Ahojte žienky 🙃
S bývalím sme sa rozišli v novembri 2022 mali sme veľmi zlý rozchod, ako ma išiel zaviesť domov, tak sme si v aute vyčítali milión veci, tak som od nervov vystúpila, lebo som to už nedávala on mal tiež nervy a nechal ma niekde uprostred dedinyo 22ej večer jednoducho odišiel autom...podotýkam, že som mala len 4% a vedel o tom čakala som, že sa vráti, ale bohužiaľ sa tak nestalo keby neprišla pre mňa kamarátka neviem ako by som sa dostala domov...
Po 2mes sme sa stretli priniesol mi veci ja som mu priniesla tiež jeho normálne som ho nespoznala za tie 2mes schudol cca 8kg a bol úplne zarastený akoby sa nestaral o seba (možno to bolo tým, že sa trápil neviem) vždy sa o seba staral, holil sa a pod..jediné čo sme si povedali keď sme si navzájom dali veci bolo to, že nás to mrzí, objali sme sa a povedal mi dúfam, že nájdeš niekoho pri kom budeš mať iskru v očiach 🤷🏻♀️
možno sa mi chcel odvtedy aj ozvať, ale neozval sa, pretože má velmi veľkú hrdosť a keď ho niečo hnevá dusí to v sebe...ďalšia vec je tá, že máme spolu krsniatko a chcela by som aby sme sem tam s ňou zašli obidvaja na nejaký výlet nie raz jeden potom druhý to ma dosť hnevá, že sme krstný rodicia a je to takto...myslím, že nemáme veľa veci vyrozprávaných..
POSLEDNÁ VEC JE TÁ, ŽE NEVIEM ČI MU MÁM NAPÍSAŤ NAPR ŽE KEĎ BUDE MAŤ ČAS ČI SA STRETNEME, ŽE SA S NÍM CHCEM NORMÁLNE POROZPRÁVAŤ BOJÍM SA TOHO, ŽE NEODPÍŠE, SLEBO NAPÍŠE, ŽE SA STRETNÚŤ NRCHCE..čo by ste robilo vy, prosím poraďte
určite by som mu nenapísala - nech si žije svoj život
na jeho mieste by som tiež neodpísala, načo. možno už všetko prebolelo, načo zas jatriť rany...
Zbytocne sa snazis si k nemu hladat cestu spat, autorka. Moze byt akokolvek hrdy, keby ta skutocne lubil a stala by si mu za to, tak by sa ozval uz davno a urovnal by to medzi vami. A navyse, chlap, ktory necha svoju priatelku v noci samu bohviekde a ma na haku, co s nou bude, ci sa jej tam nieco nestane, je za mna obycajny chudak. Taky by mi nestal uz za nic…
áno určite sa neozval lebo hrdosť 😂😂😂 keby ťa chcel tak zavolá, napíše, otravuje... on nemá záujem. ani o žiadny výlet v trojici 😉 prestaň snívať
Nevidím jediný dôvod prečo mu písať…..teda okrem jedného …. Stále si do neho zalubena a dufas v obnovenie vzťahu
Ak sa mýlim, tak mu nepis. Maj trochu hrdosti
Akokoľvek by mohol byť naštvaný,ale ak ťa nechá niekde večer,samú a nevráti sa,no určite je to kus vola ...
Neozvala by som sa mu ani náhodou;)
Nie, nie je to dobry napad. Krsniatko je z ktorej strany - z tvojeje rodiny/kamarati alebo jeho? Podla toho by som sa aj zariadila
Inak, ja si pamatam, ze si to tu vtedy riesila, ze ta vysadil z auta a nechal ta tam 😅 takze za mna je to jasne, NIE, nenapisala. Je to uz viac ako rok, on ta ma davno v paži, najdi si niekoho noveho 🙂
Po roku sa ozvať?! Určite nie.
Ako pozri, však keď napíšeš, tak napíšeš, možno po prvej správe ti dá najavo, že on nemá záujem, resp. ani si nebudete ďalej písať. Ja by som mu nepísala, ono písať ex v 99% prípadoch nemá nijaký zmysel ani význam, ale keď napíšeš, tak svet sa nezrúti ani nikto neumrie, možno to ti dá pomyselný ,,koniec" za tým všetkým, že zistíš, že vlastne v kontakte už ani byť nechceš. Neviem, ideálne kašli nato, ale keď napíšeš, pravdepodobne z toho nič nebude a budeš to aj spätne hodnotiť ako zbytočné.
