Mám dať šancu?

jana182929
21. mar 2022

Tak čaute baby .. idem si sem po radu aj ja ..viem ,že nieje fajn riešiť také veci cez sociálne siete,ale nemám sa s kým poradiť. Mala som priateľa s ktorým mám bábätko dievčatko,ale po pôrode mi zdrhol za inou ktorú spoznal v práci. Určite mám nejakú vinu na tom aj ja všelijaké nalady tehotenske v tom čase a plus bol ďaleko.. A s ňou tam žil.. čo som ja nevedela .No trápila som sa revala celé mesiace..tak som sa skúšala zmieriť s tým potom som si našla niekoho zlatý bol ,ale nakoniec sa z neho stal ešte horši ako bývalý. Tak som si povedala okey dosť dám si pauzu veď mám krásnu dcérku nemusím nikoho mat zatiaľ zamerala som sa na ňu. No po pár mesiacoch odišla zavolal mi ,že sa často hádali, lebo ,že chcel byť so mnou a také veci .Zacal často volať nazývať ma zase láska a ja stále tak kamarátsky. Chce sa vrátiť prísť domov jeho rodina to chce tiež a ja neviem mám z toho aj strach aj také, že a kde si bol doteraz, ale zároveň nechápem, že ma to teší, lebo sama si uvedomujem ,že mal tu byť stále..neviem či dať šancu tomu, alebo nie .. snažím sa byť opatrná

januss21
21. mar 2022

@jana182929 mám podobnú situáciu za sebou... A keď odišiel raz odíde zasa 🤷🏻‍♀️. Skutočný a milujúci muž musí pochopiť, že tehotenstvo nie je med lízať a nie hneď utekať za inou. Samozrejme stať sa môže. Dá sa aj odpustiť. Ale človeka nezmeníte. Nech si hovorí kto chce čo chce ... Raz aj je taký, tak bude taký stále. Ja som radšej zostala sama s malou a bolo najlepšie rozhodnutie ☺️. On si behá ďalej veselo po iných. No bolo by mi treba takéto 🙊😃

angelous1991
21. mar 2022

Ja by som šancu nedala . Mal byt pri vás a nie zdrhat lebo jeho tehotná partnerka mala nejakú zlu náladu . To kde sme ! Partner ma byt oporou aj keď je zle … sak nech sa vráti a je otec pre dcérku to mu nik neberie ak s tým ty súhlasíš ale aby som ja dala šancu tak to by sa musel bohovsky snažiť aby mi dokázal že je to už vážne a navždy .. keď sa vráti akoby nič tak to o chvíľku urobi znova keď sa mu zas niečo znepáči sak lebo odpustenie od teba dostal ľahko prvý krát tak sa bude spoliehať . To si treba dobre zvážiť .

mable123
21. mar 2022

chlap ktorý by sa na mňa vykašľal v čase tehotenstva, by som mu ani pohár vody nepodala keby umieral od smädu... Ty si plakala mesiace kým on si užíval, tak načo je toto dobré.

elizabet173
21. mar 2022

@jana182929 daj šancu, ale sebe. Nájsť zodpovedného muža, ktorý nezdrhne pri prvom probléme a spomenie si na teba, keď ho iná odkopne. Daj si skutočne pauzu od mužov, nebolí to. Muž, ktorý opustí tehotnú ženu, je u mňa odpad, o nejakej šanci by som ani neuvažovala.

diamond007
21. mar 2022

@jana182929 ja by som šancu dala aj jemu... Každý môže spraviť zle rozhodnutie... Samozrejme po dlhom ,,randeni,, opat

zuzanazu85
21. mar 2022

Určite žiadne druhá šanca. Sa vraví,neskocis dva krát do tej istej kaluže,ibaže si (s prepáčením) blbá 😉. Urobil to raz,odpusiš,bude ďalší nejaký problém,urobí to druhý krát,aj tretí atď. Ty sa budeš len trápiť a on si takto bude ,,odskakovat" pri každom probléme. Nie je spoľahlivý, nebude spoľahlivý. Prajem veľa síl ☺️.

