Ahojte..začína mi to liezť na nervy.Som trocha iná povahovo podľa niektorých ľudí a mnohí má skutočne riešia,ohovaraju.No ja už mám zlý pocit,len keď sa niekde zastavia dvaja traja a pozerajú mojím smerom.Ach,nechcem to riešiť.Niekedy sa dokážem povzniesť,no niekedy sa mi ani nechce vyjsť von a zas čeliť tomuto...
@colsami bývam na dedine,tu každý každého"pozná"😕🤔
@colsami no tá paranoja ma tiež napadla...len možno to není paranoja a stačí to mať niekde..ale nedarí sa až tak
Si si vedomá, že by si niečo zlé urobila? Ak nie, tak asi nevyriešime nič.
@michaela789 no..
Tak ako sa to vezme,vždy do niekto niečo nájde..keď chce
@michaela789 myslím,že nič zásadné zlé
Ľudia majú dosť svojich problémov aby stále riešili len tvoje, namýšlaš si len pozornosť.
Prestahuj sa 😉 najlepsie do väčšieho mesta a mas vystavené.
Ahoj ked som bola nastrocna som si myslela, ze aj random ludia, co sa usmievaju / smeju, sa smeju na mne. Pramenilo to z mojej neistoty a nizkeho sebavedomia. Tak mozno pouvazuj tymto smerom.
@monillia pekne napísané♥️
Ahoj, nič si z toho nerob, nikto ťa dlho nenosí v hlave, pretože v konečnom dôsledku aj tak všetci myslia len na seba, premýšľajú o sebe a uvažujú, čo si o nich myslia ostatní 😅 taký začarovaný kruh
@lija22 určite áno
@svetlonos už som to urobila,no naopak
@januska12323 to si snažím vravieť,no niekedy som tak veľmi presvedčená,že ma riesia
@mykaellle asi áno,ale..ten pocit mám casto
Prežívam presne to isté posledné dni… a dosť mi je z toho ťažko na srdci a len uvažujem, čo som im urobila?! Asi sa to nedá riešiť nijak inak, len sa čo najčastejsie stýkať s ľuďmi, čo s tebou normálne komunikujú, inak z toho scvokneš
@lalala2020 tak super,že si mi to napísala,som Ti vďačná za to☀️
No a keby ťa aj riešili, tak čo? Prejdi okolo nich so vztýčenou hlavou, usmievaj sa a zaželaj pekný deň.
@ckocka áno,to by som mala urobiť
@ckocka Len sa cítim ako boxer po zápase po psych.stránke.Musím na sebe popracovať a usporiadať si myšlienky,priority a pod.
Keď sa tváriš ako obeť a vinovatá budú na teba tak pozerať. Takže sa tvár ako majster sveta, ostatne už len ten hrdý postoj ti dodá sebavedomie.
@ckocka ďakujem 😊
@ckocka to by som mohla vyskúšať,aby mňa nevnímali ako tzv..obeť,ako píšeš aj ty
@lalala2020 mne pomáha ako vraví Jaromír Dušek,že otáčam sa tomu chrbtom.Mam viac pokoja,sústredím sa na to,čo práve robím a už aj vopred sa otáčam nepríjemným ľuďom chrbtom.On tam vraví v Tom vystúpení,že,ak ťa niečo oberá o energiu a radosť,otacsj sa tomu chrbtom.Trocha to pomáha...nevidím,netrápi ma
Samozrejme, najdôležitejšie je to neriešiť - proste nevnímať a rozhodne nezačať o sebe pochybovať, čo sa prejaví tým nepríjemným pocitom…
@lalala2020 👍
To uz hranici s nejakou paranojou, aby som si myslela ze dvaja-traja uplne neznami ludia na ulici si hned o mne sepkaju a ohovaraju ma (kedze vo vacsine pripadov si nas nikto nevsima a v podstate nikoho nezaujimame).
Navyse nemaju sancu cez ulicu poznat Tvoju povahu, ze by Ta preto ohovarali.