Mám ho ignorovať?

Dnes o 00:43

Ahojte. Jeden muž má začal po peknom vypisovanie každý deň ignorovať, no zrazu ako keby ožil, mali sme sa stretnúť, a on sa pýta, že čo sa deje, že som taká odmerana. Vy ste to nejak vysvetľovali ak sa vám to stalo, alebo rovno blok?
Mňa to už absolútne nebaví, čakať dokým prídem na radu na odpísanie u neho. Vyzeral byť milý, písal, ako sa chce so mnou vidieť, stačilo, že videl na soc. sieti, že som v spoločnosti známeho a hned jak vymenený bol. Pritom aj on sa chodí von s inými ľuďmi opačného pohlavia.
Od začiatku myslíte, že to myslí vážne s vami, že vás neťahá za nos a potom to zrazu kazí. Na svoju ignoráciu povedal, že to nie je ignorácia, že vždy nemá čas byť na mobile, ale veď ja nie som slepá. Zablokovať alebo nechať tak nech si ide?

morpheuss
Dnes o 01:48

Vypisovačky sú smrť. Písaním sa strašne zle prenášajú skutočné emócie a veľmi ľahko sa fejkujú, veď klávesnica znesie veľa. Zober si len obyčajné "Ahoj". Ak ti to niekto napíše, tak to neznamená nič. Ale ak ti to niekto povie do očí, vieš z toho ahoj vyčítať emóciu. Či je šťastný alebo smutný. Či ťa ľúbi alebo nenávidí - všetka tá neverbálna komunikácia, to nikdy neprenesieš na klávesnicu. Takže nerieš sprostosti a stretni sa s ním. Áno, sú to red flags, takže maj oči otvorené. Ale veď vy dvaja si ani nič nedlhujete, nikdy ste sa nestretli a len si píšete. Nemôžeš stratiť niečo, čo nemáš. Môžeš len získať.

enmery
Dnes o 03:23

Kašli naňho. Minule to nejaký chlap v jednom videu vysvetľoval. Žijeme v dobe, keď naše telefóny sú s nami 24/7. Takže ak máš pocit, že Ťa ignorujem-áno, ignorujem Ťa, lebo nie si až taká zaujímavá a ani priorita. A tie celé sociálne sieťa, sledovačky, celé zle. Samý redflags. Sama píšeš, že Ťa to nebaví už teraz, aké si myslíš, že to bude o mesiac?Keby sa chcel stretnúť, aktívne preto niečo urobí a nebude o tom len dookolo trepať a celé dni ignorovať. Hej, celé dni nejde na telefón chudáčik.

sissy27
Dnes o 05:15

“Mna to uz absolutne nebavi” - tym si podla mna povedala vsetko. Ak ta to nebavi, tak to proste nerob, hlavne ak ta to nezivi…

vilma7
Dnes o 06:19

Ako si vôbec môžeš mysliet ze to myslí s tebou vážne, keď si IBA píšete?
Dala by som na svoj pocit...keď nechceš, neodpisuj, nemusíš hneď blokovať ako malé dieťa. Alebonslusne vyjadri, že u teba odpadol záujem a hotovo.