Mám navrhnúť stretnutie?

20. nov 2024

Ahojte. Potrebujem sa zdôveriť niekomu, preto by som bola rada kto chce, aby ma vypočul a možno napisal názor, dal radu. Mám pozvať muža na stretnutie, ajked on nič také nenavrhol? Alebo čakať dokým niečo spraví? Píšem snim pád týždňov, zatiaľ si rozumieme. Hovoril, že sa mu ako človek páčim, som milá. Pride mi divne, že koľkokrát je aktívny na sociálnej sieti a odpovede sa dočkám za niekoľko hodín. Ja tiež neodpisujem každú chvíľu uznávam, ale aj tak. Trošku mám obavy, aby sa so mnou len nehral, aj keď vyzerá dôveryhodne. Včera bol v meste, odkiaľ som, lenže som bola v práci a trošku ma to zamrzelo, že bol blízko a mohli sme sa stretnúť, keďže odchádzal a ja som prave šla domov.
Nechcem strácať čas a skôr si ho overiť, čo je zač, ale už mám pocit, že je to asi zbytočne.
Ďakujem z všetky vyjadrené názory.

nynia
20. nov 2024

Ja by som nenavrhla ale je to dosť kontroverzné. Ja som v tomto stará škola muž má byť ten gentleman, ktorý navrhne prvé rande prvý nie žena, samozrejme potom vo vzťahu je to iné. A úprimne ak by mal seriózny záujem nebude si vypisovať niekoľko týždňov bez jediného návrhu. Mňa sa to väčšina mužov keď som mala zoznamku pýtala po pár hodinách alebo max 2-3dňoch, záležalo koľko sme si stihli popísať.

nikaeli
20. nov 2024

Nie.
Snáď nie si až taká zúfalá, aby si žobrala o pozornosť muža, ktorý ti sotva odpíše 🤷🏻‍♀️

grof_monte_christo
20. nov 2024

Nie, nenavrhla by som. Nie si jeho priorita, píše si s viacerymi ženami.

haggard_222
20. nov 2024

Buď si píše s viacerými, alebo je ženatý či má priateľku, alebo nemá až taký záujem, prípadne sa na to ešte necíti. Nesilila by som to a ak nepozve niekam on, tak by som to nechala tak. Vraví sa že "netlač rieku, tečie sama" 🙂

rorino
20. nov 2024

Ja by som navrhla,lebo aj keby ste si rok písali,nie je to vzťah a "papier" vela znesie .Takto aspoň nebudeš strácať čas zbytočným pismenkovanim.

zanka777
20. nov 2024

Koľko má dotyčný rokov?

deti95060810
20. nov 2024

nie, nenavrhla...

muchotrafka298
20. nov 2024

Nenavrhla, ale len preto, ze ja som sa nazorovo zasekla asi v r. 1900 a nezobrem o pozornost muza 😂 Pokial by chcel, navrhol by to sam. Mozno ma rozrobenych zien viac, odpisuje podla sympatii alebo tak, aby si nechaval zadne vratka. Moze byt zadany a takto si dviha vlastne ego. Nevieme, ale urcite dospely chlap nebude zene len tak vypisovat tyzdne bez toho, aby sa nestretli.

autor
20. nov 2024

Vyjadril sa, že chce ísť, tak ja neviem...asi to chce

grof_monte_christo
20. nov 2024

Tak si mu predsa napísala? Len aby si nebola sklamaná ak bude nemastny neslany.

rebi789
20. nov 2024

Za ten čas ťa nikam nezavolal takže to znamená, že len s tebou zabíja čas. Ty to nerob

damian85
20. nov 2024

Tak ja ti prezradím jednu vec , áno moja expartnerka ( okej už je to ex , ale boli sme spolu 12 rokov ) bola tá ktorá navrhla stretnutie. A len vďaka tomu máme krásnu dcéru. Nevyšlo , ale ide o pointu. 4 roky som bol nezadaný , cca polovica žien , sebavedomých s ktorými som si písal a ani jedna z nich nebola žiadna chudera , navrhla stretnutie , dokonca pricestovali ak som ja nemohol. Doba sa úplne mení a naopak silné sebavedomé ženy vedia prebrať iniciatívu. Bavíme sa ale o silných ženách , ktoré si neveria len na oko . Je úplne jedno kto navrhne stretnutie muž / žena , ak to má klapnúť tak to klapne a nik sa na to o 10 rokov pýtať nebude. Ak to klapnuť nemá tak to neklapne. Jedna trápna veta , nejdeme na kafé ? ťa nezabije..............
Tinder , badoo - je úplne bežné že stretnutie navrhnú aj ženy.

barborachors
20. nov 2024

@damian85 ja zas poviem tebe, o takeho chlapa o ktoreho treba bojovat a vyvolavat ho na kavu by som zasa nestala ja. O takeho mamánka nech sa stara tucna sebavedoma Berta. Lebo to je teraz in, byt tlsty a sebavedomy a vypisovat chlapom. Dakujem, nie. Ja totiz ani nemusim, vypisuju sami. A radit dievcatu aby sa podlizovala nejakemu kurevnikovi, co ju ma totalne na haku, je cez. Serie na nu. A nie ze doba nedoba. Pasca za myšou nebeha.

damian85
21. nov 2024

@barborachors to je na tom krásne , že jedna o to nestojí , je tu kopec iných.......mnoho žien , ktoré sú submisívne a čakajú čo povie , napíše , urobí , zaplatí muž si presne takto myslia , že toto robia iba tučné Berty. My muži vieme že to tak nie je , práve naopak. Je cca 50 % mužov a 50% žien plus mínus autobus. Sebavedomá žena ak má pocit že našla ihlu v kope sena , často iniciatívu prevezme. Vie že ak to neurobí ona , predbehne ju iná. Nemá pocit že v roku 2024 je jedno pohlavie pasca a jedno myš , chcú a sú rovnocenný aj v tomto. A ak niečo chcú , idú si za tým......

barborachors
21. nov 2024

@damian85 ono ale tu ziadna ihla v kope sena nie je. Odkedy je ignorant a kurevnik ihlou v kope sena? Tak ako si myslím, že su len dve pohlavia, muz a zena, a nie kadejaké binarne a nebirnarne kkciny, tak si myslím že ked raz po tisícročia fungoval princíp lovu (muz lovi zenu), cize pasca a mys, tak si myslim, ze a príchodom nejakého damiana sa tento princíp nezmeni. Prosim ta, precitaj si autorkin príspevok ešte raz a pozorne.

damian85
21. nov 2024

@barborachors a s koľko ženami si bola na rande , ktoré sami navrhli : " nejdeš na kafé " ? 🤣 lebo ja a moje mužské okolie s dosť.....tak predsa len asi sa čas pohol. Ženy už majú volebné právo , niektoré úspešne vedú biznis , vedia si povedať čo chcú a čo nie , nie sú závislé na mužoch a tak.....netreba podľa seba hodnotiť iné. Existuje veľmi veľa žien , ktoré jednoducho muža na kafé pozvú , či sa to tebe páči alebo nie......

laurita285
21. nov 2024

Čo on chce? :D očividne si len tak kde tu občas s tebou vyplniť čas vypisovaním. nič viac nič menej.