Mám dilemu. Pokračovanie vzťahu verzus rozchod

staraskola
2. máj 2023

Mám 56 rokov. Priateľka je o 2 roky staršia.. Išiel som s ňou do vzťahu stým, že sme obaja zrelí ľudia a vieme čo od života chceme.. Chodievam pracovať v turnusoch. Týždeň som v práci a týždeň doma... V jedno to voľno sme išli spolu na obed. Chlap, ktorý sedel chrbtom ku priateľke mi začal niečo rukami ukazovať. Pochopil som to niečo v tom zmysle, že je to s prepáčením riadnna.......... Nič som z toho nerobil, myslel som si, že si ma s niekým zmýlil.. No keď odchádzal preč, pozdravili sa dobrý deň.. ... To ma už zarazilo.. keď som sa ju na to opýtal, jej odpoveď bola, že nevie. Druhý krát už reagovala podrazdene, že nevie a že sa nemieni z vivynovat z toho............. Nechal som to tak.. No asi po troch mesiacoch sme na chlapíka narazili zas.. pozdravili sa spolu dobrý deň a všimol som si, že na ňu žmurkol. Keď som sa ju pýtal či to videla tak vraj nevidela, ale evidentne bola z toho stretnutia vystresovaná... Tak a to som už začal zisťovať... Tvrdila, že si vykaju, keď som naliehal aby mu zavolala, tak odrazu si týkali 😊 Pod mojim nátlakom mu po troch dňoch zavolala... Všetko poprel. Vraj nič,oni spolu iba úradné veci a bla bla..... Mala ho v priateľoch na Facebooku mala jeho služobné telefónne číslo.. Prísaha mi , že nič snim nemala.. No zatajenie tykania vysvetliť nevie.. Čo si o tom myslíte???? Mám jej veriť??? Ostať v tom vzťahu???

marseillefan
2. máj 2023

Určite rozchod, tvoja priateľka si zaslúži lepšieho

staraskola
autor
2. máj 2023

@marseillefan ako to myslíš???

a_alexandra_a
2. máj 2023

Mal by si si nabudúce vymyslieť lepší príbeh, lebo tento má príliš veľa nedostatkov. Len tak v reštaurácií narazíte na cudzieho muža a zrazu už tvoja priateľka má na neho číslo a volá mu... 🙂 Choď sa baviť inde

marseillefan
2. máj 2023

@staraskola no prídeš mi veľmi nezrelý

staraskola
autor
2. máj 2023

@a_alexandra_a možno sa ti to zdá neuveriteľné, ale je to tak. Ten chlapík pracuje vo vedľajšej budove.. No ja som ho dovtedy neregistroval... Nevymyslam si.

mladena
2. máj 2023

akože ona má niekoho na facebooku ako priateľa a má na neho číslo a nevie kto to je? 😀

marca12
2. máj 2023

@staraskola mozno si velmi ziarlivy a musi pred tebou tajit znamych. A mozno spolu nieco mali a preto sa tak spravala. To si uz ty musis sam v sebe ujasnit,ci ziarlis a vycitas jej muzskych znamych. Len by ma zaujimalo ako sa posunkami da naznacit,ze je niekto riadna ......

staraskola
autor
2. máj 2023

@mladena
@marca12 a tajila by si v tomto prípade tykanie??? A vôbec by si sa nezaujímala čo to vlastne ukazoval?? Napíš mi... Ja nechcem zo seba robiť ideál. Kľudne mi nálož.. ja neviem či jej môžem veriť

staraskola
autor
2. máj 2023

@marseillefan vážne??? Tebe by to nevadilo??

anjelicek26
2. máj 2023

Bohuzial si tiez myslim, ze interpretujes privela do nevinnych veci - "naznacoval ti, ze je riadna" a "pod natlakom"... pozri aj ja mam znamych muzskeho pohlavia a nehodlam to menit, drvivej vacsine z nich tykam, nevykam snad takmer nikomu, prijde mi to divne, nastastie v nasej branzi je to aj co sa tyka prace uplne bezne... V mobile mam kopu cisiel na byvalych kolegov, kedze obcas nieco potrebuju a ja mam par mesiacov novu pracu... vecer davam obcas call zo starou firmou, ked potrebuju pomoct... vdaka bohuz, ze muz je normalny a nijake blbosti neriesi...

Ked neveris partnerke, je aj tak vsetko stratene, bez ohladu na to, ci ona ma nejaky pomer alebo nema. Vytvaras na nu zbytocny tlak, robis pre nu zo seba neprijemnu narocnu osobu...

marca12
2. máj 2023

@staraskola ak by som mala ziarlivca,urcite by som tajila a bala sa povedat

mladena
2. máj 2023

No tak asi s ním niečo mala predtým, veď nepíšeš ako dlho ste spolu, ale vyznieva dosť smiešne keď napíšeš že viete čo chcete od života a pritom sa nedokáže úprimne porozprávať ani len o takýchto veciach. Ešte keby ste tak boli mladí ale ako prepáč, fakt sa čudujem, že stíhaš 58 ročnú ženskú, no to musí byť asi riadna šupa, lebo inak nepochopím, hlavne keď sám chodíš robiť na turnusy a určite máš kopec príležitostí si užiť pomimo ak by si teda chcel. No a ten chlapík v reštaurácii to ako čo ti naznačoval, to si ako koledoval nie? Však to jak 5 ročný chlapec.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikitilik29
2. máj 2023

@staraskola akože to myslíš vážne? 😃 Ona mu zatajuje že toho chlapa nepozná a ešte ona si zaslúži lepšieho priateľa? 😂 Si pri zmysloch?

