Ahojte baby, idem si k vám po radu nakoľko ja som už vyčerpaná zo všetkého.
S priateľom sme spolu vyše roka. Od začiatku vzťahu šlo všetko pekne plynulo.. On ma 2 deti (každý 2 týždeň sú u neho) a ja mam dcérku žijeme u mojich rodičoch.
Od marca pracuje cca 200 km od domova ale každý piatok je doma a v nedeľu zas odchádza..
Posledné 3 mesiace sa nás vzťah prudko zmenil hlavne z jeho strany. Ako mali sme drogne nedorozumenia aj predtým ako v každom vzťahu, ale teraz je to iné... Pre prekáža, že sme spolu malo lebo aj mé 2 dní doma mi sme spolu len 3 hod denne.. On býva u matky a nosí si tam deti takže celý deň sa im venuje co je fajn, ale prečo tam nemôžem byť aj ja so svojou dcérkou? Za mnou vždy príde o 5tej ideme niekam von do mesta ale v aute sex a ide domov a takto to funguje posledné 3 mesiace.. Okrem toho mu vadí ak mu casto píšem, zrazu nemá, rad keď mu volám, hnevá sa na mňa uolne za všetko,, stačí ak on zle pochopí vetu ale ja zle položím otázku už na mňa reve, hada sa, v jeho očiach som trápna, bezočiva, lebo sa pcham k nim domov keďže s jeho mamou mam dobrý vzťah voláme si, píšeme a vždy ma volá na návštevu a viem ist len ak je on doma no jeho ani nenápadne mi povedať pod ideme k nám... Nič z jeho strany je to nulové. Tvrdí že ma ľúbi, ňom mam o tom pochybnosti keď dokáže ma hoc kedy uraziť... Pise ze sa veľmi snažím si ho udržať ale ze to robím veľmi zle,,,, no mne vadí len to ze sme spolu 6hod týždenne a podla mňa je to málo... Véd celé dni by on mohol byť u nás alebo ja u nich no u neho je to niečo veľké, a toto je len Teraz tak pretože celé leto s týmto problém nebol..
Ja už, fakt neviem co si mam o tom myslieť.. Včera sme sa koli tomuto pochytil a od piatej poodede sa ani neozval a dnes ide domov..
Neviem co mam robiť 🤧
Tvrdí ze ma ľúbi
po vyše roku prášiť v aute? 🙊🙉🙈
A načo chceš čakať, vy nemáte vzťah ako taký ale máte akože vzťah aby ste mohli mať sex alebo aby mal on sex
na čo chceš čakať? Načo ti je taký chlap? Na sex v aute? No díky...
A veď si to prečítaj po sebe, čo si napísala...stále nevieš odpoveď?
toto nie je plnohodnotny vztah, myslim, ze toto ti nedava nejako nic, skor to vela energie berie, osobne by som toto asi ukoncila, je to tazko fungovat takto aj na dialku, aj ked ma potom svoje deti a ty s nimi nie si, mne by to nevyhovovalo
@mondolina no zial iná možnosť nieje...
@danica2711 ja toho chlapa ľúbim, moja dcéra v nom vidí otca a on vždy bol prikladnym mužom aj otcom len posledne mesiace je to takto.. 2 dní sme pohadany a potom zase všetko ide ako predtým a takto to ide dookola... Mňa skôr trápi to, že si dovolí ma uraziť a dat najavo z jednej minúty na druhú že čo všetko jemu nevyhovuje
Chlapi vedia celkom takýmito hrami na city opiť ženy, no pokiaľ to fungovanie nejak nezmeníte, skôr či neskôr dôjdeš k tomu, že takýto vzťah proste nechceš
Popri praci na tyzdnovky a detoch uz nic ine nestiha. Teba ma na sex. Ak neporiesite nieco, ze nebudete byvat spolu vo vlastnom a nenajde si pracu doma, tak nemate dobre vyhliadky...
Po roku spadli ruzove okuliare, prichadza realita.
@sense píšem ze od začiatku to bol plnohodnotný vzťah, navštevovali sme sa, s mojou dcérkou sme toto leto bolo 2x na dovolenke.. Trávili sme veľa času aj u nich a jeho deťmi. Na vianoce sme plánovali zásnuby, čakáme ňaňa byť ktorý máme prisľúbený.. Hľadáme prácu tu na okolí aby nemusel cestovať a byť ďaleko..
Je si tebou velmi istý, takže si dovoluje. Trochu sa odmlč, nech je on ten čo sa trochu posnaží. Už si ťa jednoducho neváži. Ak by ťa mal rád, tak by sa snažil vo všetkom, hlavne v tom, aby ste spolu trávili spoločný čas.
A keďže pracuje 200km mimo, kludne tam môže niekoho mať.
