, ale trasú sa ti z tvojho fešáka kolená 😊 cítiš aj akoby konkurenciu na ig. Zjavne ti na ňom záleží, inak by ťa to netankovalo.
Podľa mňa nemá čo skrývať, tak si s ním pri jeho mobile. Možno v kútiku duše ho teší keď zneistis pri pohľade na lajky. Kto vie. Ešte máš čas ho spoznať. Pozri. Všetci vieme že každý vie vyzerať na fotke eňo ňuňo.
A prečo ho chces nechať? Keď chces s ním byť tak s ním buď keď je v pohode.
Každý požiarli na svojho pekného partnera/partnerku.
Keď ťa niečo škrie, tak povedz mu na rovinu a uvidíš čo on na to - aké má priority.
Sú partneri, muži, ženy, ktorí vo svojich polovičkach nevyvolávaju neistotu a žiarlivosť a potom sú takí, ktorí to svojim správaním, vyzarovanim robia. Je to bez ohľadu na atraktivitu. Ja by som to asi brala ako prekážku a asi by som do takého vzťahu nešla. Nechcela by som celý život trpnut a byť neistá.
Autorka, ja ta chapem, viem, ako to myslis. Atraktivny chlap aktivny na soc.sietach je velke lákadlo pre zeny a dovod k obavam pre teba. Ale ako sa hovori, ked sa bojis, nechod do lesa. Ak si prilis racionalna, tie obavy proste budes mat. Lahsie sa zije tym lahkovaznejsim. Treba ist do toho s tym, ze ratas so vsetkym. Niekde som citala, ze treba milovat tak, ze nas koniec vztahu nezlomi a je to pravdive..
@moonlight1210 @vrabcek15 @mareka49 @arianna25 @ameli221 @la_dolce_vita dakujem krasne za vase slova 🙂 je super, ze aj tu s anajdu super ludia, ktori nemaju potrebu arogantne a ustipacne reagovat na nejaku diskusiu a silou mocou presadzovat len tu svoju pravdu 🙂 urcite som si vela z toho vzala
Súhlasím aj so ženami čo píšu, že keď sa na to necítis, tak zbytočne sa trápiť a tŕpnuť. Musíš ty cítiť. Nemusíš sa hneď rozhodnúť. Uvidíš.
Len ešte k tomu by som chcela, že niekedy by sme fakt nepovedali že niekto akoby šedý myšiak je niekedy viac prelietavy a neverný, než nejaký playboyko, ktorý chce jeho partnerke a celému svetu ukázať že patrí iba tej jednej a môže mať aj ostré a jasné odpovede pre napadníčky.
prikláňam sa k
@tinatitti a jej tvrdeniu: "Úprimne, mne by chlap,ktorý má potrebu uverejňovať svoje fotky (a očakávať laiky) na soc sieťach vôbec neucaroval"
som na tom rovnako. chlap môže byť naozaj krásny, verný, úprimný a milujúci. nepotrebuje však k tomu zástup obdivovateliek, ktoré ho každú chvíľu lajkujú (alebo on obdivovateľky). ja by som takého nechcela. jednoducho nie. mnoho diskutujúcich na MK tvrdí, že žena, ktorá má milión lajkov, je vlastne žena bez zdravého sebavedomia, ktorá si ho dvíha práve skrz sociálne siete. tak teraz to využijem v tejto diskusii a rovnako môžem tvrdiť, že ten tvoj objav, autorka, je bez zdravého sebavedomia a dvíha si ho práve týmto spôsobom. za mňa nie. ak žije instagramom, facebookom a neviem čím ešte, pre mňa osobne by to nebol vhodný partner, ale ako správne poznamenala aj tinatitti, ja som ja a ja som taká.
avšak podľa úvodného príspevku akosi mám pocit, autorka, že si aj ty podobná, ako som ja.
čudujem sa ti, že ak si mala pekný, vyrovnaný relatívne dlhodobý vzťah, že si neodišla s ním. ja by som šla. stále si sa mala možnosť vrátiť. a možno by si bola dnes s ním tam šťastná a spokojná...
Takže vlastne ti nič nemáme písať lebo ty všetko vieš. Gratulujem 👍🏽