Ahojte. Ak by bola súťaž, kto má naj….. kolegyne, moje by to vyhrali. Naozaj. Som ich nadriadená. Mám o 20 rokov menej a to, že tam pracujem “iba” 4 roky ( oni už 35 rokov) im zrejme dáva pravo robiť si z roboty holubník. Podľa nich. Sú dve, ja som sama. Nado mnou je ešte šéfka, ale tá sa tvári, že veď čo, rob si s nimi poriadky.
Ale po poriadku: Sú to ženy sorry, ale nevzdelané, s nízkym intelektom. Nepovysujem sa, je to tak. Ak je niektorá z nich chorá musím ich doslova nasilu poslať k doktorovi. Naschvál príde ku mne, nakašle mi na stôl a povie: dom chorá ja buď aj ty a s usmevom mi to šplechne do tváre. Boli naučené kradnúť veci ako čistiace potreby atď. Ja som na to došla a kontrolujem to. Samozrejme som ja tá zlá. Nerobia si svoju náplň práce, ani po upozorneniach. Jedna má upratovať, ale máme taký bordel, že zvieratá na družstve majú čistejšie. Najnovšie jedna z nich nás vedome ohrozila vážne na zdraví. Bola v dlhodobom a dennom kontakte s osobami s vážnym infekčným ochorením a zatajila to. Navyše mi klamala. Akonáhle som to zistila vyvodila som dôsledky a ona je teraz v 50 dňovej izolácii nariadenej hygienou. Tá osoba robí s potravinami! A teraz po tom vsetkom som najhoršia ja a začala sa mi vyhrážať že ma odtiaľ dostane.
Ja trvám na okamžitej výpovedi, nakoľko vedome šírila infekčné ochorenie. Ja ju nemôžem prepustiť nie je to v mojej kompetencii, ale šéfka o tom nechce ani počuť. Tak mi teraz povedzte kto z nás je … lebo ja to s nimi uz nedávam.
Skusala som najprv po dobrom. Ludsky. Nedalo sa. Potom trvdo a bez kompromisov. Je ešte horsie. Ja nemam neodidem. Robim si svoju pracu najlepsie ako viem.
Máš si robiť poriadky a ako, keď šéfka nedrží s tebou?
@maminkadeticiek suhlasim. No musim mysliet aj na to, ze mi odpovie ok bud ona alebo ty , tak teda chod. A toto si ja dovolit zial nemozem. Som samoživiteľka.
@eliska13 no robí tak ako jej to vyhovuje. Presne ako tie dve podomnou
Veľmi intenzívne by som si hľadala inú prácu. Toto lepšie nebude
Preco bybti to povedala?Preco ju nechce prepustit?
@pribinak ja viem ze nie. Tie zeny nikto nezmení. Ony sú také. Im pripadá normálne nechať za sebou osr… wcko. Zobrať všetko čo sa dá. Je toho fakt veľa a ja sa na to nedokážem pozerať
@maminkadeticiek oddôvodnila to tým, že nebude ju vyhadzovať teraz, keď má pár rokov do dôchodku 🙈
Mna by to v takomto kolektíve nebavilo. V práci trávim 8 hod denne, to je príliš veľa času s takýmito ľudmi
Rýchlo preč
@pribinak mňa moja praca baví. Odozvy na mna sú veľmi dobré. Dostávam pochvaly, ze sa toho veľa urobilo za tie 4 roky. Viac ako za 20 rokov. A tu je ten pes zakopaný . Ja im dvom nepasujem. Predtým tam mali rovnakú ženu ako sú ony dve. Spolu všetky kradli čo sa dalo a teraz im na to niekto došiel a zarazil to. Ved to presne chcú. Aby som odišla
Mňa by zaujímalo o akú možnú chorobu sa jednalo...
Však praca tá môže baviť aj inde + dobrý kolektív
Toto ti za tie nervy nestoji... Chod za sefkou, urob posledny pokus a ak sa to nepohne, hladaj inu robotu.. Mozno tvojej sefke konecne dopne, ze sa s nimi nakoniec bude musiet dotahovat ona sama a to ju bavit nebude... ale to uz nebude tvoj problem...
Predpokladam inak nejaka perla ako salmoneloza, ze?
@fiafia nechcem špecifikovať. Vážnejšie ako salmonelóza.
@pribinak áno, to je pravda. Nechce sa mi, ale budem musiet sa poobzerať.
