Mám partnera a myslím na kolegu

85jasmina85
23. dec 2021

V 1rade nechcem aby ste si mysleli o mne neviem co ale jednoducho clovek je len ľudská bytosť aj ked niektorý ľudia tým 2 odsudzujú ale to je jedno vráťme sa teraz k podstate čoho sa to týka mam syna a aj partnera vydatá niesom ale ide o to ze v praci mam kolegu s ktorým pracujem ked mam akurát smenu v pracu poznáme sa asi cca 3mesiace a proste sme si padli ako kolegovia smejeme sa srandujeme atd ale ide o to ze neviem co mam robit vždy keď idem do prace a viem ze s nim budem robiť sa tam veľmi teším pretoze viem ze aj on tam bude a v poslednej dobe nemôžem na neho prestať mysliet píšeme si spolu volavame atd ale všetko len v rámci kolegiality ale ide tu o to ze mi raz napísal ze ma ma rad viac ako len kolegynu co mi polichotilo pretoze aj ja ho mam rada a zrejme začínam k nemu cítiť viac ako len to ze sme kolegovia preto vás prosím o radu co mam robit pretose v jeho blízkosti sa cítim výnimočné svojho priateľa aj syna milujem nadovsetko na svete ale neviem ci je to len poblaznenie ku kolegovi alebo skutočná laska

cyberk
23. dec 2021

je to poblaznenie, prosim ukonci to skor ako spravis nejaku blbost :( mozes stratit omnoho viac ak s tym budete pokracovat a ver mi take veci sa uz nedaju vratit sp5 🙏

0silvia0
23. dec 2021

@85jasmina85 priatel je synov otec?

emalka
23. dec 2021

Poblaznenie, celkom pochopitelne. Teraz si v takom bode kedy sa mozes rozhodnut co s tym chces robit - ci pokracovat alebo to utnut v zarodku.
Obcas sa stane ze sa to prihodi aj v tom najstabilnejsom vztahu, je to celkom prirodzene ked po dlhej dobe pocitis ze este stale sa vies pacit aj niekomu inemu. Je to nieco nove, neopozerane, vzrusujuce, ale to vobec neznamena ze je to lepsie ako to co mas teraz.

Tiez nemusis pochybovat o svojom sucasnom vztahu, urcite tu bude vela takych komentarov ze nieco musi byt so vztahom ked riesis kolegu. Ale nieje to tak. Ruku na srdce, ktora z nas uz niekedy zazila v praci jemny flirtik alebo maju kamosa s ktorym ostali nejake veci nevypovedane, a pritom mame doma rodiny?

Ver mi, tieto emocie vies ovladnut a potlacit ich, len na to musis ist vedome. Vyhybat sa mu, dat mu jasne najavo ze nemas zaujem a byt konzistentna. Ked tuto poblaznenost nebudes krmit tak sa vytrati.

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@cyberk to ja viem veľmi dobre a preto som si aj povedala ze priateľstvo je omnoho lepšie ako ked by sa niečo málo štát a potom by sme 1 2nenavideli

85jasmina85
autor
24. dec 2021
85jasmina85
autor
24. dec 2021

@emalka ďakujem veľmi pekne za pekne a hlavne milé slova

mimka1402
24. dec 2021

@85jasmina85 Mňa desí, že ťa netrápi rodina, ale žeby si sa s kolegom nenávidela a prišla o priateľstvo. Fuha...Trošku by som si upratala v hlave, že čo chceš. Ak nefunguje to doma, rieš to.
Nahnevaný kolega je najmenej...

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@mimka1402 tak po 1 rodina je u mňa na 1 mieste a vždy aj ostane ale na 2 strane je ľahko súdiť človeka ked o ňom nikto nič nevie ci sa nebodaj mýlim?ja pracujem na smeny priatel ma týždeň rano týždeň obed týždeň noc takze niekedy sa aj míňame ked ja prídem domov alebo naopak to je 1vec 2vec je to ked vas clovek len tak pre nič zjebe ako malé decko aj pred vlastnym dieťaťom v zmysle vybraných slov a syn tomu veľmi dobre chápe pretoze uz nema 5 ale ani 10rokov to je za 2 po 3 povie vám zlatko idem dolu si s kamarátmi zapalit za cca 15min som doma s 15min ie 1,5hod a ked sa ho opýtam co a ako tak jeho odpoveď ze ci si myslím ze on mi bude pri zadku sediet a vzápätí nato mu zazvoní mobil a zas ide von a potom príde a zas takto sa to niekedy deje aj 10x po sebe tak jasne ze človek potom napíše že radšej byt s kolegom kamarat ako ked by sa niečo málo štát a znenavidiet sa medzi sebou

