Mám odísť radšej z kratšej cesty?

9. júl 2022

mozno budem teraz riesit banalitu, ale trapi ma jedna vec.....poznam muza, je starsi o 8 rokov, zacali sme spolu randit, ..on by to chcel posunut o level vyssie na zaklade nasho vzajomneho porozumenia, vyjadril sa ze si vie predstavit vztah a aj ho chce uz teraz...a casom aj viac.. problem nastava ze sme z rozdielnych financnych pomerov... je tam dost velka priepast, on zarobi aj 4-5x viac nez ja, ktoru vnimam najmäa ja pretoze, sa necitim komfortne ak viem, ze si nieco nemozem dovolit.... odmietla som preto aj pre mna osobne dost drahu dovolenku na ktoru ma pozval, pretoze mi je strasne blbe ze na to nemam a platil by len on kedze ja mam teraz ine povinnejsie vydavky ktore bohuzial mi brania v tom dopriat si taku drahsiu dovolenku.,., co sa tyka rande prisposobil sa mi a isli sme tam, kde je to pre mna v pohode a kde sa necitim, ze som "nic" ...prenho financie nie su problem, byva sam, a najradsej by ma uz teraz rozmaznal, ale ja na to nie som zvyknuta.... ja sice tiez byvam sama, ale len v podnajme zatial lebo len minuly rok som skoncila Mgr. ,... ani v detstve sme tak nezili, ze nadstandarne a vobec neviem ako reagovat, brani mi to posunut do vztahu, lebo citim tento nepomer... uz mam take myslienky ze to utnem aby aj on nestracal cas a mozno by sa k nemu hodila nejaka starsia alebo rovesnicka cize by mala povedzme 30 + ..., ktora uz nemusi riesit tieto veci ci si priklad tu dovolenku dopraje alebo nie.... on je velmi chapavy a je mu luto ,ze tak odmietam to ze on mi chce sam od seba nieco dopriat, on to skratka berie inak nez ja.... neviem ani ako sa v hlave nastavit a vediet to prijat, kamosky povedali ze ony by toto brali hned,... ja mam v sebe tento blok a neviem ci by nebolo lepsie radsej odist z kratsej cesty, ked ja preratavam peniazky a on mi povie, ze mi dopraje a chce sa postarat a to ani nie sme par ..

kitycat
9. júl 2022

Pozri, mozno si vyhrala jackpot a nasla starsieho muza so srdcom a rozumom na spravnom mieste. O 8 rokov mozes byt aj ty financne tam kde on..

Ale ak si chces najst niekoho co taka 12ky za mizerny slovensky plat, tak ti nikto branot n3bude a on si bude "chudak" mudiet najst taku, ktora sa tomu hyckaniu bude ochotna podvolit.

Nie nadarmo sa vravi, ze chxeme co nemozeme mat... Mozno kamoska niektora ho vezme..

slovenka753
9. júl 2022

Podľa mňa to moc riešiš. Ako nevravím ze si nechať platiť dovolenku (mimochodom môj chlap platí aj to 😅🙈) ale nechať sa pozvať na večeru je v pohode. Nemusíš byť nutne brutal emnacipovana a všetko platit na polovicu. Hlavne ak vieš ze si to môže v pohode dovoliť. Véd ak sa spolu cítite dobre, to je najdôležitejšie.

janickacrazy
9. júl 2022

Poviem to jednoducho, nebuď blbá a nechaj sa hýčkať. Veď na tom nie je nič nenormálne. Že ťa pozve na večeru do drahej reštaurácie je úplne ok. Veď nemusíš prijímať hneď briliantovy prsteň preboha. Daj si čas, spoznaj ho a nerieš peniaze. Keby bol nezamestnaný a bez eura to by si ho milovala? Prepáč, veď to nemá logiku.

lindous
9. júl 2022

Neviem čo by som robila, ale tiež by som určite mala problém to prijať a asi by som bola dosť opatrná, nemám v okolí zrovna najlepšie príklady takýchto vzťahov (zlaté klietky)... aj keď jasné, toto môže byť super chlap po všetkých stránkach ...no myslím, že keby to s ním bolo super, tak by si to až tak neriešila a užívala si spoločný čas, no keďže už teraz ti to nie je úplne príjemné a necítiš sa v tej situácii pohodlne, tak to o niečom hovorí a bude sa to prehlbovať

brembo
9. júl 2022

Keď je Vám spolu dobre,rozumiete si,prečo to chceš ukončiť? Možno by si to ľutovala do konca života. Je také ťažké mu to všetko vysvetliť?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miroslava21
9. júl 2022

