S priateľom mame vzťah chvíľu dobre chvíľu zle. Jedine co extrémne neznášam je zduvanie nekomunikacia, keď sa po hádame ok ale ja sa neviem dlho hnevať vychladnem a chcem aby bolo všetko pohode. On nie, keď sa ho opýtam ci chce mať takýto večer povie, aký si si spravila taky mat budeš a zduva sa ďalej. Ale vždy sme to nejak urovnali. Zozaciatku nevedel spraviť ani nákup, ale v tomto som sa sním posunula aj sam sa vedel spýtať, keď išiel ku mne ci nemá ísť niečo kúpiť...Chcel aby som išla k nemu byvat na dom stým ze mu budem dávať tak ako si platím podnájom 300€ a stoho dá mi on svoje auto 100€ si budem platiť benzín a stych 200€ keď sa pokazí oprava, alebo bazén si kúpime keď si nešetríme stoho alebo dovolenka. To mi prišlo divne. Keď mali večierok tak mi volal 22:30 ze už ide domov ze ho to tam nebaví a keď pôjde spat mi napíše. Napísal mi 23:00 ze ide už spinkat. Bolo mi to divne tak som mu volala a zdvihol a bol v aute išiel s kamarátmi ešte do iného podniku takže ma oklamal bola som naňho nasrata. Po 3 hod prišiel zamnou do roboty, ale nepustila som ho tak bol naštvaný, ze sa zamnou trepal niekoľko km a ja ze ho nepustím. Ale bola som naštvaná sklamaná naňho nechcela som ho zrovna vidieť. Porozprávali sme sa na ďalší deň bolo dobre. No teraz sa na mňa zas zdul za úplnú hlúposť. Išiel von asi na hod prišiel a žiadna komunikácia. Pýtala som sa ho ci ide jest a že asi áno či som to robila, aby sa na to díval tak arogantne mi to povedal. Opýtala som sa ho že s kým sa to rozpráva ze stebou a tak ako si zaslúžim. Tak som sa nasrala, vyhodila som ho a nech si pobali všetky veci bolo tesne pred Silvestrom. Na Silvestra mi napísal po pol noci nech som milovaná a štastna.. O dva dni sme si ešte písali že ho to štve, ale mame obaja podiel chyby na rozchode.. Včera som mu napísal že ma ešte u mňa veci, aby si ich prišiel zobrať. Keď bude mať cestu sa zastaví odpísal. 12 dní sme spolu není a chyba mi chcela by som začať inak len neviem ci by to malo zmysel skúsiť to. Keď sa on už prestal snažiť Neviem ci by to bolo dobre, alebo čo mám spraviť. Ja som starsia od neho o 7 rok a chvíľami si poviem kašli na to do kedy to budeme obnovovať ale potom zas mi začne chýbať....🙄
😂😂😂 ja by som sa toto aj hanbila napísať...čo očakávaš od MK? sekíruješ ho...ty sa tiež zduvaš...tak ako aj on...myslíš, že nejakého chlapa bude baviť toto čo si opísala?...určite nie...nájdi si staršieho, ktorý bude pri sebe sedieť doma na zadku a vybavené...
@scarletka34 vzajomne je to take nevyzrete spravanie. Ocividne si spolu proste nesedite, tak naco sa k tomu vracat. Nestracaj zbytocne cas. Chybat ti bude urcite, treba to len prekonat, riadit sa rozumom a nie srdcom.
@mimka2019 noo ono sa to nedá ani poriadne do hĺbky napísať. On nesedel pri mne doma mal dosť voľnosti väčšínou sme mali na seba čas až večer. A klamstvo neznášam myslím ze žiadna normálna žena to nemá rada. Véd mohol napisat ze idú niekam s chalanmi ešte som sa divila ze ide tak skoro domov. Ja som tiež chodia občas s babami von a by ma chcel mať skôr viac pre seba.
To vyzerá jednoznačne na skvelé súznenie charakterov aj duší, bola by škoda zahodiť príležitosť celý život sa hádať, udobrovať, rozchádzať, ospravedlňovať... Predsa nechceš nudný kludný život.
@petricka22 Véd to ze keď sa riadim rozumom ma dosť pozitív ale to zduvanie neviem ci by vedel na sebe zmeniť. A celé sviatky som bola doma lebo som bola chorá on si behal Véd pohode nech ide. A po Vianociach som išla von s kamoškou a on chcel byť somnou a to sa mu nepáčilo. No potrebovala som ísť trošku vypnúť.
Keď sa riadiš rozumom, tak má veľa pozitív? Ak by si sa ozaj riadila rozumom, dávno by si mala tento vzťah uzavretý. Ale odporúčam obnoviť to. Keď každá nevyzretá zúfalka skončí vzťah s tĺkom, za pár rokov nebude mať kto na koníku zakladať diskusie o nefunkčných manželstvách, neschopných mužoch, ktorí sa nestarajú o domácnosť, deti a ženu, atď.
@ckocka bože ja toto chápem jasne ze chcem byt šťastna a mat kľudný život. Len potrebovala som si tu vyliať srdce prečítať si názory iných ludi na to. Nechápem keď niekto sa tu potrebuje vyrozprávať skoro všetci ho majú potrebu hejtovat. 🙄
@melanta Ďakujem mate pravdu. Mal dosť šancí sa uvedomiť a nestalo sa tak. Nevážil si ma Niekedy som mala pocit ze som mu robila mamu. Navarene postarané mal a prišiel keď to jemu vyhovovalo. Som bola príliš dobra a prispôsobivá a prestal si ma vážiť. Mam pocit ze čím horšia žena tým má lepšieho chlapa. Lebo za dobrotu na zobrutu vážne ! !!
