Ahojte baby prepáčte za ďalšiu nezmyselnú diskusiu ale potrebujem to zo seba dostať von, lebo ako budúca mamička sa iba trápim, sama bez partnera na rizikovom. :( Boli sme spolu 7 mesiacov, čo je dosť dlhá doba aby sme si premysleli čo ak? Tehotenstvo? Vždy ma utešoval že ak, že si ma zoberie. No nestalo sa tak, ja som síce otehotnela ale jeho rodičia ako sa to dozvedeli z ex priateľových úst ma hneď odsúdili a obvinili z nevery a podvádzania. On je na čas bloknutý na sociálnych sieťach. Číslo som nechala otvorené pre prípad že by dostal rozum ale neverím tomu. Áno mám kde bývať ale jednoducho som v koncoch keď ma napadne myšlienka že budem celé tehotenstvo sama a aj z dieťaťom sama. Keďže expriateľ stále verí rodičom a ani sa po týždni neozval. Jednoducho mám pocit že ma mal len na sex atď.. Baby poradťe mi ako z toho von? Ďakujem a pekný večer!
@micinkacicinka_815 Uz 1000x ti tu hovorili - potrebujes psychologa, terapiu!!! Namiesto toho robis somariny a potom o tom dookola pises ale na nase rady nedas.
Ach s niektorymi jednoduchsimi ludmi tazko...
Keď máš kde bývať o to ľahšie, nesi prvá ani posledná , teraz sa sustreď na bábätko aby bolo zdravé..to je asi všetko čo môžeš urobiť , v rodnom liste ho uviesť a žiadať alimenty, lebo hrať sa na hrdinku nemá zmysel ,nech platí keď bol pri tom
@micinkacicinka_815 ja ceeem popcoooorn
@micinkacicinka_815 zase?? Fakt pokecaj s odbornikom. Uz to prehanas.
Snáď nie si naozaj tehotná...
@klarissa25 som v 10.týždni ...
Bože ty musíš mať mrte voľného času keď píšeš stále to isté dookola. Ak si bola takáto aj vo vzťahu ani sa nečudujem, že už je ex
@micinkacicinka_815 chúďa dieťa....
@klarissa25 mam pocit, ze aj chudak chlap, ked ho takto furt otravovala...
@micinkacicinka_815 na IQ testy ťa náhodou gynekológ neposlal?
Tebe niet rady a pomocí. Prosím Tá, vyhľadaj odbornú pomoc.
@veronikaszabova ako áno, ale uz je dospelý poradí si. Ale čo to dieťa ? Ak ho má vychovávať takáto "diagnóza"
@micinkacicinka_815 máš pocit že keď zalozis 1368 duskusii s iným názvom... Kde ti ženy... rozumné ženy budú radiť a povedia ti svoj názor na teba a tvoju situáciu niečo sa zmení???nie pretože to si stále ty.... Môže ti každý hovoriť a radiť čo len chce aj tak si pôjdeš vždy to svoje pretože to v hlave nemáš celkom ok ... Jediné čo urobíš že že zalozis 1369 tu diskusiu a budeš si točiť zas to isté...... Pozri...narovinu..... Kašli na toho debila....sustred sa na seba na dieťa ktoré čakáš (ak vôbec) a hlavne na svoje psychické zdravie.... Takže čím skôr vyhľadaj odborníka a daj si dokopy život.... Len ty a tvoje budúce dieťatko...... Žiadneho chlapa si nehľadaj.... Nerieš bývalého ani budúceho ani žiadneho......... A bude to ok
Bože, zase táto never ending story?! 🙄
@alex49 si ich uprac budú po celej posteli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Krista, kde je nejaký admin? Mal by ju vypátrať podľa IP, poslať tam 112 a hospitalizovať ju niekde na psychiatrii. Ona potrebuje bez srandy pomoc. Keď neprestane, zbláznia sa z nej napokon aj rodičia, vyhodia ju z domu, zablokujú a skončí ako bezdomovec.
Kraviny sa tu riešia, slušným ľuďom sa vyhrážajú blokovaním a táto zakladá stále nové a nové účty a nič.
@veronikalubko nevadí, vyprášim 😝
@alex49 na koberec 🤣🤣🤣🤣🙈🤭🤭
@heleninamama treba ponahlasovat.
ano, mal ta iba na sex. Co chces pocut? Zobud sa konecne a skus vyhladat odbornu pomoc. Ked to tu budes pisat aj miliontykrat, nic sa nezmeni. Nediv sa, ze jeho rodina s tebou nechce mat nic spolocne. Ak toto co tu vypisujes robis aj jemu a jeho rodine, tak co cakas? Nehnevaj sa na mna, ale posobis, ze si bud tupa ako kybel gitu, alebo pacient na psychiatriu. Poziadaj prosim ta niekoho rozumneho o pomoc 🙏
@micinkacicinka_815 kolko mas rokov? A tvoj ex?
@oli18 ona 26 a on 25...tusim 🙂
@heleninamama 😆🙏
@micinkacicinka_815 z čoho chceš von?