Ahoj babeny idem si k vám po radu mam priateľa je to 6mesiacov mam ho rada len žiaľ ma to háčik oN vidí len seba a svoju zverinu doma ,keď žiadam od neho aby sme šli na prechádzku alebo niekam na turistiku alebo aspoň do kina odmieta a povie ze jeho to nebaví co na začiatku mi nakecal ako miluje sport prírodu atd ,ja mam úplne iné priority a záľuby ako on ja milujem prírodu, šport cestovanie a on absolútne nič musím vyhľadávať iných ludi aby šli somnou atď snažila som sa mu to vysvetliť ze ja mam iné priority v živote a on nato ze pohoda ze on sa mi bude prispôsobovať ,no žiaľ nieje to tak vôbec a stále vidí len svoju zverinu už som sa snažila to viac krát ukončiť ale zakaždým ma ukeca ze on sa zmení a bude sa mi venovať ale prešli ďalšie dva mesiace a on nič stále len sľuby ,záleží mi nanom ale nechcem sa takto trápiť a mat pocit ako keby som nemala žiadneho partnera mam dat ešte šancu a veriť ze sa zmení? Alebo to co najrýchlejšie ukončiť? Ďakujem za každý názor🙂
@scarlet3131 skonči to, poznáte sa krátko, keď už teraz ti vadí aký je, tak ďalej to bude len horšie, na začiatku vzťahu máte lietať spolu a túžiť byť spolu každú voľnú chvíľu. Keď už teraz preferuje svoje a na teba kašle, je to nanič.
Co je jeho zverina?
@vanilkovazmrzka koň,býk krava,
Ukončila by som to, pre dobro oboch, nehodíte sa k sebe, … kompromisy sa robiť dajú, ale musia chcieť obaja a v niektorých veciach to proste ide ťažko a človek by sa nemal len prispôsobovať… aj ty budeš spokojnejšia, keď nájdeš niekoho kto s tebou bude behať, bez toho aby sa musel meniť, bude iniciatívny a nebude sa pri tom ksichtiť akoby si ho týrala a aj on bude v konečnom dôsledku spokojnejší, keď si nájde niekoho kto je radšej doma, pripadne sa s ním bude starať o zvieratká
Nie len ze je domased ale aj klamar, Lebo ked ta balil pretvaroval sa ze ho bavi to co teba . Nie ste spolu dlho a uz je to o nicom. Nezmeni sa. Hladaj takeho ktoreho slova sa zhoduju so skutkami. Talk is cheap.
Škoda času
@scarlet3131 ukoncit.
Za mňa skonči to nájdi si normálneho muža čo budete mať spoločne koníčky. ON nech si nájde sedliačku z dediny ako je ON sám. A nie never jeho sľubom že sa to zlepši sľubuje TI a nič s toho nesplní. Takže ukončila by som to na tvojom mieste.
@scarlet3131 Ukončila by som to. Mate uplne iny pohlad na zivot a to je velmi zasadna vec. Vztah ti ma robit radost,zvlast na zaciatku vztahu a nie sa trapit. Vzdy si hladaj partnera,ktoreho nebudes musiet prerabat a menit
Ukonci to co najskor a najdi si k sebe niekoho s rovnakym zivotnym stylom. Lebo kto ma hospodarstvo, tak to bude pre neho prvorade, ty sa k takemu cloveku nehodis a on sa nezmeni. Lebo nebudes moct ist nikam, dovolenky nehrozia, ziadne pobyty, vylety na viac ako par hodin. O tie zvierata sa treba starat denne a pokial nema zabezpeceneho niekoho co sa postara, tak nie je sanca.
Ukončiť.