Mám chuť to ukončiť

18. dec 2022

Cauko ženy
Ako by vam to padlo keby vam partner po vyše dvoch rokoch v obdobi naozaj ťažkom že sa minimálne vidíte a debata cez telefón je na bode mrazu a keď aj spolu voláte vecne má sexuálne narážky. Neviem ako to majú muži no ja keď myslím že mi dana osoba chyba tak mi chyba aj obyčajný čas s nou,rozhovory, objatia a pusy a nemyslím tým sex. Zatiaľ čo od neho sa človek nedočká milej vety a spojenie chýbaš mi vlasne má vždy len sexuálny podtón “čo by on so mnou robil” čo má neskutočne mrzí a zaráža lebo v podstate niesme na jednej vlne. A aspoň za seba nieledy obyčajná chvíľa s daným človekom je viac ako sex. Preto má zaujíma či si z toho nemám nič robiť že to sú muži a ja to zbytočne nafukujem a som drama queen alebo je to cez a padlo by vhod naozaj aj milé slovo . Vďaka za vaše reakcie vopred.

mondolina
18. dec 2022

treba mu to povedať.

petra8786
18. dec 2022

Ani mne by to nepadlo vhod .Môj partner,keď je jeden deň preč,mi zavolá ,alebo napíše ako mu chybám..Alebo ,že by sa rád pritulil,aby som mu skrabkala chrbatik,ale nič sexuálne.To by mi vadilo asi tiež..To už potom k tomu sexuálnemu samozrejme dôjde,ale keby ma stále narážky,asi by som nemala ani už chuť.Potrebujem vedieť,že tomu druhému chybám ja a nie len moje telo.

daniela1911
18. dec 2022

Celkovo neprosperujuci vzťah nie? Vidíte sa minimálne a trvá to cez dva roky? Pracuje v zahraničí alebo?
Hovorí sa síce, “láska hory prenáša”, ale neviem, máloktorý vzťah to zvládne a je naozaj dobrý.

autor
18. dec 2022

@daniela1911 nie vidíme sa často len žiaľ posledné týždne sú náročné a žiaľ nevideli sme sa pár dni …a tak neviem či som len ja precitlivena ale toto nejako nezvladam
A ako napisala @petra8786 mám pocit že som len na sex dobrá a robiť mu spoločnosť ,nehovoriac ako si vypočujem že ho zanedbávam a podobne . Som z toho smutná lebo v práci mám toho veľa a pomimo a ktorú tieto reci

amiaja
18. dec 2022

Tiez som mala taky vztah.. Bola som na dovolenke s kamoskami a ziadne ako sa mam, kde sme boli, co robim... same sexualne narazky, nech poslem nahu fotku a co by so mnou robil.. az sa mi uplne znechutil a bol koniec.
Radim ti povedat mu to narovinu, mozno si to ani neuvedomuje.

daniela1911
18. dec 2022

Daj na svoje pocity.. ste obaja niekde inde (z toho čo si uviedla). Nechaj to otvorené, či sa niečo zmení sviatkami, a potom popripade začni s novým štítom. Držím palce!

mondolina
18. dec 2022

a už si mu to teda povedala že ti to vadí??

miadi
18. dec 2022

2 roky spolu len randite nebyvate spolu a ked ti vola tak len nadrzane kecy? Tak asi to je len o sexe z jeho strany.kolko mate rokov ?

majlo1234
18. dec 2022

Tak asi to ma inak ako ty, sex je dolezita sucast vztahu a proste je nadrzany. Mne lichoti, ak ma manzel taketo sexualne narazky na mna, je to aj urcita forma predohry. Ak ti to vadi, treba mu to povedat

zuzana9393
18. dec 2022

Nam je to tazko sudit, mozno mu chybas len je skratka nadrzany. Co na jednej strane mozes byt rada lebo :
1. Zrejme ta nepodvadza
2. Je nadrzany z teba
Ci to prehana a ozaj sa vas vztah toco len okolo toho uz musis vediet ty. Zalezi to aj od toho ako dlho ste sa nevideli atd.

tenerifka
18. dec 2022

Zeny su z Venuse a muzi z Marsu....
Chlapi su uplne inak nastaveni. Ak zena vo vztahu straca zaujem (z hocijakeho dovodu), ich prva reakcia je, "niekoho mas?"
Alebo dalsia reakcia "ved uvidime, ci si najdes lepsieho".
Akoby bolo alfou a omegou mat chlapa, hocijakeho, lebo sex.....
Ich vesmir sa toci okolo sexu, Nepochopia sami od seba, ze zeny su nastavene inak Treba im to povedat a postupne sa to musia naucit respektovat a hrat nasu hru, ze akoze ani pre nich nie je sex az tak dolezity...len objatia, bozky, emocie.....ale je to len pretvarka, aby sme my boli spokojne.
Treba na to roky spoluzitia, casom pochopi.....