0silvia0
24. dec 2021

@85jasmina85 tak ked ti to doma s chlapom neklape, tak jasne, ze si radsej s kolegom v praci...
Ak ti vztah s otcom dietata nevyhovuje, skus najprv poriesit vztah, aby si to zbytocne nekomplikovala

mimka1402
24. dec 2021

@85jasmina85 Zbytočne tu na mňa vybiehaš. Si to uprac, ja som reagovala na to ako mi to príde odveci a je to dosť veľká kontrolka, že niečo nie je okay.
A nechápem prečo si to nechávaš, ak si nešťastná, baľ sebe/jemu kufre veci a papa.
Načo v takom vzťahu nechať rásť dieťa? Aby videlo ako si nevážia ženy samé seba? Ja ti to vravím v tom najlepšom zmysle. Tu nie je problém kolega, ale vzťah...

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@0silvia0 ono sa to sa to ľahko hovorí a píše ale najhoršie natom je to ze sme spolu brali hypoteku na byt a 1/2 bytu patrí jemu a ďalšia polovica mne

emalka
24. dec 2021

@85jasmina85 aaaaaaaha, takto to je. No tak o to viac chapem co sa stalo. V tom pripade neries toto poblaznenie ale ries chlapa co mas doma. To je ten hlavny problem, kolega je len "priznak".
Az ked to budes mat naporiadku tak sa pustaj do niecoho noveho, inak sa moze stat ze pojdes z dazda pod odkvap 🤷‍♀️

0silvia0
24. dec 2021

@85jasmina85 no mne to je jasne, ze lahke to nebude. Zavazky su zavazky. Vsetko je v tvojich rukach.

macekovam
24. dec 2021

@85jasmina85 poznáš už aj jeho odvrátenú tvar? Ak áno a stále sa ti páči tak ok.. Podľa mňa ta namotal.. Véd vie ze niekoho máš a tu si vypisuje te......................

carambolos
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
24. dec 2021

@85jasmina85 ...verim ze sa na kolegu tesis, ked s nim zazijes to co doma mozno nemas. Ono to robi dobre ked sa k tebe niekto sprava pekne a doma mas opak. Ked vidis ze chlap sa k zene moze spravat aj milo, posrandujete, pokecate... mozu ta tu zeny odsudzovat ale ja ti rozumiem.

panelacikova
24. dec 2021

@carambolos Keby si aj ty rozmýšľala hlavou, nenapíšeš večšiny....
@85jasmina85 doma nemáš pekný a pevný vzťah, preto ťa to ťahá ku kolegovi. To už ani nie je pobláznenie, aspoň nie z tvojej strany. ako to však berie kolega, či mu len vyhovuje, že ťa "namotáva" alebo skutočne k tebe niečo cíti, toto vie už iba on sám. súhlasím s väčšinou. Najprv si vyrieš, čo máš doma. Lebo kolega ako prišiel, tak môže aj odísť, ako sa hovorí a ty budeš stále uväznená v nefungujúcom vzťahu. Lebo toto je podľa mňa nefungujúci vzťah, keď sa muž so ženou takto rozpráva a takto sa k nej správa. A že máte hypotéku, atď.? No, mnohí majú. A aj tak riešia. Máš prácu, dieťa odrastené, dáš to aj sama, neboj sa. Byt predáte alebo sa vyplatíte, čo bude reálnejšie. Mňa by šľak triafal byť v takom vzťahu :(

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@panelacikova dakujem pekne a dieťa odrastene neviem ci je kedze ma 8rokov

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@panelacikova ale veľmi si vážim toho co si napísala

adka176
24. dec 2021

Ja ťa chápem, je to fajn mať taký krásny vzťah s kolegom, určite si užívaj príjemné chvíle s ním, keď ti dáva pocítiť, ako ťa ma rád a záleží mu na Tebe. Je to pochopiteľné, že si radšej s ním, keď doma to už nezažívaš.... ešte je tu otázka, či je kolega slobodný a ako by to posunul on. Ak má rodinu, tak to bude určite ťažšie do budúcna..... ešte by som tomu nechala čas, ako sa to bude vyvíjať, ako sa bude vyvíjať vzťah doma ....ak to úplne prestane fungovať tak riešiť budúcnosť inak...a s kolegom si užívaj každú peknú chvíľku....majte sa radí a dávajte si to najavo, nech sa cítiš šťastná....

