Mám ostať?

lucinkamt
23. júl 2024

Ahojte, píšem len pre názory nezainteresovaných strán. Som s partnerom už 12 rokov. Máme spolu dve krásne deti 10 a 7 ročne. Máme spolu hypotéku aj môj rodný dom ktorý sme si prerobili a bývame tam spolu s mojou mamou. Ide o to že už viac rokov cca 5 to z mojej strany nefunguje ten vzťah. Intímne spolu nežijeme u vôbec cca 2 roky. Mám úžasného partnera nemôžem na neho povedať nič zle len jednoducho z mojej strany tam niesu city aké by mali byť. Sme v stave spolubyvania a starania sa o naše dve deti. Ja sa stretávam s niekým už rok a pol. Tam city mam všetko funguje ako má. Môj spolubývajúci o Tom všetkom vie. Deti zatiaľ nič nevedia aj keď idem na víkend preč poviem že som bola u kamarátky. Všetci do mňa vravia že mám ostať tak ako sme kvôli deťom lenže ja to tak nechcem a druhá vec je že neviem či by som to zvládla finančné sama a je mi ľúto opustiť môj rodný dom a ísť niekde do podnájmu. AV dome nechať moju mamu s terajším partnerom/spolubývajúcim. Neviem ako ďalej

earlgrey
23. júl 2024

2 roky tvoj intímný život s manželom nefunguje ale už rok a pol trtkáš s iným mužom 😀 A ty si čakala, že budeš ešte sexovať aj s manželom? Rovno si mala napísať, že si si našla iného a nie, že omáčky okolo toho 😀

janickacrazy
23. júl 2024

@lucinkamt No v prvom rade by som tú tému dala ako anonym, nie aj s Vašimi fotkami. V druhom rade nechápem prečo by si mala ty odchádzať zo svojho rodného domu, veď ten je teda buď na teba alebo na mamu písaný. Nech sa odstahuje tvoj partner.

mell27
23. júl 2024

@lucinkamt ľutujem tvojho muža... Nechaj ho ísť, zaslúži si lepšiu ženu...

ina2405
23. júl 2024

@lucinkamt a prečo spolu intímne nežijete? Kedy začali problémy? Lebo len podľa toho čo čítam, vy ste už našli inde a asi ste rozhodnutá. Že spolubývajúci...to je veľmi ponižujúce označenie na otca spoločných detí. A ako môže chlap byť v pohode s tým, že mu žena spáva inde? Má aj niekoho? Riadny bordel toto a nie rodina.
Prajem deťom, nech sa už rozhodnete akokoľvek, nech to pre ne je čo najľahšie.

mell27
23. júl 2024

@lucinkamt a nabudúce píš anonymne, nech sa nemusia deti hanbiť za svoju mater

martul
23. júl 2024

@lucinkamt zrkadlá máte v dome? Ale sa rozbili?

deti95060810
23. júl 2024

mala by si myslieť na deti... ak odídeš tak s nimi? a čo tvoj fešák - je ochotný sa starať o deti?
ja by som nikde neodchádzala...

martinkatinka
23. júl 2024

Ale takto sa problemy neriesia, ze po pol roku, co vam to nefunguje v posteli, si najdes ineho. Najprv ste si to mali vyriesit medzi sebou.

abbey1
23. júl 2024

@lucinkamt Mne by srdce nedalo odísť od detí na víkend za iným mužom. Radšej by som čas trávila s deťmi a skúšala obnoviť vzťah s manželom.
Nedokázala by som odchádzať za milencom a vracať sa domov a tam sa tváriť, že je všetko v poriadku
Ak niečo nefunguje, skúsim to napraviť, ak to nejde, ukončím to, urobím si poriadok vo vlastnom živote a až potom budem hľadať nového partnera, ktory by mal byť i dobrým partnerom mojim deťom.

januska12323
23. júl 2024

To akože vážne? Na verejnej sieti sa priznáš k nevere, na stránke kde máš vlastné fotky aj fotky detí? A ty si úplne rozum potratila? K ostatnému sa ani nejdem vyjadrovať, dúfaj, že to tu deti, ich spolužiaci, susedia alebo rodina nenájdu.

sisa_s
23. júl 2024

❗️Používateľka lucinkamt už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka. ❗️

earlgrey
23. júl 2024

Aká je šanca, že si to tu prečíta nejaká mamička spolužiaka/spolužiačky tvojich detí, vybuchnú doma smiechom, že aká si "blbá" toto pod svojím menom a fotkami vešať na sociálnu sieť, započujú to deti a šikanovanie sa môže začať 👏👏👏 Tlieskam ti, vážne ti tlieskam a zároveň mi je ľúto hlavne tvojich detí.

betulinka1
23. júl 2024

@lucinkamt pozri ked ti to akceptuje tak naco to menit. Takto mas niekoho kto sa podieľa na tvojich účtoch doma, druheho, ktory ti palti za sex formou naturálii a vlastne ste spokojna rodinka. Naco by si detom menila radikálne zivot.

zelenina1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
seahorse27
23. júl 2024

Tvoj muz je teda riadne telivo, ked sa necha takto ponizovat 🙈 A ty este uvazujes, ci odist alebo ostat a opisujes to ako uplne normalnu situaciu 😅 No dnes to tu ide na tomto konovi…