Mám ex, ktorého ľúbim už roky

16. sep 2024

Ahojte , noo ako začať, mám ex ktorého ľúbim už roky ( asi 10 rokov,bol môj prvý s ktorým som spala) proste som chcela aby bol môj prvý a posledný. No ale nevyšlo to,pretože mi klamal ,proste išiel von s "kamarátmi" alebo neviem s kým ešte ako by prišiel za mnou (že vraj bol chorý), tak som sa s ním rozišla ,tak ale stále som ho mala rada a chcela byť s ním ale on sa správal úplne odmietavo,aj keď som plakala bolo mi ľúto proste chcela som to vrátiť späť aj keď sa zachoval tak,ako sa zachoval. Časom som si našla niekoho nového ale istým spôsobom sa mi vrátil opäť do života a očividne aj chcel byť so mnou,stretavali sme sa a chcela som sa kvôli nemu rozísť . No s priateľom som otehotnela,čo jeho (samozrejme) naštvalo, keďže som mala byť s ním. Tak ale všetko to bolo na základe toho ,že mi stále nadával do "píč,jebnutych atď" proste mi stále nadával bezdôvodné tak som radšej ostala s priateľom s ktorým mám teraz dcérku. Tak ale láska k nemu stále nevyprchala. Na základe toho som sa rozišla s priateľom ,lebo to takto nejde (yes,ja viem mala som nato myslieť skôr) a naďalej ľúbim svojho ex,ktorý mi očividne "nevie odpustiť že mám dieťa s iným" tak ale nepozera na to,ako sa ku mne správal a teraz to je ešte horšie. Ex bol stále ten typ,ktorý nevedel prejaviť city lebo to je preňho spôsob ako ukázať svoju slabosť a toho sa pravdepodobne obava.Začal sa správať ku mne ešte horšie ako pretym ale stále k nemu niečo cítim . Otázka znie, dá sa zmeniť taký chlap pre ktorého si každá žena "piča" alebo fakt len strácam čas ,keď si myslím,že v nom drieme zlomený chlapec ,ktorého treba iba zahojiť,fakt sú chlapy taký zlý alebo len treba rozbiť to zle v ňom . Mám vôbec mrhať svoj čas s ním alebo kašľať nato

reanda
16. sep 2024

kaslat na to.. ale, bohuzial, pochybujem, ze pocuvnes 😝

rozculena
16. sep 2024

áno,si debil

jankafresova
16. sep 2024

nie, ty nemôžeš zmeniť druhého človeka.

Dôvod prečo stále k nemu niečo cítiš je ten, že stále nemiluješ seba dosť. človek, ktorý ti nadáva do "píč,jebnutych atď" nemá čo
hľadať nikde v okolí teba ani tvojho dieťaťa. stále
máš pocit že city k nemu nevyprchali, lebo stále neľúbiš seba dosť. chce to viac
súcitu k sebe,
viac dobrého a príjemného času so sebou a s ľuďmi, ktorí sú k tebe ozaj láskaví. možno by

ti ozaj pomohlo prebrať toto aj s dobrou, empatickou psychologičkou a nájsť spôsob ako sa konečne vyliečiť z nezdravej závislosti na

tak krutom človeku. on a jeho problémy sú pre odborníka, a aj to len ak on bude chcieť.

Ty si nenič tvoje zdravie a budúce krásne roky tým, že sa budeš snažiť niekoho zmeniť, hlavne niekoho
tak krutého.

Zaslúžiš si niečo lepšie. zatiaľ aspoň príjemný čas ďaleko od neho a vačšiu lásku sama k sebe.

enmery
16. sep 2024

Nie, nedá sa zmeniť. A vidím, že koník fakt nepomáha a ženy klapky na očiach. Ďalšia, ktorá neskutočne ľúbi emocionálne plochého primitíva a verí, že sa zázračne v dospelosti zmení. Tie výrazy to je už len ĉerešnička na torte. Mysli na svoje dieťa a nie na tú mužskú nulu preboha.

tramtada31
16. sep 2024

A nie je ti luto expriateľa a vasej dcery, ze si sa s ním zahrávala a pripravila ho o dceru a dceru o otca? To by má viac trápilo ako nejaký bývalý.

