Dobrý deň. Situácia je takáto: mám kolegu, ktorý je zadaný 8 rokov,jeho priateľka ma 23 ja mám 27 a on ma po 30ke....ale to je jedno. Ja som slobodná, on je zadaný, a potom sú tí ďalší 3ja kolegovia aj so ženami. Všetci ideme dnes do kina a potom k nim domov,lebo kúpili a prerobili dom a chcú nám aj ukázať a tak....so spomínaným kolegom pracujeme spolu už zopár rokov, ja som do neho zamilovaná, a keď budem u nich doma,chcela by som si obkukať ako to tam tak funguje a čo má rád...a mám mu niečo naznačiť keď bude príležitosť ? Lebo ostávame tam aj na noc.
Ja nechcem nič rozbíjať, len chcem vedieť, či by nebola šanca proste pre nás dvoch .
Ďakujem za rady
@caroline_ my sa takto skupinovo stretávame už dlho,proste sme partia
nečítala som tu toto "bravíčko oddelenie" už ráno len v bledomodrom?
@menonepoviem3333 Bud si ista, ze o tvojej zamilovanosti vsetci dobre vedia, pravdepodobne o tom vie aj jeho priatelka.
Nestracajte cas ludia ... dnes jej uz druha tema.
@menonepoviem3333 a oni vedia ze po nom ides?
@grof_monte_christo áno ale táto téma je čisto o tom stretnutí
🤣Ty fakt potrebuješ 1. Odbornú pomoc psychiatra 2. Si troll.
@caroline_ nevedia, sme kamaráti
@zelenina1 prečo by to vedeli?
Preboha žena.Ty musíš byť inak zúfalá.
Jak taká vtierka bez kúska hrdosti sa správaš.
@doriiis som len zamilovaná, mám síce skoro 30,ale šancu na lásku by mal mat každý
Nechces nic rozbijat, ale mohla by to byt sanca pre vas dvoch? WTF?? Keby nebol spokojny s babou, s ktorou je, nebol by s nou. Nepostavili by si novy dom, do ktoreho sa teraz ides pozriet. A keby chcel teba, vedela by si o tom. Prestan snivat a najdi si slobodneho volneho chlapa, ktory ta bude chciet
A od včera si už čerstvo slobodná?
ty sa pocujes co hovoris?? nechcem nic rozbijat len chcem vediet ci je tu sanca pre nas dvoch.... to nie je rozbijanie??!!
Na to, ako jednoducho znies, mas velmi dobru gramatiku. Si troll.
@menonepoviem3333 ...ale on kašle na teba a vybral si inú.A ty ako taká tupa pubertiacka po ňom slintas.
Robíte spolu dlho.Keby ťa chcel,už dávno ťa má.Zjavne ťa nechce
@vikusjk ak tam je nejaká šanca tak nechcem to zahodiť
@13uzivatelka11 áno, ale ved my sme už rok soalu oddelene a priateľ mal za ten čas kopec známosti
@grof_monte_christo jednoducho? Mam vysokú školu,dobrú prácu...som len zamilovaná, nič viac
Myslim, ze mu naznacujes az prilis a uz mu to zacina liezt na nervy. Nechaj ho zit a najdi si iny objekt (podla mozmosti nezadany).
@kp7333 ešte včera bol milý
@menonepoviem3333 kazdemu raz dojde trpezlivost.
@kp7333 zo dňa na deň? Pozrite ja ho tam nejdem znásilniť...len by som sa k nemu chcela dostať bližšie, láska k nemu netrvá týždeň ani mesiac...
@menonepoviem3333
Ahoj, prosim tam ak naozaj existujes,tak nikam nechod,lebo ak sa dnes vecer objavis u nas doma,tak za seba nerucim😠
Nie ale vazne teraz.
Bavi ta to? Robis si z nas srandu?
@trdelnik234 máte 23 a 8 ročný vzťah?
@trdelnik234 pane bože, nerobím, ja už neviem...chcem radu, ako sa dostať konečne bližšie...chcem to len skúsiť, keď to nevyjde, budem vedieť na čom som,ale prosím...chcem to skúsiť
@menonepoviem3333 veď kľudne skúšaj. Potom nenariekaj, že ťa z partie odstrihnú, ten muž s tebou prestane komunikovať a v očiach jeho priateľky budeš obyčajná rozbíjačka vzťahov.
@huxy preto píšem sem,lebo som zúfalá...ako to urobiť, aby nikto okrem neho nič nevedel? Aj jemu to musím podať tak aby ho to nevyplašilo
Autorka,strašne,ale strašne padnes na hubu.Budes za totálnu kravu
@menonepoviem3333 na to ze mas 27 by si mala mat viac rozumu,sme rovesnicky,nie je ti kokotno ist do domu ZADANEHO kolegu,s dalsimi kolegami a nieco tam skusat?je to dobry trapas a ja byt frajerka toho chalapa tak si skoncila 😂