Mám napísať kámošovi na narodeniny na sociálne siete?

5. nov 2024

Ahojte, myslíte si že sa hodí napísať kamarátovi na narodeniny na FB? Pred časom sme sa odsťahovali na druhý koniec republiky, poznajú ho aj deti aj manžel, asi 2 týždne po odchode ma požiadal na FB o priateľstvo, tak som napísala, vymenili sme pár správ, všetko v rámci slušnosti, taký pohoďák, úplný opak manžela ktorý vkuse frfle a je nekonečné klbko nervov.😁 Tu na druhom konci republiky sme už 2 roky, minulý rok mi napísal aj na narodky, na stenu normálne a keďže má narodky pár dní po mne tak som mu už napísala o tých pár dní po mne. Tento rok nenapísal a blížia sa tie jeho...myslíte, že by bolo fajn napísať? Či čo som tu čítala podobne diskusie sa budem len strapňovať? Ponižovať atď?😁 Priznám sa, kúsok ma svrbia prsty, keďže bude mať životné jubileum...a na FB na nástenku mu nikdy veľa ľudí nepíše...skôr strašne málo... ale zdá sa mi, že schoval na FB stránke prianie k narodeninám a nechal si to ako súkromne. Ozvali sme sa nie veľmi často, len po pol roku keď sme došli pozrieť na druhý koniec republiky, tak manželovi prišiel do rany a že poďme večer na pivo....tak sme všetci šli a večer mi napísal keď sme sa z neho vrátili na messenger, že ďakuje za večer atď, žiadne foto, videjka či neslušné návrhy, len proste chcem spoločnosť, vkuse mi písal, no nasmiali sme sa...ale ako sa hovorí, človek je najúspešnejší keď má vypité...Tak zo slušnosti napísať? Naposledy som mu napísala pre mesiacmi, no potom bolo veľa starostí a už som sa neozvala naspäť. Vždy keď pridám príbeh (teraz už pomenej) je fakt z prvých čo to pozrie...ináč ja som taká, že keď mi skočí že má niekto narodky tak píšem hneď...nesekejtujem... proste poprajem aj keď poznám toho človeka menej, rada takto vyčarim úsmev na tvári iným, som už proste taká povaha...

thirstymonk
5. nov 2024

AKože fakt napísať sloh na Á štvorku kvoli tomu, či maš, alebo nemaš napisať kamaratovi k narodeninam na FB "Všetko najlepšie"? :D No... chcel by som mať tieto problémy. Kľudne mu napíš, ty trapka :D (srandujem len)

ivik4
5. nov 2024

Pre boha
Napis vsetko najlepsie a nerob z toho dramu

unicornlady
5. nov 2024

Nepíš mu na nástenku, ale normálne do správy, alebo SMS, nech je to osobnejšie.
Na nástenku píšu snáď len puberťáci.

mamina7070
5. nov 2024

normalne mu napis kam chces vsetko najlepsie aky problem ale ty mas asi aj bocne umysly s nim ked to tak riesis

gladys_07
5. nov 2024

Uz si mu mohla kratsi sonet zlozit za ten cas, co tu polemizujes. Prilis riesis socialne siete, na dospelu zenu…

really8
5. nov 2024

To vazne toto riesi dospela zena?

zelenina1
5. nov 2024

Ajajaj. Niekto sa nam tu zalubil 🙂

lindous
5. nov 2024

Ak to musíš takto moc riešiť a takto moc nad tým rozmýšľať, bude lepšie ho pustiť z hlavy a nepísať… inak by som na tom napísať správu s krátkym úprimným prianím nevidela nič zle…

diewcatqoo
5. nov 2024

Ani u exa, s ktorym sme sa rozisli par dni pred jeho narodeninami, som neriesila tolko, ci mu napisat na narodky alebo nie 🙄

lindous
5. nov 2024

A ešte do dodám, že keď už, tak do správy určite... písať si priania po nástenkách je naozaj tak trochu trápne, možno preto ich tam má tak málo, lebo už to robí naozaj len zopár ľudí... a obzvlášť ak si skryl narodeniny, neupozorňuj na to ty takto verejne...

