Mám ho rada, alebo len nechcem byť sama?

14. sep 2023

Ahojte,

som par tyzdnov po rozchode (6 tyzdnov).
A zacal sa mi pacit jeden chalan, len nie som s tym stotoznena, nakolko neviem, ci sa mi realne pci a chcela by som s nim byt, alebo je to len to, ze mi niekto chyba a nechcem byt sama….

bajka16
14. sep 2023

Ak sa necítiš v pohode, že si sa nedala ešte dokopy z rozchodu, tak nezačínaj žiadny vzťah lebo pravdepodobne to bude to druhé aj keď človek to ťažko rozozná. Keď budeš vo fáze že ti nič nechýba aj keď si sama, vtedy by mal prísť nový vzťah. Dáš mu oveľa viac ako teraz.

domkakvet
14. sep 2023

Je to este kratky cas na novy vztah.

nikollx
14. sep 2023

Ja osobne by som asi nešla zo vzťahu do vzťahu, skôr by som sa venovala sama sebe, veľa ľudí je spolu len kvôli tomu, že nevedia byť sami, preto potom aj poväčšine vzťahy skončia.

peter0123
14. sep 2023

Autorka ja som tak kedysi zrušila zásnuby a dala dokopy so manželom. Bola som však zaľúbená až po uši, ale nového vzťahu ako takého som sa bála. Toho že zostanem sama nie. Všetko som mu povedala a on bol ochotný počkať kým si myšlienky sama so sebou vyjasním. Sme spolu dvadsať rokov. Mi na mk nemôže ani tušiť čo cítiš

hennyinnsbruck
14. sep 2023

Mne moj psycholog vravel- kolko rokov si bola vo vztahu tolko mesiacov mam byt sama😁

A ked nevies ci ho lubis - tak ho nelubis a nechces byt sama

bbshop
14. sep 2023

Keď sa človek zaľúbi stráca rozum..a s ním aj akékoľvek pochybnosti😄 kým pochybujes asi nie si pripravená na nový vzťah

topgabo
15. sep 2023

@hennyinnsbruck takze po 8 rocnom vztahu co som mal s ex ktora po rozchode hned bola s dalsim chalaniskom my vychadza ze mal som byt este 7 rokov sam. Aha jasne

tanyag
15. sep 2023

@topgabo 8 rokov = 8 mesiacov 😉 nepochopil si...

hennyinnsbruck
15. sep 2023

@topgabo 8mes - citaj pozornejsie