Ja si myslim,ze je dobre porozpravat sa s odstupom casu. Ja som sa takto stretla s exom po 2 rokoch. On sa po rozchode velmi trapil,ja som mala vycitky,ze som ho opustila takmer bez vysvetlenia. Stretli sme sa bez emocii som mu vsetko vyrozpravala a ulavilo sa jemu aj mne . On mi potom este dakoval,ze mu to velmi pomohlo pohnut sa dalej. Clovek ma robit to,co citi. Ak citis,ze potrebujes vycistit stol,tak chod do toho. Neriad sa tym,kto by co urobil. Vy dvaja to potrebujete. Pomoze vam to ist dalej hlavne ked mate spolocne krsniatko.
@autorka a načo? Nechápem celkovo takéto diskusie... chlap necha ženu a ta potom rozlysla ako sa mu ozvať, ospravedlniť a pod. Panebože, ženy, to nemáte v sebe aspon trosku ucty, hrdosti ci čokoľvek iné? Co sa chcete vtierat niekomu, kto o to nestojí???
Je snad jediný na zemi??? Fakt toto nechapem... nechápem.
Ty ten rozchod nemas spracovany a chytas sa aj slamky, aby si zdovodnila to, aby si ho kontaktovala. Co je za tym vies len ty sama, ale ja tusim, ze este stale zijes v nadeju, ze sa k tebe vrati. Ked sa nevratil za dva roky, tak sa nevrati nikdy. Vsak na co by sa vracal? Pre neho to je uzavreta vec. Ma viac rozumu ako ty.
Bodku za vaším vzťahom si mala dať v momente ako ťa v noci vysadil mimo dediny a nestaral sa čo je s tebou! Akokoľvek ste sa dovadili mal sa vrátiť alebo aspoň zavolať či si prišla v poriadku domov. Tomuto človeku na tebe vôbec nezáleží pochop to. Ani by ma nenapadlo vymýšľať nejaké výlety s ním.
@prasiatko30 Z mojej strany.
Hlavne si nenamyslaj ako sa trapi alebo ako sa chce ozývať a nema na to odvahu alebo ma hrdost...
Krsniatko je z ktorej strany?
Vase cesty sa rozisli, ci krsniatko nekrsniatko a porste treba jeho rodicom povedat, ze spolu na vylety uz nie je mozne chodit, ked nieste spolu... ci ak si raz obaja niekoho najdete myslite ze vasim partnerom by sa pacilo, keby ste spolu kdesi chodili ?
Skor mam pocit, ze sa chceš k nemu vrátiť, ako ta obmäkčil jeho utrapenym a neupraveným výzorom, .. tomu chlapovi si nebola luto ani ty, ked ta samu nechal v noci uprostred dediny
2x do tej istej rieky nevstúpiš !
Boze nechce ta, prestaň sa mu vnucovať, nema o teba zaujem. Najdi si niekoho noveho a nerob zo seba chuderu.
ako písali vyššie...keby niečo chce s tebou riešiť minimálne ti za tu dobu napíše Ahoj ako sa darí a podobne....čo ty vieš či nemá novú priatelku a preto sa neozyva? zvládnš takú ranu ked sa to dozvieš?
Taksimyslim, ze ten vztah s tym krstniatkom on aj tak moc dlho nebude udrziavat
Čo s tým má krsniatko? Veď sa oň staraj ako považuješ za vhodné.na to ho naspäť nepotrebuješ.On nech vo vzťahu ku krsniatku urobí to isté.ale mám silný pocit.ze tam krstniatovstvo už viac-menej skončilo
Ak to tak cítiš a nestalo sa medzi vami nič hrozné tak sa ozvy.
Ved si mala rovno napisat, ze mas o neho stale zaujem a najlepsie bude na neho zabudnut.
Ty si tu vtedy pisala ze? Pamatam si na tu diskusiu.. este ta to nepreslo?? Ten chlap bol rad ze sa ta zbavil, ser na neho uz konecne
Zasa ty? 🤦 Uz to prosim ta nechaj tak
Omg. Ved to uz je viac ako rok. Naco tak zufaly sposob kontaktu. A ze krsniatko. Prezije ze krstni rodicia nie su par. Nauci sa krstna ma svojho partnera a krstny ma svoju partnerku. U nas v rodine sa napriklad nikdy nedavaju pary. Vzdy je jeden z jednej rodiny, druhy z druhej rodiny. Je uplne ok,ze na vylet s krsniatkom chodite oddelene.
Len ty si si asi nikoho nehladala a staaaalne dufas,ze kvoli hrdosti sa uziera rok. No,ten uz davno mozno sexuje s inou..
Ten už si na teba ani len nespomenie. Nerojči a ži si svoj život.
urcite mu napis. pretieklo vela casu, mozete sa porozpravat ako dospeli, veci si vyjasnit. Nemusite za sebou palit mosty a v konecnom dosledku mozete byt kamosi..
Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš sa hovorí a tým by som sa riadila!!!