Neries to az tak, stretavajte sa, spoznaj ho a uvidis ako sa vztah vyvinie. Raz za cas ked ta pozve na drahsiu veceru alebo maly vylet, nie je nic zle. Pozri mozno je on rad ze si konecne nasiel zenu ktora nevidi len jeho peniaze.
Podla toho co pises nie je asi ten typ ze aha mam prachy a vsetci sa z toho pototo.

ckocka
9. júl 2022

Keby si bohatá bola ty a stretla spriaznenú dušu čo smrdí grošom, nechcela by si sa podeliť?

joesvk
9. júl 2022

Problém nie je, že on má väčší príjem. Problém je, že príliš sa s ním porovnávaš a potom sa cítiš akoby si mu v niečom nestačila. Pracuj na svojom sebavedomí.
Lebo takto sa necítiš komfortne v tomto vzťahu a potom sa to začne asi prejavovať.
Hovor si, že si super žena, ktorá nemusí dokazovať na každom kroku, že je rovnocenná vo všetkom.
Kľudne by som prijala, ak by chcel zaplatiť celú dovolenku. Veď môže byť celý šťastný, že tam s ním ideš práve ty.

naturalgazda
9. júl 2022

Ahoj. Normálne s ním funguj proste. Veď jednak spolu v podstate chcete byť a v podstate toto aj je pozícia muža. Zabezpečiť hmotné veci..... postarať sa a tak a žena je nápomocná týmto činnostiam. Muž je aktívny princíp , žena pasívny princíp v zmysle, že je vlastne poživaná. Muž je v roli požívatela. Lídra..... A vlastne ak chcete byť spolu, tak je to Vaše spoločné..... Treba vedieť v živote nielen dávať, ale aj prijímať......... s radosťou zdravou, tiež zdravou vďakou a tak.....je to veda hehe.....
KAždopádne môžeš byť šťastná, že máš takého parťáka a posunte to ďalej..... kedže ide aj o to , že dokopy vlastne tvoríte jednu osobu.

tncka
9. júl 2022

No ked na to ma tak ta pozval. Na tom nie je nic zle. Nemusis sa citit kvoli tomu ako zlatokopka,proste si uzivaj trosku. Je to mile od neho hlavne ked ma zaujem posunut vztah dalej. Odhanas ho od seba uplne nelogicky a zbytocne. Aj ja platim dovolenky z mojej vyplaty,z muzovej vyplaty platime reziu okolo byvania a nikto sa tu neciti hlupo😁

judar
9. júl 2022

Zo skusenosti ti poviem...prehodnot to dobre lebo moze sa stat toto - prisposobis sa, prijmes dovolenku, nechas sa rozmaznat, budes mat pocit ze vsetko klape vsetko je fajn ...a potom pride skrat, ked ty sa ho budes snazit rozmaznat bude mu to malo a budes zrazu ty ta zla...proste moze to dopadnut aj dost zle ze v zavere ti bude vsetko vycitane

78787878
9. júl 2022

Skor si myslim, ze mas nejaky komplex. Citis sa voci bohatsiemu alebo uspesnejsiemu muzovi nehodna jeho pozornosti. Menejcenna. Ak Ti to nie je prirodzene, radsej odid z kratsej cesty. Na takom vztahu nie je nic zle, resp. akykolvek vztah je v poriadku, pokial vyhovuje obidvom stranam.

marseillefan
10. júl 2022

Nie je dôležité, že veľa zarába... dôležité je, či ti to nevyhadzuje na oči.

hopeja
10. júl 2022

@marseillefan no len to, ze jej to teraz nevyhadzuje na oči neznamená, ze časom nezačne...prídu problémy, moze sa stat ze zacne vyčítať co on kúpil, dal....moze, nemusí sa tak stat

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hopeja
10. júl 2022

@dominika1988 však ja súhlasím, píšem ze moze ale nemusi to tak byt a dopredu to nemoze vediet

kassandra25
11. júl 2022

Ved odid z kratsej cesty, predtym sprav dobry skutok. Zoznam ho s kamoskou. 😊

mikadooo
11. júl 2022

Hmm, no keď ty to tak necítiš, že by ste to mali posunúť na vyššiu úroveň, tak buď sa príliš ponáhľa, alebo nebude ten pravý 🤷🤷🤷. Bez ohľadu na to o koľko je od teba bohatší... Tak si to premysli, ako to vidíš o 5 rokov a podľa toho by som sa s ním porozprávala, alebo to teda ukončila...

brembo
12. júl 2022

Možno ti chce len takýmto spôsobom vypomáhať a dopriať ti. Nie si zlatokopka,tak neviem prečo by si takúto pomoc nemohla prijať.