Mám milujúceho,dobrého muža.krasne deti. Nikdy by som ho nepodviedla. Ale mám kolegu,pri ktorom cítim,že keby niečo naznačil tak neodolam. Nechcem spraviť hlúposť. Asi sa prefackujem.nechcela by som prísť o rodinu.
Eh? Ja si skutocne nemyslim, ze hovorit toto muzovi je dobry napad…
Spravíš chybu ktorá ta neskôr vnútorne zničí
Prefackaj sa!
Popracuj na vztahu s manzelom, chodte na rande, vylet, spravajte sa ako ked ste spolu iba chodili. Ziaden ulet nestoji za stratu rodiny.
Tak sa rozhodni … lebo v jednej vete píšeš, že by si ho nikdy nepodviedla a v druhej, že keby niečo kolega naznačí, neodoláš. Jednu takú poznám. Ten úžasný chlap, z ktorého šla do kolien, ju chcel len na sex. 2x spolu spali a koniec, išiel si hľadať ďalšiu cicu. Jej muž sa to dozvedel, lebo oni sa to vždy nejako dozvedia. Nasledoval rozvod, on to bral ako obrovskú zradu, lebo to bol fakt dobrý manžel, dobrý otec, len žene zadrbkalo. Odsúdila ju komplet celá rodina a čo je najhoršie, aj deti! Mali deti, školákov. Deti s mamou ani nechcú byť. No tak tak … kočka si dvakrát zasexovala s fešákom a prišla komplet o všetko 🤷♀️.
Občas je tráva zelenšia na susedovom dvore ,ako trávnik čo máš doma aj keď je v dobrom udržiavanom stave a teraz vážne NEBLNI MÁŽ MUŽA DIEŤA
Mala som takeho ex, Bohu dik som bola sama. Ale tiez som si kolkokrat pivedala, ze to je až nenormálna príťažlivosť. A veru by som asi bola dosť v priekaku, byť zadaná.
A to teda pre mňa je no go! Ale sú aj také prípady. Som vydata, 2 deti, keby teraz niekto taky nakrúcal, tak neexistuje. Hnusna by som bola na neho preventívne. Mne stačila už len ta strasidelna predstava pri exivi, charizma neskuto na.
Vždy sa nájde niekto krajší lepší atd. Ale pokial vies kam patríš, kde je tvoje miesto, ovládne sa.
Príležitosť vie robiť zlodeja, tak sa jej vyhybaj. A ty ako žena by si ešte mohla prísť aj k suveniru.
V nevyhnutnom prípade zmen prácu.
To čo máš v hlave nemusí byť realita...len aby sa ti ten sex páčil. Takže radšej nefantaziruj. Ako tu bolo povedané môže byt z toho suvenír na celý život.
Ak nechces prist o rodinu, tak pracuj na rodine, miesto snivania o kolegovy.
Stačí, keď sa s tým zdôveríš svojmu manželovi, ten Ti to iste vysvetlí ... čo máš 14?