@elizabet173 Ďakujem 🙏 Mate pravdu. Véd toto potrebujem oči otvoriť a nie myslieť na to dobre, keď viac bolo toho zleho. A hlavne chlap si ma ženu vážiť noo a to mu bolo zjavné cudzie zle si ho maminka vychovala.
@scarletka34 ale prečo hneď hejtovat. Prišla si sa vyrozprávať. Dobre. Ale každý kto ti napíše to vidí z iného uhla pohľadu, nemusi to byť nutne rovnaký pohľad ako tvoj.
A keď takto prehnane reagujes na iný pohľad a názor na každú hlupost aj dolezitu vec, tak sa nečuduj, že ste tam kde ste. Obidvaja sa správate ako pubertaci.
@scarletka34 tebe nechýba on ale láska muža
@scarletka34 je ti smutno lebo si sama. To je uolne normalne. On ti nechýba, chyba ti byt s niekym. Toto si zamieňas.
Za mna osobne hľadať iného. Ked ho nájdeš aj myšlienky na tohto exa hned pominú.
@lienka.7 asi to tak bude. 🙄Napr taka vec, ako sú Vianoce. Dohodli sme sa co kúpi on a co kúpim ja co sa týka potravín. Ok nakúpilo sa. Navarila som všetko som na chystala a po štedréj večeri sme išli k nemu na par dni na dom. Tak sa zbalil šalát ryby aby sme mali uňho. Pohoda.... Raňajky sme mali ja som mala zákusky káva a on si dal parky ktoré vzal s mojej chladničky. Obed šalát ryba klasika a na večeru sa nepostaral nespravil si zásoby, keď vedel ze prídem k nemu prvý sviatok Vianočný sme mali na večeru mrazenú pizzu to ma vážne dojalo....
@viestta jasne ja si rada vypočujem názor preto sem píšem.... Ale aby mi niekto napísala ze som ako 15 roč a že potrebujem aby mi chlap sedel pri zadku to vôbec..... Ja potrebujem priestor aj pre svoje záujmy a priateľov nie mat chlapa stále ho za zadkom.
@scarletka34 ty sa zduješ,keď ide von s kamarátmi,on sa zduje,keď ideš von s kamarátkami. Tak necohdte ani jeden nikam a bude pokoj.😂
Tento vztah ber ako ponaucenie. Musis zmenit aj ty spravanie a aj uvedomit ako nechces,aby sa chlap spraval. Zdutela uz nehladaj s takym clovekom sa neda zit a rokmi ta bude nicit cim dalej,tym viacej.
@scarletka34 tak hľadaj takého co ta bude "púšťať von" ale potom akceptuje aj keď no pôjde "von". Zatiaľ to vyzerá tak, že ty môžeš, on nie. Ako pár by ste mali vedieť byt spolu aj každý sám bez toho aby jeden druhému čokoľvek vyčítal.
@viestta keby ste čítali vyššie by ste videli ze ja som sa mu priposobovala . Aj v Prahe bol na koncert s kamošom ako úplne pohode mne to bolo jedno . Tak neviem podla čoho sudite ze ja môžem a on nič. Ja mam menej volna ja som všetok čas venovala jemu ako chcel....
Obaja späť do obehu, získavať nové skúsenosti a dozrieť na vzťah.
@scarletka34 tak to si si mala vydebatit, že chces aj ty mat svoj čas. Keď to akceptovať nevie, tak co chceš obnovovať? Na čo? Však maj trosku sebeucty
@scarletka34 to co su za kecy, ze maminka ho zle vychovala, potom ze zle zeny maju dobrych muzov, nakoniec z teba vypadne, ze si mu robila maminku.
Sa spamataj prosim ta. Behas chlapovi okolo riti, varis, smazis, pecies, peries, predkladas pred nos, upratujes, robis z neho batola a toto je akoze ta velka laska? Potom sa strazite a overujete, ci klamete a neklamete a idete tam, kam ste povedali. Ved ja som z vasho vztahu unavena a to som ho nezila ani 5 minut🙆♀️
@scarletka34 veď ok...ale ty píšeš, že sa zdúva...ale ty sa tiež zdúvaš...príde za tebou a nechceš ho vidieť...to je tiež zdúvanie nie?...takže tebe sa to nepáči...ale on ma tolerovať tvoje zdúvanie...takže asi tak nejako...netráp seba a ani jeho a choďte obaja vlastnou cestou
pretrp tento stav a nájdi si iného... vekovo aj mentálne ku sebe... toto nemá význam.
@mimka2019 ja pracujem s ľuďmi tak som to nechcela riešiť v robote a zvlášť pokročilej nočnej hodine. Ja sa vytocim ale komunikujem není som oduta ze by som sním neprehovorila slová. A hej sme od seba ešte si príde pre pár vecí a to je tak všetko
@deti95060810 vyzerá to tak....
@scarletka34
"Po 3 hod prišiel zamnou do roboty, ale nepustila som ho tak bol naštvaný, ze sa zamnou trepal niekoľko km a ja ze ho nepustím. Ale bola som naštvaná sklamaná naňho nechcela som ho zrovna vidieť."
Z toho, čo si napísala v príspevku sa ľuďom zdáš odutá aj ty 🙂 na základe toho, som napísala svoj názor. To je všetko. Veľa šťastia prajem.
15 ročné deti. Jednoznačne od seba.