retatka
18. dec 2022

Má ťa zrejme len na jedno .Ty ako človek ho nezaujimaš.Či je tam vôbec láska ,o tom by som tiež pochybovala.Mne by to tiež vadilo kebyže má len sexuálne narážky .Neopýta sa ,čo robím ,aký som mala deň ..Zhnusil by sa mi .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majkabambulik
18. dec 2022

suhlasim s predchadzajucimi nazormi, ako sa hovori, co na srdci to na jazyku, ked ta berie iba ako tovar, na jeho pozitok, tak ber nohy na plecia a utekaj. V zivote sa chlap musi tocit okolo uplne inych zivotnych problemov a pokial on dava primitivne pudy na prve miesto uz teraz tak to nie je chlap suci do zivota. Je to len slaboch, co si chce uzivat, uzivat a ked budes tehotna ci po porode tak si bude tiez chciet uzivat - a na to si najde inu, lebo pre take nizkopudove skupiny chlapov to bude nieco nepredstavitelne, aby on sa zaprel a vydrzal. A nemysli si naivne, ze to tak nebude a ze on z velkej lasky to neurobi, ved ti to hovori v jednom kuse co je pre neho na prvom mieste-tvoje telo a nie ty ako osobnost- mozno zamumle-ale hej, dobre, dobre blablabla, no len hlupana uveri takymto tipkom a potom tu vyplakavaju na MK,...

sovica
18. dec 2022

Neostáva Ti nič iné, len mu povedať, že Ti to vadí. Podľa jeho reakcie už budeš vedieť, či Ťa má naozaj rád a chýbaš mu aj ako človek, alebo Ťa "potrebuje" len na sex. Prípadne, či aj napriek upozorneniu, sa to bude často opakovať.
Moja kamoška mala takého priateľa, že po každom sexe jej povedal: "tak zajtra dáme repete"🙈 Bolo to pre ňu absolútne asexuálne. Nevedela, čo mu má na to povedať. Že ak povie OK, áno a nebude mať napr. chuť, čas..., tak bude chlap urazený, že ho oklamala, ak povie nie, tak to by bolo asi ešte horšie😅
No, mne by to asi tiež vadilo. Stále by som rozmýšľala, či ma chce aj ako ženu/človeka, alebo len ako telo poskytujúce uspokojenie...

toskanka
18. dec 2022

Aj mne by to vadilo. Môžeš mu to povedať, takto jasne, ako si to povedala nám. Ale zrejme nie ste na rovnakej vlnovej dĺžke, po 2 rokoch by sa veru patrilo prejaviť empatiu a pudove narážky odložiť bokom.

nnnuuunnn
18. dec 2022

Vadilo by mi to, cítila by som sa, že som iba na to a vyslovene by ma to urážalo ako ženu. Ukončila by som to hneď, nikdy som nezniesla také narážky.

ianovec
19. dec 2022

Súčasťou vzťahu je samozrejme aj sexuálna prítažlivosť a ktorá často dominuje a prebíja aj to ostatné v prvej fáze vzťahu, avšak v ďalších fázach vzťahu je výhradne sexuálny záujem často prejavom vzťahu nezdravého, alebo nezrelého, prípadne redukovaného na len sexuálne partnerstvo. Vyjasnite si o čom váš vzťah je, a na čom ste.

Zdravý vzťah zväčša naĺňa nasledovné atribúty:
- Dôvera: Obaja partneri si navzájom veria a nečinia nič, čo by mohlo poškodiť dôveru druhého.
- Komunikácia: Partneri sú otvorení a úprimní v komunikácii a vedia spolu konštruktívne riešiť problémy.
- Rešpekt: Partneri si navzájom uznávajú a rešpektujú rozdielnosť a individuálnosť.
- Vzájomná podpora: Partneri sa navzájom podporujú a podporujú v dosahovaní osobných cieľov.
- Balans medzi spoločným a individuálnym životom: Partneri vedia rozlišovať medzi svojim spoločným životom a svojimi individuálnymi potrebami a záujmami.
- Vzájomné pochopenie: Partneri sa navzájom snažia pochopiť a vidieť vec z druhej strany.
- Zdravé vzťahy s rodinou a priateľmi: Partneri sa navzájom podporujú v zdravých vzťahoch s rodinou a priateľmi.
- Emocionálna a fyzická bezpečnosť: Partneri sa navzájom cítia bezpečne a nikto z nich nevyužíva emocionálnu alebo fyzickú silu na ovládanie toho druhého.
- Vzájomné záväzky: Partneri sú zodpovední za svoje slová a činy a sú ochotní konať v prospech vzťahu.
- Zábava a radosť: Partneri si užívajú spoločné chvíle a zábavu a cítia radosť zo spoločného života.

Položte si otázku, ktoré z týchto atribútov napĺňa váš vzťah a prípadne, či je ich možné zlepšiť/zmeniť/napraviť.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz