Ahojte, vo stvrtok som mala výmenu názorov už teraz s ex a uvedomila som si, že pre oboch bude lepsi koniec, boli sme spolu kratko. Na poslednú spravu som mu neodpisala lebo to nemalo zmysel a nechcela som napisat niečo čo by som ľutovala, ale viem a chcem, že chlapa ako on mi nie je treba. Chcem sa vás spytat keď vôbec nekomunikujeme od stvrtku do dnes, mám mu napisat, že je koniec aby to bolo definitívne alebo to mám už nechať tak? Neviem sa rozhodnut.
@tina4_4 nerieš už, keď sa ozve, vysvetliš mu to.
No dovod bol ten, že mi napisal, že on nevie či chce byt so mnou, jeden to ma, že chce a druhý den, že nechce a vtedy som si povedala, že toto urcite nie. Takze ja som si to sama pre seba uzatvorila, ze chcem chlapa, ktorý bude vediet čo chce aj mu to napisala. A myslim, že aj on pochopil keďže už nekontaktoval.
asi by som mu napísala aj s dôvodom na rozchod.
Chcela som napísať, že určite by som sa ozvala a férovo to ukončila, lebo ghosting je hnusný a keby to bolo naopak a po konflikte by ma začal takto niekto ignorovať, tak by sa mi to nepáčilo.. ale potom čo si napísala ako skončila vaša konverzácia, tak už by som sa ku tomu asi nevracala, myslim, že je to z toho vcelku jasné, že ani jeden nemá záujem… ta posledná správa, na ktorú si neopovedala bola čo?
Ja mu už asi nenapisem, lebo mi zase napise na to niečo čo ma vytoci a budem mat zbytočne nervy. Teraz som aspon kludnejsia keď nemame kontakt žiadny.
@lindous no my sme sa predtym na niečom pochytili asi dva týždne dozadu a myslela som, že už je to ok, ospravedlnil sa aj on, aj ja, fungovali sme úplne normalne…no napisal mi vo stvrtok na to keď som sa ho spytala či budeme cez vikend spolu, že ho stoplo moje spravanie (za moje spravanie som sa mu asi stokrát ospravedlnila a bola to reakcia na jeho spravanie)…a teraz som mu napisala na to, že nevie či chce byt so mnou, že mna teraz stoplo jeho spravanie a že sa nebudem nikdy doprosovať žiadnemu chlapovi aby chcel byt so mnou a on napisal na to, že on sa mi doprosoval tiež dost a ignorovala som ho a on mna neignoruje (to myslel tu hádku pred tým) a to bola posledna sprava od neho.
@tina4_4 tak oboch vás stoplo správanie toho druhého, čiže mám pocit, že v sebe ste to ukončili obaja... ak si ho naozaj ignorovala aj po tej hádke pred 2 týždňami, tak to podľa mňa teraz berie rovnako, len si povedal, že tentokrát sa prvý neozve a nebude sa doprosovať... či mu to vydrží alebo sa ešte niekedy ozve - či už aby to "zachránil" alebo lebo nebude mať do čoho pichnúť alebo aby to teda oficiálne ukončil ukáže len čas... ale teda čo sa týka komunikácie, tak ste sa tuším našli, problémy riešiť ignoráciou je hlúposť
@lindous keď ti napise niekto o kom si myslis, že ste ok zrazu, že nevie či chce byt s tebou, ale kludne môžeš prist na vikend k nemu cez 100km, ale že možno pojde aj tak v sobotu do prace….fakt nemáš s takým clovekom chut dalej komunikovat a napisat mu len nevyhnutne veci. A áno problémy sa neriešia ignoráciou, máš pravdu, no ja som sa ospravedlnila a mal na tom podiel viny aj on, čo si potom aj priznal tak som brala, že ideme dalej.
Pises, ze si si to sama uzatvorila v sebe, za mna napis, ako vyssie poradili, ze vo vztahu uz nepokracujes, predsa len muzi nevedia citat myslienky a zvlast ked je takato komunikcia nekomunikacia u vas na dennom poriadku, uzavries to pre dobro oboch
Ja by som nezačala písať. Počkala by som a ak sa on ozve, tak až vtedy by som mu to povedala.
Určite mu už nepíš. Určite to pochopil. Keď sa ozve sám,potom to jasne uzatvor .
Tiež som za to, aby si mu už nepísala, obaja to máte v sebe uz uzavreté, že vo vzťahu nechcete pokračovať, len to nikto z vás nenapísal. Aky je v tom rozdiel?
Nakoniec som mu napisala lebo mám unho este dvoje saty tak som mu napisala len slusne či by ich vedel poslat na adresu a podakovala.
@tina4_4 Vidíš, ani on už nemal potrebu nič riešiť. Keď je vzťah už v takomto štádiu, navyše po krátkej známosti, je zbytočne písať, že je koniec.
@tina4_4 ja by som mala potrebu jasne to ukoncit tj. odpisala by som mu ze teda som definitivne dospela k tomu ze s nim uz dalej byt nechcem a ze pokladam nas vztah za ukonceny. Mozno by som aj podakovala ze vsetko dobre a pekne co sme spolu prezili. Teda ak to nebola permanentna hroza 😅
Nechaj tak