Mám pocit, že zostanem navždy sama

28. mar 2024

Môžem mať v 20tich rokoch už takéto pocity?😔
Je síce pravda,že mi je niekedy dobre samej,a nejak mi to nechýba aby som mala po boku niekoho. Ale veľakrát ma chytia také myšlienky,že aké by to bolo pekné kebyže raz niekoho mám. Ale mám hrozný pocit,že zostanem sama. Akoby som bola presvedčená. Chytá ma z toho pocitu úzkosť. A keď vidím ostatných ako majú niekoho tak sa vždy samej seba pýtam,že aké by to proste bolo,kebyže aj ja mám niekoho. Lebo ja neviem aké to je😔

vikisisi
28. mar 2024

Kľud si veľmi mladá, len si prosím ťa za každú cenu nenabal nejakého debila

akje
28. mar 2024

Ahoj @autorka. Si este mladunka ;) neboj, co ma prist pride a spomen si vzdy na toto

https://www.facebook.com/reel/915063216979790/?...

Nic nie je lepsie, ako ked si zijes zivot aky ta robi stastnou a spoznas v nom niekoho, kto sa ti don prida ;)

minka201
28. mar 2024

@autorka V tvojom veku som mala tiež podobné nepríjemné myšlienky ako ty. Neviem, či ešte študuješ alebo už pracuješ, ale si ešte veľmi mladý človek, ktorý sa zaraďuje do dospeláckeho života. Preto si myslím, že podobné myšlienky týkajúce sa budúcnosti sú u tvojich rovesníkov bežné. Tak sa neboj, časom prejdú. Nemáš sa kam ponáhľať. Možno práve zajtra stretneš toho pravého, možno o pár rokov. Obávať sa naozaj nemusíš ☺️

blazargandalf
28. mar 2024

Si ešte mladá. A prečo si myslíš že by si mala ostať sama? Je tam nejaký reálny dôvod?

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blazargandalf
28. mar 2024

@drvanko Čiže máš zlý výzor? Neviem či som ťa správne pochopila.

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blazargandalf
28. mar 2024

@drvanko a už si mal predtým nejaký vzťah? A ako dopadol? Respektíve prečo skončil?.

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babkaland
28. mar 2024

Ja nemusím mať ani taký pocit. Ja to už viem že budem sám. Medzi 15-20 som ešte naivne myslel že budem mať aj ja frajerku. Viacero pokusov nevyšlo. Po 20-ke som bol v štádiu kde si ešte človek nahovára že raz to vyjde… Zase 10 rokov neúspešne pokusy. V 30-ke už som si uvedomil že to nikam nebevedie, proste darmo randím keď druhá strana nemá záujem… A v 40-ke som sa zmieril s tým, že keď to nejde, tak to nejde. Nie každému to je súdené.

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blazargandalf
28. mar 2024

@drvanko čiže si ZŤP?

blazargandalf
28. mar 2024

@babkaland a kvôli čomu ťa baby nechceli?

babkaland
28. mar 2024

@blazargandalf že niesom jej typ, môžeme byť len kamaráti, neni chémia, ničv k tebe necítim… Tie klasiky čo ženy povedia keď sa im chalan nelúbi. Každému sa stane ale keď ti to hovoria stále a jedna za druhou ťa odmieta, tak ťa to už omrzí a zmieriš s tým.

blazargandalf
28. mar 2024

@babkaland a mal si v okolí ľudí ktorí ti povedali presný opak? Teda že si vizuálne pekný?

babkaland
28. mar 2024

@blazargandalf to neni o peknote. V inej téme sme to už preberali. Proste neni každý ten typ čo priťahuje druhé pohlavie. Niektorí proste nemajú v sebe ten sexappeal.

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babkaland
28. mar 2024

@blazargandalf väčšinou ľudia ktorí ma chceli utešiť takže to niesu relevantné odpovede. Lebo vieme že sa to hovorieva len aby sme človeka utešili.

blazargandalf
28. mar 2024

@babkaland vieš mi poslať tvoju fotku tváre? A dám ti aspoň môj názor keď tak. Ak chceš. Veľa krát si totižto len ľudia domyslaju že su škaredý..

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blazargandalf
28. mar 2024

@drvanko a riešil si túto vec s nejakým odborníkom? Bola by som nerada aby si zostarol sám.

babkaland
28. mar 2024

Sorry. Žiadne osobné údaje na internet nedávam. Ale ako vravím neni to o výzore. Niesom škaredý ani pekný a to je stejne subjektívna vec leno pre jednu babu si pekný pre druhú nie. Ale chýba ten sexappeal to vyžarovanie.

babkaland
28. mar 2024

@blazargandalf nemusíš byť smutná. to že niekto zostane sám neznamená nič.

blazargandalf
28. mar 2024

@babkaland tak ok teda. Ale keď vieš že chceš ostať sám, prečo vlastne píšeš na Modrý Koník? Nebije sa to trochu s tým že chceš ostať sám?

babkaland
28. mar 2024

Proste niektorí ludia nemajú to vyžarovanie ten magnetizmus čo priťahuje druhé pohlavie. Vieš že takí nepríťažlivý.

drvanko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babkaland
28. mar 2024

@blazargandalf nie nie, aj ja chcem mať rodinu. Ale keď to raz nejde tak to raz nejde. Tak len vravím že som sa s tým zmieril. Keď sa ti 40 rokov nedarí tak to už potom je prehraté.

blazargandalf
28. mar 2024

@drvanko čo je eško?

blazargandalf
28. mar 2024

@babkaland a tvoja rodina je stým ok že si sa tak rozhodol? Necítis s ich strany tlak aby si mal rodinu?

babkaland
28. mar 2024

Pravdaže ano. Nielen rodina, známi, kolegovia, všade už rátajú že človek v mojom veku má mať rodinu, aj ja viem že ano. Ale keď raz druhá strana nespolupracuje tak s tým nič nenarobím. Buď budem ako zúfalec nariekať že aký som nešťastný, alebo sa s tým proste zmierim.