evcagabi
17. sep 2024

Ty nebudes uplne v poriadku. Vyhladaj pomoc. Pre chlapa si 🔶️ ale plakat za nim budes 10r . Fakt ako taka 🔶️. Chudak chlap, ktoreho si opustila kvoli nejakemu "sedlakovi a chudak dieta, co ma teba za vzor

evcagabi
17. sep 2024

A nie, chlapi nie su taki zli. To len ty si si nabalila totalneho primitiva a bavi ta zo seba robit obet. Ale par takych ako ty poznam. A iq teda nic moc.

dadka1997
17. sep 2024

Si sprostá naivná, nemáš žiadnu hodnotu .. no stále maš šancu napraviť- napraviť samu seba

januska12323
17. sep 2024

Ak dokážeš milovať takého primitíva nemá zmysel ti nič radiť. Už vidím ako sa s ním vyspíš, spravíš si ďalšie dieťa nech ho to zmení a budeš si nadávať aj sama. Ľutujem jedine deti.

lily246
17. sep 2024

Ľutujem tvoje dieťa. Má nevyzretú matku, ktorá ho obrala o otca a kompletnú rodinu kvôli úplnému chujovi, ten chlap je dno. Ak robíš takéto hlúpe rozhodnutia aj v ostatných oblastiach života, dopadneš ty aj dieťa veľmi zle.

aneetra
17. sep 2024

Je to len byvaly. Mam ich len zopar, ale predstavit si to s nimi druhykrat neviem. Rozisli ste sa, nie uplne v dobrom, nechaj to uz tak. Dvakrat do tej istej rieky nevkrocis, drz sa toho! Mas dceru, druhy zivot, prestan ho kontaktovat alebo zariad, aby on prestal kontaktovat teba. Taky clovek sa jednoducho v zivote nedokaze zmenit.

moonlight1210
17. sep 2024

Nie, nie je chlapec, co skryva zlomenu dusu a city. Necaka na vilu, co ho odklaje.

Stratila si pre tu rozpravku 10 rokov. A asi aj dalsie vztahy.

Narazila si na sebca, ktory zeny pouziva. Ty nie si vynimka. Vie byt mily, sladky, ked sa mu chce. Ked uz jie, nema problem byt hnusny. Ma skusenost, ze vedome to potlacas, a aj tak sa vratis, ked sa usmeje.

Nelubis seba dost, preto ta pritahuje chovanie zleho chlapca. V hlbke duse veris, ze ak v nom najdes nieco zranene (co tam nie je) a zmenis to, budes jeho vyvolena. Budete mat puto na tak hlbokej urovni, ze to ziadna zena nezlomi a nevyrovna.sa tomu.
Hladas taku podvedomu istotu, ze budes preto pre neho ta najvyvolenejsia zo vsetkych.

Ked sa zacnes mat rada (nie byt len hrda, ale mat sa rada, verit vo svoju hodnotu bez toho, aby ti to niekto musel potvrdit), zistis, ze si zasluzis viac. A kuzlo zlych chlapcov sa zlomi.

marianarem
17. sep 2024

Nepochybujem, ze v nom zlomeny chlapec je. Ale mysliet si, ze ho prerobis svojou laskou, mi pripada velmi naivne. Pravdepodobne v minulosti dlhodobo zazival nieco, vdaka comu ostal takyto. "Zahojit ho" sa len tak.neda. Musel by to sam uvidiet a chciet to zmenit a aj vtedy by to bolo.na dlhu pracu, idealne s odbornikom. Ta rana vnutri nie je nieco, co sa da zalepit leukoplastom alebo dat liecivu masticku a zahojit. Ani obrazne. Taketo rany su vpletene do osobnosti, resp. su jej sucastou, prejavuju sa na mnohych frontoch a casto cloveku aj brania uvidiet a priznat, ze ma nejaky problem.
Skor by som rozmyslala, preco ta takyto chlap tak strasne pritahuje. Preco mas potrebu byt za kazdu cenu s nim a liecit ho. Nezazila si nieco take uz predtym? Nie si sama podobne zranena?

michaela789
17. sep 2024

Neexistuje nič lepšie ako vystaviť dieťa takémuto človeku, naozaj.
Prosím ťa, uvedom sa. Si matka. Ak dokázal vynadať do jebnutých tebe, ako by asi bol schopný vynadať tvojej dcére, ktorá ani len nie je jeho a evidentne má s tým pánko obrovský problém.
Až ma hnev obchádza, že ženy vôbec takto premýšľajú. Ostaň radšej sama a za hentým pakom obráť list a už v živote sa k tej kapitole nevracaj.

