Mám jej to povedať?

20. aug 2023

Chcem pocut nazor nezainteresovanych. V praci mam jednu kolegynu. Mame spolu taky normalny vztah. Nic extra osobne, ale pokecame, zasmejeme sa. Taka praca v office, kde nas je viac. Vzdy ked s druhymi kolegynami riesime vztahove veci, tak tato kolegyna ma najviac reci. Ona so svojim priatelom ma taky vztah, na moj vkus az moc tolerantny, ale tak kazdy mame inde hranice, to by som vobec neriesila. Ale idem k veci. Nedavno sme v praci riesili temu ohladom lajkovania fotiek na instagrame, ocumovanie inych zien a pod. Jednu kolegynu to velmi trapi, lebo jej priatel sleduje na insta 2000 zenskych a z toho aj nejake z onlyfans a pod. Mne to pride proste nechutne a svojmu priatelovi by som to netolerovala. A tato dotycna to strasne obhajovala, ze ona na tom nevidi nic zle, ze oni s partnerom si maximalne veria, ze ked idu po ulici, ze spolocne obzeraju ine zenske a komentuju ich. A tejto kolegyni dohovarala, ze nema byt hysterka, ze ma malo sebavedomia, ked ziarli na taketo veci. Neviem, ja som teda so sebavedomým nemala nikdy problem, ale taketo veci by mi prekazali. Je normalne pozriet sa. Aj ja ked som niekde sama s kamoskami, tak poobzerame. Ale ked to robi chlap pri partnerke, tak mne to pride ponizujuce. Sama sa citim trapne, ked idem po ulici a ocumuje ma nejaky otecko, ktory ma vedla seba manzelku a dieta a otaca sa ako nepricetny. No a stala sa jedna vec. Bola som tento vikend na svadbe a dala som sa do debaty s bratrancovou frajerkou. A proste prisla rec na tuto moju kolegynu. A ukazala som jej instagram a zrazu tam videla spolocnu fotku tejto kolegyne s frajerom a povedala mi, ze vsak tento chalan beha za mojou sestrou :D ze je v soku, pretoze si myslela, ze je nezadany. A otazka znie, mam to tej kolegyni povedat alebo radsej kaslat na to?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
20. aug 2023

nehovor nič, lebo to ani nemusí byť on, len sa podobá... A si dosť vzdialená, aby si to mala riešiť. Nie je to tvoj chlap ani tvoja sestra, za ktorou behá a ani za tebou nebehá... proste je to len jedna pani povedala...

autor
20. aug 2023

@spadnutaslivka no to nie je, ze jedna pani povedala. Ten chalan s tym dievcatom uz bol aj vo Viedni, parkrat boli spolu na horach. A je to na milion percent on. On je taky vasnivy turista a tato moja kolegyna je pravy opak. proste ju podvadza. Ale tiez rozmyslam nad tym, ze kaslem na to. Aj tak pravda vyjde na povrch. Ale ako sa tvarit, ked bude zas poucovat kazdeho co sa tyka vztahov a aky maju oni super vztah, ked viem, ze ju podvadza. Predsa sme spolu od pondelka do piatka kazdy den 8 hodin. Neviem, je mi to luto proste

nini1978
20. aug 2023

Ja by som jej naopak povedala,že nech si na neho posvieti

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
20. aug 2023

"...dala som sa do debaty s bratrancovou frajerkou. A proste prisla rec na tuto moju kolegynu. A ukazala som jej instagram a zrazu tam videla spolocnu fotku tejto kolegyne s frajerom a povedala mi, ze vsak tento chalan beha za mojou sestrou..." - stále je to len jedna pani povedala. Videla si ich ty niekde spolu? Rob ako chceš.

autor
20. aug 2023

@sheila121 ja som nikde nepisala, ze maju otvoreny vztah. To bola len taka poznamka, ked vyhlasovala, ze ked chlap ocumuje a lajkuje ine zeny, ze je to vlastne uplne normalne...co pre mna normalne nie je a vlastne to naozaj normalne nie je, pretoze tymto jej pristupom mu vlastne ako keby dala zelenu k tymto veciam. Ona isto nevie o tom, ze ju podvadza. neveru sme v praci riesili velakrat a ona sa este vyjadrovala, ze ona mu uplne doveruje

autor
20. aug 2023

@spadnutaslivka dnes mi posielala fotky z vyletu vo Viedni. Lebo od vcera to riesi sestra tejto dievciny. Ona jej to este nepovedala, lebo toto dievca ze je dost namotane a musi proste najst vhodnu dobu, aby jej povedala, ze chalanisko, s ktorym riesi, je zadany.

