Mám pocit samoty

16. júl 2024

Mám taký pocit samoty akokeby mi niečo chýbalo (niekto chýbal) nechcem aby to vyzeralo "trápne", ale ťažko sa mi to vysvetlí ak napríklad chcem ísť niekam na výlet na pár dní nemôžem, lebo nemám s kým ísť a zároveň je mi to ľúto pretože tým že nemám s kým niekam ísť tak si nenájdem ani priateľa 😔. A priznám sa, že práve tá mužská spoločnosť mi chýba tak celkovo v živote. Mamka so mnou niekam na pár dní nepôjde, otec je v práci stále a poviem úprimne moja staršia sestra má vlastný rodinný život.
Kamarátky samozrejme mám iba dve a tie mi stačia. Ale prvá kamarátka začala po vysokej škole pracovať a ona by so mnou niekam išla ale zatiaľ ešte dovolenku (na viac dní) mať nemôže keďže ešte je v práci krátko

vanilkovazmrzka
16. júl 2024

Tak stale mozes ist s tou kamaratkou na predlzeny vikend ;) miesto jednej dlhej dovolenky 2-3 predlzene vikendy niekde po slovensku

autor
16. júl 2024

Chcem sa v tomto ako to opisujem "rozhýbať" pretože čím viac som staršia tak inak pozerám na mnohé veci (ciele v budúcnosti, štúdium) cítim že mám múdrejšie názory, inak múdrejšie premýšľam, rozum inak pracuje čo aj pravdu poviem že preto ma aj tak pozitívne milo prekvapilo zamýšľanie o priateľovi

egonsk
16. júl 2024

neboj, kazdy zacarovany kruh ma niekde trhlinu, len ju musis najst, aby si sa z neho vyvliekla.

autor
16. júl 2024

@egonsk rozumiem. Ale zasa na druhej strane mám pocit že začarovaný kruh hľadám dlho.

egonsk
16. júl 2024

ty ho nehladas, ty v nom si 😋😄

marianarem
16. júl 2024

Mozes ist aj sama, ja som za mladi chodievala sama na dovolenky a bolo to super, vzdy som stretla nejakych zaujimavych ludi. Dokonca mam pocit, ze ked ide clovek sam, je stretavaniu ludi otvorenejsi a stretne ich viac, aspon teda ja to tak mam.

patus_2
17. júl 2024

Máš pár možnosti. Prvá z nich je, že pôjdeš sama. Nemusí to byť hneď na začiatok viacdnový výlet, stačí jednodňový niekde po okolí a postupne naberieš viac a viac odvahy a skúsenosti. Nepíšeš aké výlety by si chcela, či chceš ísť na hory, poznávať zaujímavé miesta, alebo niekde k vode.
Ak by si chcela ísť na hory alebo niekde do prírody tak je skupina na FB, kde si ľudia môžu nájsť parťákov alebo celé skupinky na túru. Len stále je tam riziko, že sa z parťáka na túru môže vykľuť nejaký čudak.
Píšeš, že mamka s tebou nikde nepôjde? Nedovolí jej to zdravie, práca, či sa jej nechce? Možno by ste našli miesto, ktoré by sa páčilo obom a predsa len, tie dámske jazdy majú svoje čaro.

autor
17. júl 2024

@patus_2 chcela by som ísť do prírody na túru alebo spoznať nejaké mesto. Mamka nepôjde kvôli práci lebo nevychádza jej ani dovolenka zatiaľ...

patus_2
17. júl 2024

Tak ak chces ísť na túru začni nejakými ľahkými, nemusí to byť hneď vysokohorska turistika. Daj si do Googlu nenáročné túry a kraj, v ktorom bývaš a vyberaj, čo ti padne do oka. A mamka nemôže ísť s tebou ani cez víkendy? Ak by ste sa vybrali napríklad v nedeľu ráno, večer ste späť a máte super zážitok.

autor
17. júl 2024

@patus_2 cez víkend áno

libertz
18. júl 2024

Odkial si? Ozvi sa mi do spravy.