Mám opustiť priateľa?

dominikakiller
7. mar 2021

Ahojte, spoznala som sa s chlapcom. Sme spolu len dva mesiace ale moje srdce je dosť naviazané na neho aj keď fizicky nie sme spolu. Žije on vo Francuzku, viem že má veľmi aj on ľúbi. Len urobil obrovsku chybu. Povecte ako by ste sa zachovali: Nemal peniaze potreboval len 10€ tak som mu ich dala. Hrávame spolu jednu hru kde sme sa zoznámili, pred ním som malé jedného priateľa o ktorom vedel a videl že hrám s mojim ex. Nahneval sa tak že má zablokoval všade ukradol mi 50€ Napísala som mu SMS že prečo to urobil že mám malé dieťa a peniaze potrebujem, ešte jeho bolo väčšie 😏 na druhý deň sa mi ospravedlňoval že sa hanbi a že mi to vráti. Tvárila som sa že je všetko ok že zabudneme na to. Len neviem zabudnúť ja na to 😤 som nahnevaná na neho. 9. Apríla príde za mnou už má letenky. Myslite mala by som sa ho zbaviť ? Povedal mi že ak ho opustím zomrie. Hovorí mi stále že bezomna nebude žiť. Čo mám robiť? Srdce moje ho chce ale rozum nie, ako sa ho mám zbaviť aby neurobil hlúposť.

viky_21
7. mar 2021

A to ste sa uz aj stretli za tie 2 mesiace alebo sa teraz uvidite prvy krat ??

sense
7. mar 2021

@dominikakiller ako dospelá žena s dieťaťom by Di mala mat rozum a myslieť na dieťa. A peniaze namiesto investovania do hier, využi na dieťa... Tu potrebuje 10 e, tam ti ukradne 50e,...dufam že aj na letenky pýtal.... Koľkokrát ste sa reálne videli za tie 2 mes?
A neboj neumrie bez teba, rovnako ako ešte neumrel zrejme pri x ďalších rovnako zaľúbených ženách kt rozmýšľali aj hlavou

zuzap33
7. mar 2021

A dieťa máš s ktorým? Venuj sa jemu, nie hrám a striedaním priateľov, ktorých poznáš virtuálne, týždeň a pod.

petamich
7. mar 2021

🙈 bude to laska
a uprimne? budem viac nez prekvapena, ked toho 9. aprila prileti a keby chlap gambluje, ukradne mi peniaze, som s nim dva mesiace, v zivote som ho nevidela a vyplakava ako zomrie, ked ho opustim, tak ho bloknem ja, lebo ten nie je normalny, spamataj sa zena, mas male dieta a si zalubena do chlapa, ktoreho si ani nevidela? 🤷‍♀️

liz_lemon
7. mar 2021

ako ti mohol ukradnut peniaze, ked ste sa ani nevideli?

pribinak
7. mar 2021

Neverim že toto píše dospela žena 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

máš opustiť priateľa? Zlatko ty nemáš priateľa. To ako po 1. A po 2. už mu neposielaj áno cent a prerus kontakt.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
7. mar 2021

@elizabet173 to by bola ešte tá lepšia možnosť. Ale toto bude zas buď nejaký africk princ, vojak na misii či zajatý lekár bez peňazí

tykat
7. mar 2021

@dominikakiller ...9.aprila nepride...v tom najlepsom pripade...v tom horsom mu este zopar € posles (na batozinu, na zdrav. testy, na lieky, na administrativne poplatky...). Radim ti - zablokovat a zabudnut.

jaskolka
7. mar 2021

Reálne sa toto pýtaš? A koľko máš rokov, bez urážky? Ale dospelá žena sa, takto pýtať, po dvoch mesiacoch "šialene srdce naviazané" na niekoho, koho si ani reálne nevidela? By nemáte spolu vzťah, Hráte spolu akurát online hru, a aj v tej pýta peniaze a potom"z pomsty "okradne. OMG, s pamätaj sa,výhod si ho z hlavy, zablokuj ho a skus sa venovať dieťaťu a pripadne mu otecka hľadať normálne, nie cez hry cez internet.

mabenn
7. mar 2021

@dominikakiller take vvyjadrenia ze bez teba nevie zit a zomrie hovoria o jeho osobnosti, uz len toto je dovod sa ho zbavit...s tymi peniazmi to je len bonus ..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninusa221
7. mar 2021