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@adka176 no on ma 2 deti a je rozvedeny

majasalvator
24. dec 2021

@85jasmina85 Sama si si dala odpoveď.Milujem priateľa.Tak ti niečo vo vzťahu chýba.Ale pozor muži malú krásne reči keď lovia svoju obeť.Ti máš priateľa.Toto môže byť veľmi zle vykrocenie.Ste kolegovia tak nimi aj ostaňte.

adka176
24. dec 2021

@85jasmina85 tak on to má jednoduchšie, keď je už rozvedený....a pravdepodobne túži veľmi tiež po láske a porozumení....no ty vieš asi aj prečo je rozvedený, viac sa spoznávajte, aby si sa nedala oklamať....a možno časom pôjdeš za svojím šťastím.....

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@adka176 rozvedený sú koli tomu pretoze ako kolvek sa mohol snažiť ci v praci kde vyše 15rokov pôsobil ako novinár atd si ho ex nevazila a prestala s nim spávať a to ze je rozvedený hned nemusí znamenať ze mu ide len o sex pretoze sam mi povedal na rovinu ze keby som nemala vzťah tak by to bolo iné ale keďže ho mam tak isto nebude robiť neviem co

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@adka176 a z jednej strany si toto na ňom vazim ze aj keď je bez záväzkov tak nemá oplzle reči ako iný chlapi je to proste clovek ktorému dôverujem poviem co ma trápi atd a on si ma vypočuje poradí mi co a ako

adka176
24. dec 2021

@85jasmina85 ja som nič zlé tým nechcela povedať.... určite je to super mať takého človeka....v tomto ťa veľmi dobre chápem.... prajem vám veľa veľa lásky, krásnych spoločných chvíľ a správne rozhodnutia.... určite je šťastie stretnúť takého človeka, ktorý ti je oporou a rozumiete si... zvlášť keď je to muž.... muži vedia dávať lásku a porozumenie inak ako napríklad najlepšia kamoška.... mám chuť povedať bež za ním....ale to sa už musíš rozhodnúť sama...

85jasmina85
autor
24. dec 2021

@adka176 ved ja som tým nič zlého co si napísala nemyslela a ak to tak vyznelo tak sa ospravedlňujem a ano som nesmierne šťastná ze som takeho človeka ako je on stretla len ma veľmi mrzí ze ľudia v mojej práci myslím kolegyne sa pred tebou tvária ako naj kolegyne a za chrbtom hned ústa otvárajú akoby závideli ze si dobre vychádzame a mame toho veľa spoločného ale ja zato nemôžem a ked som sa to dozvedela od mojej kolegyne ktorá mi je ako 2mama ze co je vo veci 2noci som nespala a preplakala akoby som bola neviem co ze ked som není doma ale v praci ze hneď roztiahnem nohy a dám každému a pritom opak je pravdou a ked som to povedala tej mojej kolegyni ze ako sa koli tomu trápim atd ona mi nato povedala ze to je len čistá závisť osôb ktoré si robili na neho zálusk ale prisaham na svojho syna ze ja som si na neho nerobila proste ono to doslo samo

alka234
24. dec 2021

@85jasmina85 a kde je rodina na prvom mieste keď spomínaš stále kolegu?. Tam dieťa a muža daj na prvé miesto. Keď to už musím tak povedať. Pre blbosť si môžeš pokaziť život.

mia1012
24. dec 2021

@85jasmina85 napíšem ti svoju skúsenosť.v práci som stretla úžasného kolegu,s ktorým sme si od prvého okamihu padli do oka,rozumeli si.po dvoch rokoch sme sa neovladli a dali sa dokopy a nič horšie sme spraviť nemohli.nase kamarátstvo sme si pokazili a v partnerskom vzťahu nám to neklape.uz nikdy nebudeme taký ako keď sme boli priatelia.vaz si to a nechaj to len v tejto rovine.je fajn keď ideš do práce s radosťou .to už ja moc nechodím.

derdia
24. dec 2021

@85jasmina85 ahoj v pvom rade si musis povedt, ze s tym chalanom zazivas to co nie je realita bytia a zivota. Je to len realita v praci... Ale pozor, nepozna ta nastvanu, nepozna ta smutnu, nepozna ta ked mas depku...presne tieto vztahy znicia stabilny vztah, a po 5 rokoch alebo aj skor to bude uplne obycajny vztah. Ak vobec. Urxite ti to nestoji za to, najma ak pises ze svojeho pristela milujes...a hlavne stanov si pravidla lebo smejkanie a flirtiky na pracovisku vyzeraju sice krasne ale nie je to realita.na to nezabudaj
Ale ako tak citam dalej, tak proste ty s nim nedas pokoj.. Si nerozumna a ty si uz dala kolevu pred svoju rodinu. No snad ti to vyjde a ked bude s tebou nestretne on v rpaci zase taku s ktorou su bude rozuniet a smiat sa lepsie ako s tebou.....