spadnutaslivka
20. aug 2023

a nakoniec má chudák chalanisko dvojča a vy mu rozbijete vzťah 😀 nie, jasné, to už priťahujem za vlasy...K otázke: ako chcete, ale ja by som kolegyni nehovorila nič.

anickabasnicka
20. aug 2023

ta nech at si to vyřeší ta setra té slečny s oním frajerem a ty si jen počkej, jak to dopadne. třeba bude ve finále všechno uplně jinak.....víš jak se říká- nehas, co tě nepálí a nestrkej nos, tam kam nemáš..a pro dobrotu na žebrotu ....

autor
20. aug 2023

@spadnutaslivka ano, to bude najrozumnejsie nepliest sa do toho 🙂 len som ostala z toho v takom soku, ze uz som premyslala s horucou hlavou

tamitamitami
20. aug 2023

Ja by som ju pozvala na obed a povedala jej čo som sa dozvedela (normálne, rozumne...nie ako hotovú pravdu ale ako informáciu) ďalej by som sa už nestarala. Nech už stým ona naloží ako chce, ak by toto robil niekto mne chcela by som to vedieť.

mikadooo
20. aug 2023

Nech to radšej sesterka povie svojej segre, že tento je no go. Podľa mňa keď kolegyňa tak strašne obhajuje komunikáciu na onlyfans a 2000 lajkov cudzím ženám, tak asi ani ona nemá problém žmurknúť na iného, prípadne si užiť aj niekde mimo dom... Čiže, predpokladám, že vie, čo za vtáčika si našla. A akurát bude zle na teba, že čo si si to vymyslela.

majkamasar
20. aug 2023

Ja by som sa do toho nestarala. Nakonic vyjdes ako rozbijačka vztahov.

muchotrafka298
20. aug 2023

Nevies aky maju vztah, pisala si ze kolegyna ma na tvoj vkus dost tolerantny vztah. Nemusi to byt on, mozno ona o tom celom vie a je zbytocne sa tym podla mna zapodievat. Nechaj to tak, nech si to vyriesia oni sami medzi sebou.

avonladyba
20. aug 2023

Keby Ti to bolo ľúto, tak tam nedáš toho vyrehotaneho smajlíka do úvodného príspevku. Ale kľudne jej to povedz, aspoň jej ušetris čas s trulom. 🙂

ivangeline
20. aug 2023

Mas to povedat sestre...ze zadany je.

katarinka89
20. aug 2023

Netreba nič hovoriť, ale konat: stačí sa dohodnúť na ,,náhodnom stretnutí....tvoja kolegyňa a ty A tá jeho milenka s ním. Náhodné stretko kde si to doriesia oni......

jonnie
20. aug 2023

A môžu chodiť spolu len na turistiku. A keď chceš byť taká, neviem, ake máš nastavenia, lajkni jej foto, s tým, že by ti videla kolegyňa...ak ste aj na soc.sieri poprepajani.

kvadrinkaaa
20. aug 2023

Nemam rada takéto typy žien, co sa starajú do druhých vzťahov. To nemyslím konkretne na teba, vsak si este nic nebonzla, ale podla mna je takéto bonzovanie uplne nevhodne a vyjde vzdy z toho ta osoba ako najväčšia 🐄 tvoja kolegyňa ma vedieť, co ma doma. Akoze nedavam ruku do ohňa, ale ja by som nieco šípila, keby ma muž začne podvádzať..a nikdy nevies ako to maju doma, v robote moze mat reči a reči…

andreatytler
21. aug 2023

Ja som toho nazoru ze ak nepovies o nevere podvadzanej osobe, nahravas nevernikovi. Nechcela by som niekoho vidiet kazdy den a zamlcovat jej tak dolezitu vec.
Tak trochu citim z teba skodoradost. Ono by sa to dalo pochopit, nechap ma zle, ale urcite si rozmysli ci jej to chces povedat z cirej lutosti, alebo je v tom aj trochu skodoradosti. Lebo ak je, tak to bude z teba citit a nedopadne to dobre.

