Mám okolo seba lenivých ľudí

6. feb 2024

Rodina, priatelia ( nie je ich vela ) , a celkovo ludia okolo mna mi pridu lenivy alebo proste bezduše, nič sa im nechce maju vyhovorky či už financie či čas alebo hocičo len aby nemuseli na vylet, alebo len niekde niečo robit, vela krat volam aby sme šli behať, alebo vylet niekde, tura, alebo zabavit sa niekde a nikto nič :D kde si najdem aktivnych ludi s ktorymi by aspon vikendy neboli presedene pred Tv doma? Ja sama sa nudim a nebavi ma to tak, ist na vylet a podobne.

thereisabear
6. feb 2024

Skús bežecké alebo turistické skupiny na FB, viackrát som tam videla podobné príspevky.

zuzana212722
6. feb 2024

Možno len nechcú tráviť čas s tebou.
Možno svoj čas venujú radšej sebe a svojej rodine to neznamená ze sú lenivý.

sense
6. feb 2024

Skus skupiny na fb

autor
6. feb 2024

@zuzana212722 no vacsinou su doma, lezia spia, pozeraju tv, alebo sa bezne staraju o domacnost, nemaju nic moc na plane

cookie29
6. feb 2024

no mozno tvoje okolie ta zase povazuje za prehnane akcnu 🙂
preco si myslis, ze ludia su lenivi? okamzite skatulkujes... mozno maju inak nastavene priority a podobne. Musis si najst podobne zmyslajucich ludi a prestat sudit. Ja som vzdy bola akcna a potom prisli deti a proste priority su uplne ine. Aj napriklad potreba kludu. Predtym som kazdy vikend niekde bola, stihala aj 2-3 joby, vylety, sport, vecierky... teraz lietam cez tyzden, a som rada, ze sa v klude zideme s rodinou. Nezlenivela som, len proste posunula sa dalej. A ked deti budu vacsie, urcite budeme zase chodit inak.
Zapis sa niekde do klubu, najdi si skupinu podla zaujmov a pod.

majkabajka321
6. feb 2024

Odkiaľ si ? 😁

autor
6. feb 2024

@majkabajka321 NZ okres

majkabajka321
6. feb 2024

Aha no škoda,ja som z východu a mám podobný problém 😂

80jana
6. feb 2024

Ahoj. Keď chceš, napíš mi správu.

klementinka58
6. feb 2024

ved chod sama, ja tak chodim, ked sa nikomu z okolia zrovna nechce. Na vychadzku do mesta, welnes, alebo sa kupat, vzdy sa mi niekto prihovori a vobec sa necitim sama ani divne. Ak idem na turistiku sama, tak si vyberam frekventovane trasy napr Tatry.

viestta
6. feb 2024

Behat som chodila sama, na vychadzky tiez, nemala som problem ani s turistikou osamote. Na turistickych trasach stretne ludi, mozes sa k nim pridat. V takych Tatrach je tych ludi na niektorych turistickych trasach az privela na moj vkus.

buberova
6. feb 2024

Tak ti poviem.. mám kolegu, ktorý mi vyčítal presne že nič nerobím okrem roboty, že ma nič nenadchne a že my mladí ani podnikať neskúsime, nič... A že sme mäkkí a bla bla bla.. raz som mu povedala že máme s kamarátmi taký zvyk raz do týždňa sa stretnúť a že už dlhšie hráme monopoly a máme z toho veľkú zábavu tak potom mi to dosť dlho pripomínam že len tie monopoly mám..

Podstatné je že som mu nemala potrebu hovoriť ako vyzerá môj život mimo roboty, nijak sa obhajovať ani vysvetľovať.. prečo by som aj mala? Čo jeho do toho?

A možno aj ty nemáš presný obraz o ľuďoch o ktorých píšeš že sú leniví...

zuzitko74
6. feb 2024

Tvoji známi nemusia byť leniví, len majú zjavne inú predstavu o trávení voľného času, než ty.
Nemôžu za to, že ty sa sama nudíš.

sense
6. feb 2024

Inak behať aj turiatikovat môžes aj sama... Ja keď chcem total reset idem sama... Nemusím sa nikomu prispôsobovat nikoho riešiť, idem/bezim si tempom ako už nám za vhodné aj koľko už am za vhodné....to ze niekoho nebaví beh alebo turistika ci wellnes nemusí hneď znamenať lenivosť.... Moje dieťa je tiež "lenivé" a keby nemusí mevysttci päty z domu ale to neznamená ze je lenivé alebo trávi dní pred TV ci s mobilom v ruke.... Maľuje, tvorí, vymýšľa....

cimage
6. feb 2024

My sme vzdy boli s muzom akcnejsi ako nasi kamosi. Uz v 25tke boli ako fotrovci. My sme chodili sami na prechadzky, tury a vylety.

svetlonos
6. feb 2024

A co ti bráni ist samej niekde? Predpokladam, ze mas 25 a nevies co sama so sebou. Mas hoby, ktore ta bavi? Ja som xhodila bud sama alebo robila veci, co mqm rada. No mala som aj dost kamosiek. Preco ich mas tak malo 🙂 ? Ked budes sama akčná, stretnes ludi ktori ta oslovia alebo ty ich. Si ken nastvana na ostatnych, ze ti nie su k dispozicii ked sa nudis.