zuzinka888
2. máj 2023

Pod natlakom sa priznala🤦‍♀️🤦‍♀️ OMG. Dufam ze ona ma uz jasno a pri najblizsiej prilezitosti ta posle do...... Keby ho aj poznala, aj spolu nieco mali je to jej minulost. A tu mas len akceptovat alebo mechat tak. Ziarluvostne sceny, vybuchy, natlaky.... dufam ze sa jej rizjasnilo, aky by bol vas vztah.

staraskola
autor
2. máj 2023

@anjelicek26 píšeš veľmi všeobecne čo ty... Áno, je to v pohode v tvojom prípade.. Ale zatajujes niekoho pred manželom že si snim tykas??? A čo si myslíš?? Prečo to ten chlap robil???? Prečo to ona ani nechcela riešiť???? Daj názor.

januska12323
2. máj 2023

Na tvoj vek sa správaš dosť divne. Mám o trošku starších rodičov a neviem si predstaviť, že by takéto kraviny vyústili do hádky. Keď stretnú vonku niekoho známeho pozdravia sa ak druhý nevie kto to bol tak sa opýta. Dostane vysvetlenie v jednej vete a nikto neútočí aby priznal neexistujúci vzťah. Napr. "kolega, chodili sme spolu na obedy, nepoznáš" "aha, ok."

staraskola
autor
2. máj 2023

@mladena však na to či mala snim niečo predtým som sa ju pýtal... Vraj nie... To by som toleroval... Nie som až taký blbec ako si myslíš, len mám rád vecí na rovinu...,... Prečo mi netají ostatných chlapov čo si snimi tyká???? Nie je to nápadné???

kvetinka75
2. máj 2023

@januska12323 ja si neviem predstaviť v tomto veku vypisovať na fore pre matky a žiadať rady.

janickacrazy
2. máj 2023

@staraskola Vysvetlenie môže byť úplne jednoduché. V minulosti spolu niečo mali, ona ho nechala, on bol z toho na prášky a toto je jeho forma "pomsty". Nedopraje jej ďalší vzťah, možno ju stále miluje svojim psycho spôsobom. Ľudia sú rôzni. Jej to bolo nepríjemné, tak sa radšej tvárila, že sa veľmi nepoznajú.

staraskola
autor
2. máj 2023

@januska12323 musíš čítať s porozumením.. ja riešim to čo sa stalo v tej reštaurácii a prečo tajila tykanie. Hmm??

anjelicek26
2. máj 2023

@staraskola jej je skor vrcholne neprijemne, ze po tom ides ako pes po udenom... nutis ju mu zavolat a boh vie ake cirkusy okolo toho, riesis tykanie, co je bezna vec medzi ludmi, co sa poznaju dlhsie, aj keby pracovne. Ja by som na takeho partnera nemala nervy, ved jej to muselo byt vrcholne trapne ten telefonat 🙄 Prepac, ale partner ziarli, tak ti volam 🙄

staraskola
autor
2. máj 2023

@anjelicek26 evidentne si si to neprecitala, neporozumela si tomu.. volá jej kopec mužov a nič si z toho nerobím.. Týka jej kopec mužov a nič si z toho nerobím.. prečítaj si čo sa stalo v reštaurácii a prečo potom tajila tykanie.
.

staraskola
autor
2. máj 2023

@janickacrazy je problém to povedať??? Pochopil by som to.

marseillefan
2. máj 2023

@staraskola viac veríš tomu, čo ti v reštike naznačí úplne cudzí človek (ešte aj to si domýšľaš) ako vlastnej priateľke... a potom ju terorizuješ ako keby bola nesvojprávna. Veď nútiť ju vyvolávať iným ľuďom je ponižujúce... Čo to hovorí o tebe a o vašom vzťahu? Ako vravím, vy nemáte žiadnu perspektívu, ale problém si skôr ty ako tvoja priateľka.

3009
2. máj 2023

@staraskola mám o pár rokov viac ako ty, ale mať takéto niečo doma ako si ty,tak už si môj expriateľ či expartner. Predstav si opačné garde, že ona by ťa nútila nejakej tvojej expriateľke vyvolávať, no des.

staraskola
autor
2. máj 2023

@marseillefan
@3009 nepochopila si to.. tvrdila mi že ho pozná len tak letmo že si vykaju... Tak som jej navrhol, že keď má jeho telefónne číslo nech mu prezvoni a keď on zavolá naspäť, tak nech mu len povie, že sa zmýlila, že zle vytočila číslo.. je na tom niečo???? Nevolala ale priznala, že si týkajú.... Už v tom máš jasnejšie???

kvetinka75
2. máj 2023

@zuzinka888 ja si neviem predstaviť v tomto veku, že by niekto toto vo vzťahu vystrájal. Raz by niekto na mňa tlačil, konečná

anjelicek26
2. máj 2023

@marseillefan lepsie si to napisat nemohol 👍

h2
2. máj 2023

@staraskola Tebe úplne cudzí chlap začne niečo hnusné naznačovať na tvoju priateľku spoza jej chrbta?! A tresnúť po papuli si mu nebol?
Zjavne sa jej nechce o ňom s tebou baviť, zrejme je to niekto nepríjemný z jej minulosti. A ty ju nútiš, aby mu zavolala?! A ona mu aj naozaj zavolá??? Prečo si neveril tomu, že spolu riešili pracovné veci? Zrejme sa nepohodli (pracovne). To si jej fakt "pomohol", že si ju nútil mu volať.

staraskola
autor
2. máj 2023

@kvetinka75 tu vôbec nejde o tlačenie. Tu ide o klamstvo.. nechápeš to??