personality
17. sep 2024

A čo na ňom ľúbiš? Čo je pekný? No tak si nájdi iného, ktorý Ta bude priťahovať. Máš len malo skúsenosti, dva ks a z toho “ľúbiš” jeden poškodený kus.

tykat
17. sep 2024

Chudak chlap (otec dietata) a chuda decko co ma matku taku... ex ma pravdu.

mnamko
17. sep 2024

Ty si úplne hlupa,nič viac nenapíšem

alexis617
17. sep 2024

Dievča ten sa nezmení skôr sa udobry s otcom tvojho dieťaťa a áno zaslúžila by si si zopár výchovných aby si sa spamätala a začala sa správať ako dospelá žena ktorá myslí na svoje dieťa nie na seba a svoju prvú lásku ktorej si očividne ukradnutá

lindous
17. sep 2024

Kašlať na neho, ale nemyslím, že po 10 rokoch to pôjde len tak… úplne odstrihnúť kontakt a toto je podľa mňa kludne na terapiu, v dobrom, myslím si, že potrebuješ pomoc a z osobnej skúsenosti môžem povedať, že mne to pomohlo… nie všetci muži sú zlí, ale tento jednoducho je, keby chcel a ľúbil ťa, tak sa netrápiš, žiadne také, že on sa bojí prejaviť city a prejavuje ich tým, že ti nadáva do píč…to nie je o tom, že máš dieťa s iným, tento muž jednoducho ľúbi akurát tak samého seba a je závislý na tom ako mu hladkáš ego… a hlavne mysli na to, že už nerozhoduješ len sama za seba, aj keby sa niečo zmenilo, naozaj by si chcela byt s mužom, ktorý nikdy neprijme tvoju dcéru?

janinque
17. sep 2024

Koho ľutujem ja, je otec tvojej dcéry, ktorý mohol mať normálnu rodinu so ženou, u ktorej by bol on na prvom mieste.
Ty si úplne hlúpa.

zuzana9393
17. sep 2024

Jasné, že sa zmení. Raz ráno sa zobudí a bude z neho úplne iný, milujúci a úžasný muž, ktorý ti dá všetko na svete a tvoju dcérku bude neskutočne milovať. Budete šťastní až do smrti..... Zobud sa, je to kus chuja, ktorý nemá rád ani teba, nie to ešte tvoje dieťa, ktoré máš.s.inym

viestta
17. sep 2024

Skus pohladat dve veci, ktore si mozno len stratila, ale je celkom mozne, ze si ich ani nikdy nemala. Rozum a sebeuctu

alickapusinka
17. sep 2024

Ten prvy sis teba robi srandu.Aku hodnotu máš u chlapa ked každý deň TI nadával do p..si normálna mohla si mať dobrého chlapa vychovavať s ním dcérku a TY sa zaoberáš s takou 0.Ponižoval ťa klamal, nádaval TI a TY ho miluješ moja TY si stratený prípad.A ešte sa veľkomožný náhneval že máš s druhým schopným dobrým chlapom dieťa a čo si mala čakať na premiléneho debila.ON sa urazil že TY máš s druhým dieťa neblázni.Alebo chceš aby s ním bola bil ťa, nádaval, klamal TY fakt si ako handra čo nema sebeúctu. Mala si dobreho chlapa treba TI trosku, asociála a takeho čo TI hovori p.. a neviem ešte ako TY nemáš v hlave všetko v poriadku.Každa žena si hľada dobreho muža ak ťa ťa miluje ako si namyšľaš tak normálny milujuci chlap žene vulgárne nendáva.

lucka_ke
17. sep 2024

ja neviem či si toto niekto vymýšľa z nudy, alebo fakt existujú takéto ženy???

jaskolka
17. sep 2024

Málokedy takto píšem, ale teraz sa nedá inak, na to ani niet slov. Takže v skratke -
Ty nie si normálna, dievča.

evcagabi
17. sep 2024

@lucka_ke existuju. Poznam jednu. Proste skatula

enmery
17. sep 2024

@lucka_ke Existujú. A je ich viac ako si myslíš🙄

ibajaanikiny
17. sep 2024

Toto je diagnoza “tebe niet pomoci”