Ahojte žienky, som krátko po rozchode a píše mi jeden muž o ktorého by som aj mala záujem
Sme z toho istého mesta, ale paradox je ten že sme sa nikdy nevideli naživo a to ide o malé mesto … mám dilemu či s ním ísť/neist von … čo som pozerala, ma veľmi veľa dievčat v priateľoch na ig/fb, aj takých o dosť mladších ako je on ( ma 30 r a sleduje 16ky ..)
Čo by ste robili na mojom mieste? Na prvom stretnutí neviem či spozorujem pravú tvar
sleduje 16ročné?? Ehm......
Lenže dneska podaktore tie 16-ky vyzerajú na 20+, choď, za vyskúšanie nedáš nič, keď ti nesadne viac krát nepôjdeš.
Choď s ním a keď to bude zlé, tak sa slušne rozlúč (prepáč osobné veci…) a uvidíš čo ďalej. Šance nazahadzuj a ver mi, že ten kto to má prežiť to zvládne. Naopak, keď nepocituješ šťastie v sebe bez “hocikoho”, tak nie je čas sa zoznamovať vôbec s nikým. A keď tam to štastie nie je, tak ani nemáš čo odovzdať a ako urobiť toho druhého štastným. To je stav, ktorý prežije každý a potom si uvedomí, že život nemusí byť trápenie a môže niečo odpustiť a ísť ďalej, pochváliť niekoho, zaradovať sa, až zistíš, že ti niekto znova prirastá k srdcu (až ťa to vyľaká), toho sa neboj 😄 a niekedy stačí ku štastiu menej ako si väčšina z nás myslí. (Vážte si, čo máte, život pak jde snáz). P.O. Ja sa zamilujem pravdepodobne do niekoho, do koho ani nechcem 🤪 a bude mi to jedno
30 ročný chlap by mal žiť v realite,budovať reálne hodnoty v reálnom svete, mať hobby v reálnom svete,šport, príroda hocičo. Neustale sledovanie dievčat na roznych sociálnych sieťach tvorí zdeformovanych chlapcov, ktorí s tým neprestanú, keď sa do nich zaľúbi reálne žena.
@astronaut321 👍presne takto nejako to vidím aj ja!
Red flag je už len to, že má kopec báb na soc. sieti. Ty si po rozchode, tak asi nechceš zase padnúť na hubu, alebo? Lieč sa z rozchodu
ja by som tam nešla už len tých plno žien čo sleduje by ma odradilo.Ale to som ja🙂 to už vieš ty aký máš z toho pocit.Podla toho sa zariad
No veď chod a uvidíš. Možno to bude pako už z prvého počutia, možno príde niekto úplne iný ako na fotke a možno o nejaký čas budeš pýtať rady ako utíšiť dieťa…hlavne sa s ním stretni na nejakom verejnom mieste…