Mám ešte nádej?

ayla2214
12. sep 2021

Ahojte, s priateľom (vlastne už ex partnerom) sme spolu boli vo vzťahu viac ako rok a pol. Posledné mesiace boli veľmi ťažké, pretože sme sa videli minimálne. Žijem v Žiline a on v Trenčíne. Premýšľala som ako to s nami bude ďalej a dostali sme sa do pauzy-nepauzy. Vôbec som nevedela ako na tom sme. Približne mesiac mi písal jeden chalan, nebrala som to vážne. Raz som nemala ísť ako z práce domov (končím v neskorších hodinách) a tak som ho požiadala aby prišiel. Bola to veľká chyba. Použil prsty a tlačil na mňa no po ani minúte som sa odtrhla a ukončila. Odvtedy som ho vymazala zo života a vyhýbam sa mu. Nedokázala som mlčať a priateľovi som to povedala pár dní od toho ako sa to udialo. Rozišiel sa so mnou ale udržuje minimálny kontakt. Po opätovnom rozhovore s ním mi povedal, že si potrebuje oddýchnuť a teraz proste musí odísť. Povedal, že bude nad tým premýšľať no a mne ostáva len veriť. Neviem ako sa mám správať. Nespavam a nechutí mi jesť, do toho mi mešká menzes no nechcem to zatiaľ hovoriť lebo mám pocit, že to je spôsobené tým stresom, je to možne? Neviem či ho mám kontaktovať alebo sa držať v ústraní a čakať. Práve som sa presťahovala do Trenčína ( za prácou) a neviem teda ako to celé vnímať. Naozaj to úprimne ľutujem, že som spravila chybu a záleží mi na ňom veľmi. Tak sa Vás žienky pýtam na radu alebo názor na to, prípadne ak ste mali s tým skúsenosti. Naozaj ďakujem za každú pomoc.

karhu
12. sep 2021

prestahovala si sa, dopraj s novy start, kto s tebou chce byt, vynalozi snahu, tento tvoj ex s tebou ocividne byt nechce

jaskolka
12. sep 2021

Co chceš počuť? Nebude lepšie začať úplne odznova, inde a možno aj s niekym iným po čase? Ako toto nasilu lepiť, dúfať a po pár mesiacoch opäť ísť od seba? Ex už záujem nemá, tak v co chceš dúfať? Sama vravíš, ze problém už bol predtým. Keby je všetko ok, ani si nezačne písať s iným, aj keď si "to nebrala vážne". Síce som nepochopila, vo sa vlastne stalo (obťažoval ta, alebo co? Použil prsty, tlačil, ty si akože dovtedy stala ako drevo,a až potom to ukončila? Alebo hneď ako prišiel, vrhol sa na teba a použil prsty, či čo?) aj keď to už je vedľajšie, proste akceptuj rozchod, a začni odznova

zuzubb007
12. sep 2021

Zacat odznova s inym, byvaly nema absolutny zaujem tak sa mu ani nedoprosuj

mariejenka
12. sep 2021

Akú nádej?uz to nechaj tak, expriateľa,neveru (lebo tie "prsty" si inak popísať neviem)...mas bordel v sebe,v hlave ,pre svoje dobro sa daj do poriadku. Začni od znova, sama, pre seba. Od srdca ti radím.