Mám pocit, že ma všetci ohovárajú

13. máj 2024

Ahojte..začína mi to liezť na nervy.Som trocha iná povahovo podľa niektorých ľudí a mnohí má skutočne riešia,ohovaraju.No ja už mám zlý pocit,len keď sa niekde zastavia dvaja traja a pozerajú mojím smerom.Ach,nechcem to riešiť.Niekedy sa dokážem povzniesť,no niekedy sa mi ani nechce vyjsť von a zas čeliť tomuto...

colsami
13. máj 2024

To uz hranici s nejakou paranojou, aby som si myslela ze dvaja-traja uplne neznami ludia na ulici si hned o mne sepkaju a ohovaraju ma (kedze vo vacsine pripadov si nas nikto nevsima a v podstate nikoho nezaujimame).
Navyse nemaju sancu cez ulicu poznat Tvoju povahu, ze by Ta preto ohovarali.

autor
13. máj 2024

@colsami bývam na dedine,tu každý každého"pozná"😕🤔

autor
13. máj 2024

@colsami no tá paranoja ma tiež napadla...len možno to není paranoja a stačí to mať niekde..ale nedarí sa až tak

michaela789
13. máj 2024

Si si vedomá, že by si niečo zlé urobila? Ak nie, tak asi nevyriešime nič.

autor
13. máj 2024

@michaela789 no..
Tak ako sa to vezme,vždy do niekto niečo nájde..keď chce

autor
13. máj 2024

@michaela789 myslím,že nič zásadné zlé

egonsk
13. máj 2024

@colsami ona nema paranoju, iba vie, ze to, ze si myslis, ze ta nik nesleduje este neznamena, ze sa tak nedeje 🤣🤪😁

januska12323
13. máj 2024

Ľudia majú dosť svojich problémov aby stále riešili len tvoje, namýšlaš si len pozornosť.

zic
13. máj 2024

@egonsk aj ked mas paranoju este neznamena, ze ta nesleduju 🙂 🙂

monillia
13. máj 2024

@autor správaj sa tak aby si sa za svoje slová a skutky nemusela sama pred sebou hanbiť. Ani Ježiš Kristus nevyhovoval každému. Tvoji blízky vedia aký si človek a ostatných môžeš mať u prdele

svetlonos
13. máj 2024

Prestahuj sa 😉 najlepsie do väčšieho mesta a mas vystavené.

lija22
13. máj 2024

Ahoj ked som bola nastrocna som si myslela, ze aj random ludia, co sa usmievaju / smeju, sa smeju na mne. Pramenilo to z mojej neistoty a nizkeho sebavedomia. Tak mozno pouvazuj tymto smerom.

autor
13. máj 2024

@monillia pekne napísané♥️

mykaellle
13. máj 2024

Ahoj, nič si z toho nerob, nikto ťa dlho nenosí v hlave, pretože v konečnom dôsledku aj tak všetci myslia len na seba, premýšľajú o sebe a uvažujú, čo si o nich myslia ostatní 😅 taký začarovaný kruh

autor
13. máj 2024

@lija22 určite áno

autor
13. máj 2024

@svetlonos už som to urobila,no naopak

autor
13. máj 2024

@januska12323 to si snažím vravieť,no niekedy som tak veľmi presvedčená,že ma riesia

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
13. máj 2024

@mykaellle asi áno,ale..ten pocit mám casto

lalala2020
13. máj 2024

Prežívam presne to isté posledné dni… a dosť mi je z toho ťažko na srdci a len uvažujem, čo som im urobila?! Asi sa to nedá riešiť nijak inak, len sa čo najčastejsie stýkať s ľuďmi, čo s tebou normálne komunikujú, inak z toho scvokneš

autor
13. máj 2024

@lalala2020 tak super,že si mi to napísala,som Ti vďačná za to☀️

ckocka
13. máj 2024

No a keby ťa aj riešili, tak čo? Prejdi okolo nich so vztýčenou hlavou, usmievaj sa a zaželaj pekný deň.

autor
13. máj 2024

@ckocka áno,to by som mala urobiť

autor
13. máj 2024

@ckocka Len sa cítim ako boxer po zápase po psych.stránke.Musím na sebe popracovať a usporiadať si myšlienky,priority a pod.

ckocka
13. máj 2024

Keď sa tváriš ako obeť a vinovatá budú na teba tak pozerať. Takže sa tvár ako majster sveta, ostatne už len ten hrdý postoj ti dodá sebavedomie.

autor
13. máj 2024

@ckocka ďakujem 😊

autor
13. máj 2024

@ckocka to by som mohla vyskúšať,aby mňa nevnímali ako tzv..obeť,ako píšeš aj ty

autor
13. máj 2024

@lalala2020 mne pomáha ako vraví Jaromír Dušek,že otáčam sa tomu chrbtom.Mam viac pokoja,sústredím sa na to,čo práve robím a už aj vopred sa otáčam nepríjemným ľuďom chrbtom.On tam vraví v Tom vystúpení,že,ak ťa niečo oberá o energiu a radosť,otacsj sa tomu chrbtom.Trocha to pomáha...nevidím,netrápi ma

lalala2020
13. máj 2024

Samozrejme, najdôležitejšie je to neriešiť - proste nevnímať a rozhodne nezačať o sebe pochybovať, čo sa prejaví tým nepríjemným pocitom…

autor
14. máj 2024