Ahojte,viem musím sa rozhodnúť sama...ale akosi neviem a potrebujem názor iných 🙏Mala som vzťah s mladším mužom ( on je iba na staršie)boli sme spolu vyše 2 rokov potom sme si dali pauzu lebo som riešila osobne rodinné veci...ale boli sme dennodenne v kontakte nie osobnom,písali sme si...a on si o 4 mesiace na to našiel niekoho ,l(tiež oveľa staršiu)enže ona ho nechala po 2 mesiacoch..(;ze vek atd).čírou náhodou som sa dozvedela cez niekoho že bol na ňu namotany,chcel ju a ešte mesiac po tom co ho nechala jej písal pekne grifi...mne ten vzťah zatajil,až nakoniec mi o tom povedal len trochu inak vraj áno nechala ho,že to nebolo ako somnou a že keď ho nechala že sa nesnažil o ňu,( čo viem tak snažil)a bla bla napriek tomu sme boli v kontakte a teraz sa zase snaži o mňa,chce sa stretnúť....neviem,cítim k nemu ešte ale príde mi to že tak ona ho nechce aj ja už som dobrá...dozvedel sa že už mám vyriešené osobné veci( rozvod na ceste s mužom) Jooj neviem čo by ste vy robili??Dik
Hľadala by som normálneho chlapa. Nie hentake decko, ktoré má má ako náhradný plán. Nevyšlo mu to s tamtou, no tak ešte mam po ruke tuto babu.
Hľadaj si seberovneho
@lenamata Určite mu daj druhú šancu, aj tretiu, štvrtú.... Začal si s Tebou, keď si bola vydatá, po rozchode si rýchlo začal s druhou, to Ti zatajil, klamal Ti o nej... To vyzerá byť naozaj charakterný a perspektívny partner. A ako bonus je od Teba ešte aj mladší...
Má ťa ako "cenu útechy". Keď ho opustila jedna vie že ty ho vždy čakáš . Neponížila by som sa k niečomu takému. Keby ti aspoň neklamal a povedal pravdu že teda bol do nej zaľúbený atď ale keď ťa ešte ako soplivé decko klame? Na čo je taký chlap? Chcela by si byť s niekým pre koho si bútľavou vŕbou a komu sa nedá veriť nos medzi očami? Keď klame teraz bude aj v budúcnosti klamár. Je veľa dobrých chlapov aj mladších ak ti vyhovuje usporiadanie staršia žena a mladší muž. Na tom nieje nič zlé ale k tomuto by som sa veru neznížila. Máš omnoho väčšiu cenu ako niekomu záložníčku robiť. Uvidíš , iný to bude vedieť a na rukách ťa nosiť
Keď sme boli spolu bol super,100 pers verný,on.je taký tip na lásku nie sukničkár...tak preto má to zaskočilo že čo sa deje
@lenamata tak potom musíš rozmýšľať už zodpovedne, už nemáš právo ,,riskovať". Je tak vysoká pravdepodobnosť že sa sklames. Treba už myslieť na deti. Deti rozvedenych mamičiek ktoré striedali chlapov , a ,,skúšali" vzťahy majú na to veľmi zle spomienky a ovplyvňuje to ich budúcnosť. Takže NIE! KASLI na takého, a neviem či je mladší partner dobrá voľba... Aj mojej známej muž bol na staršie.... No keď oslávila 50tlu, on mal 40, a opustil ju pre 25 ročnú...takže s rozumom
Nebola by som s nikým o kom by som mala dojem že ma chce vpodstate len ako náhradu..
oklame raz, oklame aj durhykrat a o to horsie, ze este v tak vaznej veci... to by si mu akoze po tom vsetkom dokazala doverovat? fakt urobis len sebe zle, ked sa s nim das opat do kopy... keby Ta mal naozaj rad, pocka na Teba pokym sa rozvedies a nehlada si zatial nahradu... ruky prec od takeho a hlavne sa neobavaj toho, ze skoncis sama a nedaj sa s nim dokopy ani len kvoli tomuto, naozaj
Ja len dúfam, že sa nerozvadzas kvôli nemu🙏 ktorý čakaním na teba si užíval s inými...
@lenamata nie,lebo už aj tak vieš,že nebol k tebe úprimný.Keby sa aspoň priznal,že o.k, druhú uháňal a trápil sa aj po rozchode s ňou..ale keď to chlap neprizná,no neviem.To máš ako s dieťaťom,nenaser..e ťa až tak,že dostalo v škole šípu,ale naser...e ťa,že ti ju zatajilo a aj tak na to na rodičku prídeš.🙂Vek neviem,to nie je vekom,to je charakterom,môj manžel je tiež mladší a v otázkach vzťahov aj nepodstatných bol vždy úprimný,normálne sa "priznal",že predomnou mal vzťah a veľmi ju ľúbil a rozchod ho bolel atď.Ved to sú veci čo patria k životu a nemal by v tom klamať a tajiť to.Takze zatvor kapitolu a nech si behá kade chce.
no jasné, nevyjde mu jeden vzťah tak mu ZRAZU budem dobrá aj ja... mňa by to urážalo, už by som s ním nechcela ani stretnutie ... To len dokazuje aký je mladý pán prešpekulovaný...
Kolko je ten vekovy rozdiel prosim ta?
@deti95060810 aj ja to tak cítim....a čo napísať mu ako sa veci majú alebo ignorovať a ani neodpisovat
@lenamata napis mu, ze bude najlepsie, ked pojdete kazdy svojou cestou. A nauc sa vazit si sama seba, nebyt pre muza lahkou koristou, potom pre neho nemas cenu, spomenie si na teba len ked mu to inde nevyjde
Myslím si, že po rozvode, by si mala mat co to odzite... A hlavne nezačína si s nemotalnym chlapom... Proste mu ide len o sex....
nie ani náhodou, poslala preč a vymazala komplet
snád nie je jediny posledny chlap na svete ,máš predsa hrdost,