Ahojte,som dospelá žena,trpím depresiou,užívam antidepresíva.Ked niekto voci mne zmení ústretové správanie za ľahostajné,tak sama to dotkne a snažím sa,aby sa všetko"vysvetlilo".Potom on možno až smiešna niekedy,ako uhanam nenápadne tých ľudí a snažím sa konverzovat.Nikto sa do mnou nebaví,pretoze neviem asi konverzovat,nebaví ľudí sa so mnou baviť.Posobim asi zúfalo.Mate to tak niekto ešte,alebo čo poradíte?
@m4r_tina ďakujem budem sa snažiť.
ste asi citlivejšia povaha, a sama by ste správanie tak "neotočila" a preto vás to tak trápi - len si myslím... čiže pozrite sa na to zo svojho pohľadu (áno aj váš pohľad je správny), že vy sa nebudete rozprávať s takými ľuďmi, ktorí pôsobia zúfalo - pretože voči vám zmenia správanie na ľahostajné🙂 čiže oni prišli o možnosť sa s vami ďalej rozprávať 🙂
Neuhanaj tych ludi, vsak im to musi liezt na nervy. Nie vsetko v zivote musi byt vysvetlene aj uzavrete, niektore veci sa nechaju len tak plynut. Niekedy je to aj lepsie.
@m4r_tina no...dobre,skúsiť môžem sa takto na to pozriet,
@viestta no a správam sa ako som už písala
@m4r_tina velmi si pekná, máš krásny úsmev.
AUTOR očúvaj sem. Tak pozeraj seriály. Ani semňú sa nebavá keď im nedám penáze alebo cigaretu. More dám im 2€ alebo cigaretu a nevím sa ich zbavit. Takže šecko regulujú penáze, cigarety, čučo, rýbezlák. Nemáš lóve, chlast, cigarety nezajímaš nikeho. Keď máš tak sa stebú bavá šecci.
Treba brat ludi s rezervou...to, ze ma niekto ustretove spravanie este automaticky neznamena, ze je moj kamarat. Niekedy su ludia mili...proste len pre to, ze su mili. Ja sa napriklad spravam kamaratsky, ale nie za ucelom vytvorit si nove priatelstva, mam taku povahu. Skutocnych priatelov v mojom zivote zratam tak na prstoch jednej ruky. A asi to aj ludia v mojej pritomnosti citia, ze som mila, pokecat mozme, ale nejako blizsie do zivota sa mi nechce ich pustat, som spokojna s tym, ako to mam nastavene. Skus sa viac zamerat na blizke osoby a rozvijat pozitivne vztahy s nimi, nez mat pozitivne vztahy s kazdym, inak sa budes zbytocne dalej trapit a nie je realne zavdacit sa kazdemu.
@majka36912 ďakujem pekne
Skor ako lieky by sa ti hodila terapia
@vanilkovazmrzka áno...skúšala som..na súkromnú nemám financie a štátna...vo vedľajšej miestnosti s dverami,čo ako keby ani neboli ,sedel pán a robil psychotesty kvôli soferaku,ja som mala rozprávať...no a zo dvakrát mi povedala,že je štátna psychologická,akože nemám veľa očakávať,alebo neviem,čo tým myslela,no nesadli sme si.Nemohla som sa jej otvoriť.Bola som 2x,viac som nešla🤔😔
Tak to je skoda…
@vanilkovazmrzka je...skúsim ešte popýtať sa lekárky,či nedá odporúčanie k inej...
Skús si najprv vybudovať vzťah so sebou a mať takú mentalitu že kto ma ostať ostane a kto nie tak odíde. Aspoň ja tak rozmýšľam a už sa mi to x krát osvedčilo . možno aj ti ľudia niečím prechádzajú a tiež to nejak ventiluju von tak tam pomôže len ich nechať .
@leuskq ďakujem.☺️
A vôbec ďakujem Vám,kočky,za empatické odpovede,ktoré presne vystihujú,ako sa cítim,takže na mieru,ako sa vraví.
@realny ďakujeem.☺️Možno sa ozvem,v každom prípade viem,že je to nezištná úprimná ponúknutá pomocná ruka a už to mi urobilo deň krajším🌞
Môj názor je, že nemáte komu čo vysvetľovať. To isté som robila (a ešte niekedy aj robím) aj ja, ale je totálne zbytočné a únavné presviedčať niekoho, že máte hodnotu, pokiaľ to sám človek nerešpektuje. Nebuďte na seba prísna 🙂