jana182929
autor
21. mar 2022

Viete čo zabudla som dopísať, že ani žiadne prepáč nebolo úplne ako keby normálka povedal ,že myslel na mňa stále a aj naznačoval ,že to ľutuje dala som šancu na spoločný videohovor v tehotenstve som veľa aj pribrala mala som až 80 kíl..a teraz 55 tak bol hotový musel mať šok vlasy mám inak aj známy, že som opeknela po pôrode tak dvakrát mi zalichotil čo ma až prekvapilo ,lebo malo kedy on vie pochváliť väčšinou on chcel byť chvaleny..ale potom prišiel veľký spád, že nemám byť ako bábika, ale ako žena a ja som pozerala ako puk ..lebo som obyčajná žena..len som trošku si dopriala po tom nešťastí zmenu aby som sa cítila lepšie. Sama neviem čo si myslieť..ona ho veľmi chcela a keď zdrhla tak musel byť k nej hrozný, lebo toľké mesiace sa ho pustiť nechcela. A teraz stále samé láska a že príde a ja neviem nechápem čo sa deje v jeho hlave..ozyval sa mi aj keď bol s ňou, ale len ako sa má dcérka.. vedel o každom mojom kroku od ľudí aj koho som mala aj jeho meno bola som prekvapená ako na to mal čas pri svojej priateľke hrôza. A teraz chce aby na nho ona zabudla a chce zase so mnou som taká zmätená ach. Ja som bola jeho prvé dievča prvá láska 4 roky.. ale tak v zahraničí si našiel inú neviem čo robiť vôbec a teraz len stale ,že domov príde a že sa na nás teší keby ste vedeli aky mám zmätok v hlave a to som si žila krásne sama s dcérkou pár mesiacov už vyrovnana, že nikoho mám netreba a zrazu bum on .

jana182929
autor
21. mar 2022

@zuzanazu85 Asi máš pravdu..nieje spoľahlivý a ani nebude zrejme nikdy.

karhu
21. mar 2022

..cize este pocas tehotenstva si si nasla ineho? tak asi ste ty aj ex podobnej natury..veselo mozete pokracovat dalej spolu

medeliska
21. mar 2022

NIE!!!!!

iwesska
21. mar 2022

Vies co,ja som tiez tak mala prveho...Obrovska laska,najprv sme boli 2r.spolu, potom mi robil sceny za kadejake malickosti,proste mala som toho dost,nechala som ho s tazkym srdcom,lebo som vedela,ze to nebude do buducna fungovat. Ked sme boli rozideni,stale mi vypisoval,vyvolaval,ako nevie bezomna byt,chybam mu a bla..bla..Ani mesiac nepresiel,uz mal druhu. Este aj vtedy mi vyvolaval,aby mi povedal,aka je krasna,ale nie je to take super,ako bolo medzi nami. Otravoval ma takto az kym som ho zacala ignorovat. Presiel nejaky cas,aj ja som mala medzitym vztah,on dalsie...Raz sme sa nahodou stretli. Zacali zas lichotky,ako som sa zmenila,dobre vyzeram..vtedy sme boli obaja free..No a pozval ma na caj,ci nepokecame...No a zas som sa namotala,lebo ma stale pritahoval🙄Sluboval,ze sa zmenil,ze uz to bude ine,nech to skusime...Zas som to vydrzala 2r.a nezmenilo sa veru nic. Zas to stroskotalo na tom istom a to ma ani nepodviedol. Strata casu to bola. Keby mi toto spravil ako tehotnej,tak sa s nim druhykrat nebavim. Dieta nie je futbalovy zapas,ze pridem ho pozriet,ked mam naladu,inak si beham po inych🙄 Ano vysnivana ho odkopla,tak psik nema kde hlavu sklonit,tak sa vracia do svojej budy. Ked chce,nech chodi za dcerou,ale ty si drz radsej odstup.

