Ja neviem ci mam doma ehm ehm, alebo proste som ja vadna.
Z casu na cas zabudnem nakupit zakladne potraviny, napr chlebik. Vcera bol taky den ze s malym sme boli cely den prec a proste mi vypadlo ze doma nie je chlieb a ani som nestihla navarit. Prisiel muz, ospravedlnila som sa a spravil si este tortily so sunkov co ostali a vecer o pol 12 ze on je hladny a ja som neschopna ist nakupit. Nemam rada takyto typ ludi, ale na druhu stranu chcem aby v rodine boli vsetci spokojny.
Stane sa to aj vam, alebo proste mam byt ja viac schopna?
A prečo chces, aby v rodine boli všetci spokojní? Ty nie si zodovedna za to, či niekto je alebo nie je spokojny. Ty si to nespravila zamerne! Pri dietati clovek riesi kopec veci, emocii, bezne cloveku nieco vypadne z hlavy.
Tvoj manzel ked siel z prace, v pohdoe mohol zavolat, ci nieco netreba, ci mate to a hento - u nas bezny standard z oboch stran.
A mne teda vypadav dost veci 😀 aj muzovi
Asi nie..nestane..chlieb alebo pečivo musí byť..buď čerstvé alebo staršie(napríklad na hrianky..popravujú na sebe..chlap je hladný...a ak teda nemáš nič iné doma tak mu príprav iné jedlo ktoré chlieb nevyžaduje...
Ak by mi milostivy zahlasil, ze nie som schopna nakupit, od toho okamihu by riesil nakupy vylucne on.
Večer o pol 12 bol hladný? Co je mimo? Mala si mu povedať ze po 6 sa neje a hotovo... ako ísť jest o pol 12 je už cez. My sa vieme v pohode zaobísť aj bez chleba. Ved ste mali tortily.... A ráno urobíš rýchle lievance, alebo hocičo iné. Chlieb nemusí byť.
Stacilo objednat donasku ked clovek zabudne navarit a nakupit.
mas doma ehm ehm. Inak my mame foma vzdy nejake mrazene pecivo, prihrejes ho hocikedy v hriankovaci.
@macekovam chlap je hladny? 😀 preco by mu mala ona rychlo nieco pripravovat?
@tehulka2011 no lenze oni nemali nic,ani pecivo ani navarene. Neviem,ale je doma a chlap v praci. Tak snad by to mohla urobit pre neho
Ja neviem,ale keby bolo opacne co by ste pisali? Tu sa fakt neoplati pisat,pretoze vzdy sudite chlapa. Chudaci. Tak zena doma,nenavari,nenakupi. Chlap po praci si este sam urobi jest a je este zly,lebo sa mu nepaci,ze nic nekupila. Ja by som toto mojmu neurobila. A mam dve,extremne zive a nespave deti. Aj ked som obcas nestihla navarit,tak vzdy doma bolo pecivo,nieco mrazene,sunka atd.
Mám doma dvoch chlapov a teda starám sa.aby mali čo jesť...starám sa aj tak.aby som hocikoho z rodiny poverila.aby nakúpil.ked ja nestíham.Teda ja mám prehľad čo máme doma v chladničke a čo chýba.nato som ja gazdiná.Muz má zas prehľad o záhrade.stavbe a iných veciach.o ktorých ja síce viem.ale nie som " zodpovedná" .Syn je stredoškolák a tiež má svoje povinnosti.Takto sa nám žije v pohode.Vynimky môžu nastať.nikto nie je stroj....ale hladný chlap hotové nešťastie...
Nik ti nekaze robiť slúžku.len ten menezment v rodine by fungovať mal.
Občas som už ráno o 6 v obchode pre čerstvé rožky.ktm moji chlapi ešte spia...hádaj prečo...láska nie sú len darčeky na Valentína.
Od toho je mrazak, ked nestihas
Podla mna, ano, mala by si na sebe zapracovat.
Stat sa stane, ale akože mraziak je načo? Ja tam mám pečivo od boj sveta, keby mám zakaždým kupovať má porazí, vytiahnem čokoľvek aj na večeru mrazene a je, čiže trošku zapracovať na organizácii staci
@tehulka2011 ak má na starosť nákup tak to má kúpiť..alebo urobiť si zoznam keď zabúda..keď zabudne kúpiť tak pripraví niečo iné..možno nič iné doma nie je..nie každý chlap si vie navariť..ak chodí do práce tak hádam najesť sa môže..
@simona20201309 tak zasa z toritly so sunkou dlho nenavyskakujes, ja to robim detom na desiatu.
Nevravim ze jes o 12je zdrave ale hladny chlap, hotove nestastie.
