Ahojte, píšem len pre názory nezainteresovaných strán. Som s partnerom už 12 rokov. Máme spolu dve krásne deti 10 a 7 ročne. Máme spolu hypotéku aj môj rodný dom ktorý sme si prerobili a bývame tam spolu s mojou mamou. Ide o to že už viac rokov cca 5 to z mojej strany nefunguje ten vzťah. Intímne spolu nežijeme u vôbec cca 2 roky. Mám úžasného partnera nemôžem na neho povedať nič zle len jednoducho z mojej strany tam niesu city aké by mali byť. Sme v stave spolubyvania a starania sa o naše dve deti. Ja sa stretávam s niekým už rok a pol. Tam city mam všetko funguje ako má. Môj spolubývajúci o Tom všetkom vie. Deti zatiaľ nič nevedia aj keď idem na víkend preč poviem že som bola u kamarátky. Všetci do mňa vravia že mám ostať tak ako sme kvôli deťom lenže ja to tak nechcem a druhá vec je že neviem či by som to zvládla finančné sama a je mi ľúto opustiť môj rodný dom a ísť niekde do podnájmu. AV dome nechať moju mamu s terajším partnerom/spolubývajúcim. Neviem ako ďalej
@lucinkamt No v prvom rade by som tú tému dala ako anonym, nie aj s Vašimi fotkami. V druhom rade nechápem prečo by si mala ty odchádzať zo svojho rodného domu, veď ten je teda buď na teba alebo na mamu písaný. Nech sa odstahuje tvoj partner.
@lucinkamt a prečo spolu intímne nežijete? Kedy začali problémy? Lebo len podľa toho čo čítam, vy ste už našli inde a asi ste rozhodnutá. Že spolubývajúci...to je veľmi ponižujúce označenie na otca spoločných detí. A ako môže chlap byť v pohode s tým, že mu žena spáva inde? Má aj niekoho? Riadny bordel toto a nie rodina.
Prajem deťom, nech sa už rozhodnete akokoľvek, nech to pre ne je čo najľahšie.
mala by si myslieť na deti... ak odídeš tak s nimi? a čo tvoj fešák - je ochotný sa starať o deti?
ja by som nikde neodchádzala...
Ale takto sa problemy neriesia, ze po pol roku, co vam to nefunguje v posteli, si najdes ineho. Najprv ste si to mali vyriesit medzi sebou.
@lucinkamt Mne by srdce nedalo odísť od detí na víkend za iným mužom. Radšej by som čas trávila s deťmi a skúšala obnoviť vzťah s manželom.
Nedokázala by som odchádzať za milencom a vracať sa domov a tam sa tváriť, že je všetko v poriadku
Ak niečo nefunguje, skúsim to napraviť, ak to nejde, ukončím to, urobím si poriadok vo vlastnom živote a až potom budem hľadať nového partnera, ktory by mal byť i dobrým partnerom mojim deťom.
To akože vážne? Na verejnej sieti sa priznáš k nevere, na stránke kde máš vlastné fotky aj fotky detí? A ty si úplne rozum potratila? K ostatnému sa ani nejdem vyjadrovať, dúfaj, že to tu deti, ich spolužiaci, susedia alebo rodina nenájdu.
❗️Používateľka lucinkamt už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka. ❗️
Aká je šanca, že si to tu prečíta nejaká mamička spolužiaka/spolužiačky tvojich detí, vybuchnú doma smiechom, že aká si "blbá" toto pod svojím menom a fotkami vešať na sociálnu sieť, započujú to deti a šikanovanie sa môže začať 👏👏👏 Tlieskam ti, vážne ti tlieskam a zároveň mi je ľúto hlavne tvojich detí.
@lucinkamt pozri ked ti to akceptuje tak naco to menit. Takto mas niekoho kto sa podieľa na tvojich účtoch doma, druheho, ktory ti palti za sex formou naturálii a vlastne ste spokojna rodinka. Naco by si detom menila radikálne zivot.
Tvoj muz je teda riadne telivo, ked sa necha takto ponizovat 🙈 A ty este uvazujes, ci odist alebo ostat a opisujes to ako uplne normalnu situaciu 😅 No dnes to tu ide na tomto konovi…
2 roky tvoj intímný život s manželom nefunguje ale už rok a pol trtkáš s iným mužom 😀 A ty si čakala, že budeš ešte sexovať aj s manželom? Rovno si mala napísať, že si si našla iného a nie, že omáčky okolo toho 😀