Mala som takeho psychopata 😂 nie dakujem neprosím stačil 1 mesiac 😀 potom dostal od mojich rodičov po papuli a už som ho nevidela😂🙏🏼

thoughtfulweirdo
7. mar 2021

Ako ti ukradol peniaze?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
7. mar 2021

on ti ukradne 50 e? čakáš kým ti potiahne ešte viac? Nemôže bez teba žiť? Tak nech zomrie,.... neboj sa on si to veľmi dobre rozmyslí... Stráň sa takýchto ľudí čo sa ti vyhrážajú ..... Z toho nič dobré nevzíde, buď ostražitá a daj si pozor....

sissy27
7. mar 2021

@dominikakiller poprosím ťa, aby si hneď v pondelok zavolala na sociálku a oznámila im, že nie si mentálne spôsobilá vychovávať dieťa, aby s tým niečo robili. A potom ešte nech ti zrušia internet, lebo ho využívaš úplne nezmyselne.
Ja fakt dúfam, že toto je vymyslená diskusia znudeného decka, lebo ak naozaj medzi nami žijú takéto tupelá, majú volebné právo a v pohode rodia a vychovávajú deti, tak sme v peknej prdeli...
Nie, nemáš priateľa. Našla si na nete podvodníka, ktorý ťa chce obrať o peniaze a celkom sa mu darí.
@thoughtfulweirdo tipujem, že mu dala číslo karty...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renata1405
7. mar 2021

@thoughtfulweirdo To by aj mna zaujimalo

sasitimi17
7. mar 2021

Ľutujem to dieťa, že ma takú hlúpu matku.. sorry

jana_eyre_2
7. mar 2021

Eeee, toto je real? Fakt? Je vo francúzsku, za dva mesiace pochybujem že ste sa videli (korona, ukradnuté peniaze) hrávate spolu hru, nahneval sa že ju hráš aj s ex a máš dieťa? Pýtaš sa či ho máš opustit.. koho? virtuálneho priateľa ktorému posielaš peniaze? pozvala si za sebou muža ktorého si nikdy nevidela? chcela si si ho nasťahovať domov, kde máš dieťa? Neverím.. nie.. toto nemoze byť pravda.. dúfam, že nie...

sense
7. mar 2021

@thoughtfulweirdo cez číslo kredity resp dat z kreditky alebo ak hrajú nejakú platenú hru tak cez nejaké kredity ku hre (tipujem, keďže za hry by som ja nikdy neplatila)

thoughtfulweirdo
7. mar 2021

@sense Aha, nehrám hry, tak veru neviem, ako to funguje, to mi nenapadlo

karpina
7. mar 2021

Vážne veríš tomu, že priletí? A kde by prosím ťa zobral na letenku, ked je odkázaný žobrať a kradnúť peniaze cudzím ludom na nete. Akej národnosti, je tá osoba, ktorej si naletela? Akým spôsobom sa dostal k tvojim peniazom, ked ti mohol ukradnúť 50 € ?

mpg
7. mar 2021

@dominikakiller To je najväčšia chyba, ktorú robia ženy, ktoré sa rozišli s partnerom, príp. majú aj dieťa, že pri hľadaní ďalšieho partnera sa tak ponáhľajú, že sa zamilujú do prvého, ktorý príde do cesty a neoverujú nič, ani, že či to nie je hráč, ani, že on potrebuje od nich peniaze (takže niečo s ním nie je v poriadku), ale veria svojím predstavám, že budú mať ideálnejšieho partnera, ako bol ten predošlý. A už je taká skupinka mužov, ktorí práve toto doslova zneužívajú. Povedala by som, že ženy, ktoré nechali nejaký nefunkčný vzťah, by si mali ďalší dobre preverovať, lebo to bude len ďalšie sklamanie.

liz_lemon
7. mar 2021

raz tu bola aj podobna tema, ale pre zmenu naletela svokra pisatelky, a myslim, ze to bol tiez Francuz, a tiez potreboval prachy...v tom Francuzsku bude ale chudoba, ked ich Slovenky dotuju 😂

ovaaa
7. mar 2021

Muž kt.si od ženy požičiava peniaze a ešte aj kradne nie je muž do života. Zablokuj ho a ži v realite...rozumom vieš, že to nie v poriadku. Okrem toho hráčsky vzťah nie je reálny vzťah to máš len ružové sny.

nikyball
7. mar 2021

Ženy vážne môžete niektoré takto sprosté? Naozaj?
Veď toto sa ani nedá nekomentovat inak