@nikaeli presne tsk.
To ste štátna/verejná správa keď vedeniu nevadilo kradnutie?
Tvoja šéfka nemá nad sebou niekoho?
@maranco no už len ministerstvo.
A čo mala aku chorobu 50 dňova izolacia od hygieny. Tak ak žltačku tak to je vidno aj voľným okom. Ak by to bolo take veľmi vážne tak aj sám lekár by ju poslal.A vedúca ma pravdu je rozumna však ak ma pár rokov do dôchodku kto ju zamestna má rozum.Alebo sa maju posrať že si došla jak veľka voda a robiš poriadky.Ak by tvoja nadriadena bola taka tak drži s tebou čo povieš. Ale ideš sa hrať na niečo čo nie si a povyšuješ sa že sú to ženy s nizkým intelektom.Zato na teba čakali tam v podniku ako na božiu spasu nikto im tam nechybal iba madam TY.Nezabudli prestrieť červený koberec a neboli v rade nastupene jak na vojne. TY si kto že ich hodnotiš že majú nizky intelekt.Ak by ta vedúca boal taka strašne dôsledna tak drži s tebou možno majú s teba srandu.Prečo by ju mala prepustiť TY na to nemáš kompetencie ako píšeš aby sa to neobratilo proti tebe a dostanu teba odtiaľ. Ten podnik len na teba čakal.S tebou je radosť spolupracovať TY si sen každeho podniku.Donašať na druhých a trvať na tom aby šefka prepustila ženu pár rokov pred dôchodkom že ešte je lepšia okrem teba.Fakt tie musia byť šťastne že si tam prišla.Len rozvracaš kolektív trepeš somariny vynašaš sa do neba a nakoniec sama máš nizky intelekt a si jednoducha.Silna žena povahovo by to nerobila.
@alickapusinka 🙈🙈🙈🙈👌🏻
No práveže jej ošterujúci lekár jej to nariadil. Na zvyšok nereagujem. Škoda písmen
@alickapusinka OMG
@rozculena podľa mna toto píše moja kolegyňa 😂
Ale seriózne. Presne toto mám tam denno denne. Presne toto.
Ak máš okolnosti a možnosť nájsť si novú prácu, ešte dnes rozpošli CV
Ach jaj, samozrejme, len preto, ze maju tie dve osoby pred dochodkom
- nemusia uz robit svoju robotu?
- mozu kradnut?
- mozu roznasat infekcne choroby?
- robit si z prace holubnik?
No sen kazdeho zamestnavatela 🙄 Mam dost zamestnancov, mna by vypinalo, keby mam takeho co i len jedneho 🙄 Nastastie je prepustit a prijat ich vylucne v mojej kompetencii, nasa CEO sa do toho nevrta... Hladaj si inu pracu, plus ten otvoreny list na ministerstvo by som si neodpustila pri odchode, ze co sa tam deje (nie na podriadene, ale na sefku, co ti viaze ruky taketo vazne veci riesit)...
@anjelicek26 presne tak. Uplne psycho.
No, velmi tazko sa s takymi robi, co boli na nieco roky zvyknute a k tomu maju pred dochodkom a este aj intelektualne ste obe strany asi uplne niekde inde. Oni tam su roky, oni vsetko lepsie vedia, ty si nic, lebo si nova a mlada...take poznam a je to psycho. Bud budes bojovat dalej a mat pevne nervy, alebo si uz hladaj inu pracu, ine riesenia tu velmi nevidim.
Si ich nadriadena, takze mi z toho logicky vychadza ze ich mozes vyhodit. Ked su tupe, naco tam su? Isto na jedno ich miesto vonku caka dalsich 10 zaujemcov o pracu.
Aha ja som to az teraz docitala cele. Tak to mas hlavne zlu sefku, ked ich nevie vyhodit ani cez hrube porusenie pracovnej discipliny
@alickapusinka nebudeš Ty jedna z jej podriadených...? 🤣🤣🤣🤣 By som sa necítila. Trafená hus zagagala...
Povedala by som sefke,ze bud ta necha robit svoju pracu a tu zenu prepusti,alebo das vypoved ty.Ze vidi ze si z prace robia uplny bordel a bud ta to necha vyriesit jej vypovedou,alebo to bude musiet riesit ona ale uz bez teba.
Vzdy mame moznost volby.Nikto nam nedrzi pistol pri hlave s tym ze "musis".