dankanka
21. aug 2023

Tak pre mna nie je normalne mat instagram :D, prezerat instagram..uz len to mi pride nechutne. Ale nehovorim to nikomu, lebo je to kazdeho vec. Povedz pritrublej kolegyni, co stvara jej chlap a budes za najhorsiu, zbytocne si tych 8 hodin z kazdeho dna sprotivis. Je to iba kolegyna, nie priatelka, rozmysla inak ako Ty, ma inde hranice.

moonlight1210
21. aug 2023

Neviem nakolko toho kolegyninho priatela vidavas ty. A nakolko ho vidava sesterka.
Aby sa nestalo, ze je to len nahodna podoba.

Nez taketo daco zvestujes, mala by si si byt ista. Nie je uplne ok ist povedat, ze jedna zena ti povedala, ze takto vyzerajuci muz chodi za jej sestrou.

Najlepsie keby si ho ty poznala a sama s inou videla. Proste zdroj z prvej ruky.

Lebo poviete obom stranam o nevere a skonci to fiaskom, ze su to dvaja nahodne podobni muzi.

Pisem to preto, ze ja som tak za cias este spolocneho chodenia videla mm v meste a cudovala som sa, co tam robi, ked mal byt s rodicmi odcestovany. Az ked som za tym chalanom pobehla, zistila som, ze je to niekto, kto sa mu velmi velmi podoba. Vyzorom, ucesom (mal ten isty), dokonca pohybmi, stylom oblecenia. Len hlas mal uplne iny.
A kedze som si mm, vtedy este priatela, naozaj velmi dobre poznala a aj mna to pomylilo, moze sa to stat.

sickynickyobsadene
21. aug 2023

@kvadrinkaaa nevhodné je podvádzať, a nie upozorniť na nevernika. Ci ty by si bola spokojná keby o tebe hovorili a ty o tom nevieš,že.

mamina7070
21. aug 2023

nechaj to na sestru bratrancovej frajerky

zuzana9393
21. aug 2023

No ja neviem, ale keby mám kamošku, ktorú chlap podvádza ja by som jej to povedala. Aj ja by som bola rada keby mi to niekto povie. Bolo by to omnoho lepšie ako si s takým človekom urobiť deti a až potom zložiť ružové okuliare. Skús pozvať kolegyňu s priateľom,aj túto známu na spoločný obed a nemusíš už ďalej nikomu nič vysvetľovať. Len ich predstav.

vilma7
21. aug 2023

Neviem, neriešila by som, kým by som si nebola istá, že ten chlap naozaj podvádza. To že bol na výlete s niekým, nemusí pre.nwho nič znamenať a to že sa tá slečna do neho zakukala, je jej problém.
Ja sama som ešte pred xy rokmi bola na túre s chalanom, ktorý bol zadaný, jeho priateľka vedela kde je, s kým je...dokonca sme zdieľali aj manželský posteľ na ubytovaní. A samozrejme nič nemôžu nami nebolo, ten chlap nemal ani o nič záujem, ani ja... išli sme spolu len na túru, dokonca pomaly 3-dnovu.l

kvetinka75
21. aug 2023

autorka- mne by sa tiež nepáčilo, keby niekto niečo také vedel a nepovedal mi to. Takže ja by som jej to povedala.

autor
21. aug 2023

@vilma7 ale ja tu neriesim len nejake blaboly. Je to na 100% istw, ze spoku nieco maju. Ved ta noja kokegyna s tou sestrou zije pod jednou strechou a ten dotycny tam chodieva pre nu. Oni byvaju v Trnave, on so svojou priatelkou v BA. Ved nie som retardovana, ze riesim len bejake dohady. Frajerka bratranca to uz sestre povedala a ta si to s nim sama vyriesi. Kolegynu do toho tahat nebudeme.

autor
21. aug 2023

Pardon, frajerka bratranca so sestrou ziju v TT a kolegyna s frajerom v BA. Uz som cela dopletena