@unicornlady puberťáci už FB ani nemajú, ja mám pocit, že zdieľanie každej blbosti a písanie si odkazov po nástenkách sa stalo skôr zábavou najstaršej generácie 😅 😂

xnatalkax
5. nov 2024

@zelenina1 asi tak.. tak radsej nech nepise. Ona chce len zacat konverzaciu. A autorka ked mas manzela tak kasli na tohto ,,kamarata,, ktory sa ti evidentne paci

nikoleta999
5. nov 2024

:D :D :D moj sen je sa ráno zobudiť a riešiť to, či mám niekomu napísať na stenu FB alebo nie . A osobne Teba nesvrbia prsty s tým, či mu máš zablahoželať alebo nie, Ty od neho očakávaš, že komunikacia sa rozvinie a budete si písať. Poznať to už z toho, ako si naložila na svojho manžela, aký je a už ho porovnávaš s týmto... Radšej mu nič nepíš a zabudni na neho

mane01
5. nov 2024

@unicornlady pubertaci? To skor dochodcovia! 😂 Moji pubertaci povazuju FB za socialnu siet pre deduskov a babicky (citujem doslovne 😂). A mne tam na stenu pisu vacsinou ludia 50+, plus par kamosov, s ktorymi nie sme moc v kontakte.

xnatalkax
5. nov 2024

@nikoleta999 svrbi ju nieco ine akurat tak 🤣🤣

nikoleta999
5. nov 2024

@xnatalkax asi tak :D :D ale som sa pobavila pri kave aspon :D

nikol873
5. nov 2024

napis mu kam len chces, prosim ta 😀 toto je tak zbytocna diskusia, ze az 😀 a normalne nechapem samu seba, ze to vobec komentujem 😀

grof_monte_christo
5. nov 2024

Tak náhodou autorka detailne vysvetlila ich vzájomný vzťah. Na rozdiel od iných príspevkov obsiahnutych v 2 vetách. Ak sa mu blíži jubileum, tak mu napiš na súkromné číslo a viac nerieš 🙂

magic08
5. nov 2024

bože, mať tvoje problémy a Rokefellerove peniaze...
😂

mirkam3
5. nov 2024

Ani sa nečudujem, že si sem tento elaborát dala anonymne. Vážne máš čas nad týmto toľko lamentovať? Pre Pána, veď mu nejdes darovať obličku, ani neručíš na jeho úvere…
Ale aby som aj poradila: NEPÍŠ MU. Lebo ked ti na to čokoľvek odpíše, alebo zareaguje nejakým emotikonim, predpokladam, ze stravis cele poobedie ďalšou analýzou…

sissy27
5. nov 2024

Pre ludi, ktori pisu prianie k sviatku verejne na nastenku na fb, je specialne miesto v pekle s extra mucenim… si normalna?? Nemozes mu napisat normalnu sukromnu spravu ako dospela, pricetna osoba??

jaskolka
5. nov 2024

Normálne mu napíš sms v znení všetko najlepšie atď a prestaň to tak neskutočne riešiť

gerber58
5. nov 2024

Akoze toto sa naozaj pýtaš? Napíš mu súkromne a to stačí.

tykat
5. nov 2024

@thirstymonk si mi tym zhrnutim ušetril čas, ja že reku jaka story bude a teda nič zaujimave? nemusim citat?

vilma7
6. nov 2024

Tebe asi leží ten chlap na srdci...alebo? Úplný opak môjho manžela...citujem.
Kľudne mu napíš a nesleduj kto sleduje tvoje príbehy. Si snáď dospelá osoba a dokonca matka deti. Tak sa podľa toho aj správaj 🙂

nerya
6. nov 2024

@lindous to teda, môj strýko ma 62 a ak neprida za deň minimálne 5 postov tak ani jeden 🤦🤦🤦🤦🤦

thirstymonk
6. nov 2024

@tykat Nemusiš, waste of time :D

zazalienka
Včera o 08:38

Ja na plochu nepíšem, bud cez messenger, ale väčšinou zavolam . Ja tiež nemám dátum narodenia na FB, neznášam takéto gratulácie.. ľudia zabudli komunikovať, zavolať si, aj takí ktorí sa poznajú roky, keď im neblikne dátum na FB nespomenu si .. z čoho som aj ja trosku sklamaná, tento mesiac mam 50, kto vie, ten mi popraje inou cestou .