Mat doma vajcia, sunku,syr, pecivo parky je snad taky zaklad na zalepenie ust. Ja tiez nakupovaniu vela nedam ale mam rodinu a jest sa musi, tak nakupim viac, resp zamrazim predpripravene naporcovane maso a je uvarene do 30min.
Hladny? Nech si ide kupit cestou z prace. U nas chodi vacsinou muz a nema s tym absolutne ziadny problem. Nie je typ co doma caka co mu zena da, veceru si tiez vie spravit sam, nastastie to tak mali aj doma 😉 Ved nerobme z tych chlapov chudakov co nemaju ruky…
@lelelienka moj si vie navarit,aj nam navari,ale ked som ja doma,preco by som to pre neho neurobila? Ked je on v praci,zaraba pre nas. Navarit je to najmenej.
@petulda333 vacsinou suhlasim lebo sa to tu skoro vzdy otoci proti chlapovi ale aby mi niekto povedal ze som neschopna nakupit, tak ho kopnem. X krat sa mi stalo ze som nestihla ist do obchodu tak sme jedli co bolo aktualne v chladnicke alebo objednali donasku.tak ako ja nemam taketo hlupe poznamky proti muzovi tak on nema taketo hlupe poznamky proti mne.
Zeny budte take laskave a prestante uz skakat okolo chlapov ako to bolo v minulosti, ked si chlap sam ani nenabral obed. Myslela som si, ze sa musi vymenit generacia, ale vidim, ze tento fenomen starania sa o chlapa stale pretrvava aj u mladsich. Na mna to moj tiez skusal na zaciatku, namiesto toho, aby som vobec uvazovala o tom “zapracovat” na sebe som skor uvazovala o vymene partnera 😂..
@jablkovastrudla no ale o polnoci neobjedna nic. Ak ona nekupila,mohla mu napisat/zavolat nech zajde on. Lenze sa nato vykaslala. A bohvie kolkokrat sa to uz stalo. Tiez nemam rada take vyjadrenia,ani sa tak doma nebavime,ale viem ho aj pochopit
@redana podla teba ak zena,ktora je cely den doma urobi nakup v ramci prechadzky alebo navari obed je chudinka ktora obskakuje chlapa? Vazne? 🙆🙆
My mame vzdy doma dopekacie pecivo pre takéto prípady a hranolky so syrom v mraznicke pre pripad núdze. U nás manzel denne nakupuje pecivo, takze takéto malichernosti neriesime
Ty viacej schopna. Cely den si doma a nemas ani navarene, ani kupene ani nevies co budete jest,ja neviem. Ja napr.takuto zenu ani nepoznam,co jej takto funguje rodina resp.domacnost.
Ja som zvedavá koľko mužov by navarilo a nakúpilo ak by boli doma a starali sa o dieťa. Málo . Zvyčajne je to tak , že ak je muž doma a má niečo na starosti , žena mu večer navarí a má plnú chladničku . Teda muž je doma , žena ide z práce nakúpi a večer sa postaví k hrncom aby zajtra mal čo jesť.
Autorka , to že si nenavarila , z toho si ťažkú hlavu nerob, maj doma zásoby chleba a niečoho na chleba a jednoduchšie veci čo hodíš do trúby.
@redana tu nejde o to,ze skakat chlapovi okolo zadku. Ved ked je cosi jest, ohreje si,odkroji si, pripravi si. Tu ide o to ze ona nema doma absolutne nic. A dieta jedlo co?
Pri tomto pristupe co mas ty,je stale viac a viac mamiciek s 3detmi a kazde dieta s inym partnerom. Lebo jedine na co sa zmozu, je kopnut chlapa do prdele a hladat dalsieho.
Akoze ja som sa navrhla zenurobim aspon cestoviny s vajcom teda o tom case ale stale mi vycital ze som nenakupila tak som v procese varenia zduta odisla spat 😂
Bolo tu co jest, nemala som prazdnu chladnicku, to sa nestava.. len ten chleba na take rychle obcerstvenie nebol… aj sunka, syr, vajcia, cestoviny, natierky, ovocie zelenina tu bolo
A ved mozno mal len zly den akurat
@subartic
No ja to tak nerobím. Moj muz je totiz uz dospely a ja nie som jeho matka. Neexistuje, ze on je doma (aj ked na HO) a ja v praci a ja vecer vyvaram.
@subartic u nas to tiez tak nie je. Ked som bola v praci,muz doma s detmi,navaril,postaral sa o ne.
Stane sa každému 🙂 dobrý trik je mať ho v mrazničke, môže tam byť aj dlhšie a je to dobrá poistka.