7lenka11
21. mar 2022

Nevyšiel mu nový vzťah, tak už si mu dobrá. Neviem, aká je tvoja situácia, ale snažila by som sa žiť bez neho a zariadiť si život po svojom...

jana182929
autor
21. mar 2022

@karhu a to si sa kde dočítala? Ja som si našla až po pôrode ešte som pár mesiacov čakala na nho a tak chcela skúsiť s niekým iným, ale nevyšlo tak som sa na to vykašľala úplne a bola sama .

diamond007
21. mar 2022

@jana182929 to koľko má? 20rokov? Je to nezrely chlapec čo možno spravil chybu. Porozmýšľaj, uvidíte. Veď nech sa hneď nesťahuje, ja by som iba ,,randila,, ohľadom dcérky.

panelacikova
21. mar 2022

@jana182929 nie. po prvé: ušiel, resp. žil s inou, keď ty si bola tehotná, po druhé: zrazu si mu "dobrá", keď mu zdrhla tá druhá? súhlasím s niektorými názormi, že akonáhle nájde vhodnejší objekt, než si preňho ty, zdrhne znovu. určite máš na viac, než na takého debila, venuj sa dcére aj naďalej a zoznamuj sa so serióznymi a inteligentnými mužmi 😉

1radula1
21. mar 2022

Bála by som sa, že keď raz odišiel, že to urobí opäť. A ten pocit zažiť znova to by som asi nezvládla. Takže by som si to ozaj dobre premyslela.

syslik81
21. mar 2022

@jana182929 daj mu sancu byt otcom .. ale drz sa v pozadi a sama uvidis .... skuste byt len kamaradi ak to dokazes ... ak dvaja k sebe patria najdu si cestu ale silit sa nic nema ,.. a podla toho co pises ani sama mu nedoverujes a blika ti kontrolka .. tu v hlave nemame len pre paradu ..ale mali by sme na nu dat ...

viera77
21. mar 2022

Dať mu šancu? Akú šancu? Svoju šancu už premrhal...je to len prešpekulovaný vychcanec...sorry za výraz. Ak mu naletíš, verím, že sa škaredo popáliš. Tu musí ísť naivita bokom.

svetlonos
21. mar 2022

@jana182929 Ahoj, vsetci ti pisu ako sa zachoval zle a ze to urobi znova. K tomu sa tiez priklanam. Ale mna zarazilo este nieco une. Zmenila si sa optycky na stihlu krasavicu 🙂 a sice neviem ako vyzeras a le z 80 na 55 kg je bomba. A zrazu nemas byt tou (peknou ) babikou ale zenou a najradsej este par kil pribrat. No mne mne by sa rozhucal alarm. Je mu jasne ze muzom sa pacis, preto tie jeho keci. potom by ti este nebodaj diktoval co si mas / nemas obliect alebo sa pripadne nemalovat a podobne. Vedel o tebe vsetko ked ste spolu neboli. Vizera to , akoby ta chcel mat pod kontrolou. A okrem toho je fakt nezodpovedny, ved kolko vypätych situacii aj s dietatom moze este prist? A to nemyslim nic tak vaznehi ale stacia kaske sople nedistatok spanku, to je vtedy kazdy podrazdeny. A to by zrazu mal zvladnut ? Si predstav, ze by si bola chora a nejake 3 dni by sa musel starat o malu on. He super ze che byt nakej dobrym otcom, je vuac takych ako partner hruza ale itec dobry 🙂 Prajem pekny vecer a pre teba dobre rozhodnutie.

jana182929
autor
21. mar 2022

@svetlonos no predtým som si sem tam vypočula v tehotenstve poznamku, že aká som pribrata ešte sem tam aj po pôrode keď zavolal, že stále a teraz ,že nemám byť ako bábika tak jemu človek asi nevyhovie..aj to no ,že vedel všetko..on keď žil s ňou ja som si nezistovala nič normalne som žila ďalej celé mi to príde divne máš pravdu, že musím poriadne porozmýšľať ďakujem za radu.

lavinis
26. mar 2022

@jana182929 ti šibe? A na čo by ti bol.taky debil?

lavinis
26. mar 2022

@svetlonos presne. Tolko červených kontroliek tam svieti, až strach.