@liljana vždy sa ho pýtam či je to tak a on vždy rezne odpovie, že ak by somnou nechcel zit a neľúbil by ma tak na sex by si dávno našiel inú ženu bez toho aby snou mal vzťah
@sashabb nie to si nemyslím, že by v tom bola iná žena.. On mi hlási každý svoj krok sme v kontakte od monemtu ako vstane kým nejde spat.. On sám od seba mi píše ak ide do obchodu vždy je to max 20 min a už píše ze je na izbe, ak vari posiela fotky, viem o každom jeho kroku, mobil nikdy neskrýval predomnou vždy si ho môžem pozrieť, nemá tajnosti v ňom.. Viem o jeho vydavkach, vždy ak je doma miname spoločne, vždy každý mesiac po výplate mi kupuje objednava oblečenie, parfeny, darčeky s našimi fotkami jedine v novembri to neurobil už... Dostal výplatu bol doma po výplate 3x vždy s dezertom to mi bolo dosť čudné, nakoľko vždy mal potrebu mi kupovať aj keď som ho žiadala aby to nerobil nieje to potrebné no, nechcel ma počúvať..
Nikto netvrdi, ze ta nema rad. Ale poradie u neho su praca, potom deti a ty si na tretom mieste. A nic s tym nerobi. Na zaciatku sa snazil, teraz prisiel stereotyp. Nemas sa s nim rozist, ale musite to zmenit.
Sama píšeš v minulom čase, už sa ne navštevujete, on s tebou zjavne ako s partnerkou do budúcnosti neráta, inak by ste zei víkendy strávili spolu s deťmi keď máte byť rodina a nie sami dvaj niekde chvíľu v aute
Keby ta naozaj ľúbi tak sa správa inak...
@liljana ako to zmeniť? Ak sa snažím sním rozprávať on vždy tvrdí, že je taký koli tomu aká som ja.. On chodí za mnou aj keď ma doma deti..
Vždy tvrdí ze už, dávno sme mohli spolu bývať, no zial nieje kde.. Pise mi aj keď je v práci, no neviem fakt co robiť aby dobre bolo.. Keď som až, príliš milá a pozorna ani to není dobre, od včera som sa mu neozvala ale ani on mne a dnes ide domov..
@sense naposledy som tam bola a dcérkou cca pred mesiacom, vtedy tam jeho deti neboli. Od vtedy som ja ak dcéra choré takže som nemohla ist.. A včera som mu povedala ze dnes ak príde tak pôjdem sním domov k nim a on mi povedal ze sa mu protivim ak sa tak tlačim k nim.. A potom mi písal ze ak ho chcem ohovárať s jeho mamou tak prečo tam nejdem vtedy keď je on v práci? Ostala som zarazena
Nesnažila by som sa o takého chlapa. Neviem ako by som musela byť zamilovaná,aby som (prepáč ale tak to je) osprostela. Kde mad sebaúctu...nemiluje, neľúbi a nema ta ani rád... jediné o co mu ide je ta súlož v aute...
Odmlcat,neozyvat,ak ta nechhce u jeho mamy doma,nema to vyznam...
Tak na čo viac chces čakať keď a mu protivis, bud rada ze sa ukázal teraz keď ešte spolu nezijete
Prenajmite si byt. A stou prácou no čo ti ja viem, tolko žien ma cely život chlapov v zahraničí a same to zvládajú všetko
Ty sa mu už teraz protivíš, prečo? prečo zrazu taká zmena v správaní? väčšinou je za tým niekto ďalší. Nebuď naivná, nepíš mu, nevtieraj sa a uvidíš ako to vypáli.
@sashabb nie, v tomto iná žena nieje..viem o nom každý krok, mam prístup k peniazom, k mobilu a vždy mi o všetkom píše..
Chceš počuť rovno, čo si myslím? On už má "plné zuby" toho vzťahu, chce to skončiť, ale nemá gule rovno to povedať tam čaká, že budeš ta rozumná ty a skončíš to.
A nehnevaj sa, ale v aute sexuju pubertiaci, nie dospeli ľudia, ktorí už obaja majú za, sebou dačo od žite. Toto nie je vzťah, len sex.
Môžeš si nájsť všelijaké ospravedlnenia, maľovať si ilúzie a klamat sa do zblnnutia.
Ale faktom je ze tento človek už k tebe lásku, alebo dokonca nič necíti.Proste ho to "prešlo". Bohužiaľ, stáva sa.
ja na 100% suhasim s jaskolka, plus nebude to len tvoj partner, ale aj "otec" tvojho dietata. Snad netreba pisat, ze dieta bude vzdy na prvom mieste a ak by som mala co i len najmensie pochybnosti, nesla by som do takeho vztahu nie len kvoli sebe, ale hlavne kvoli mojmu dietatu.
Prosím ťa nesprav si s ním dieťa!! Lebo z tvojho príspevku kričí zúfalstvo. Stačilo mi, keď si opisovala, že máte sex v aute. To fakt dospelá zrelá žena s dieťaťom??? Keby si mala 16- 17 rokov, nepoviem. Ak má človek len trochu úroveň v živote na toto nepristúpi. O ostatnom ani nehovorím. A možno si zlož konečne ružové okuliare, pretože neverím, že je takýto posledné dva mesiace. Len si to prehliadala. Ja nechápem, že máš dieťa a si ochotná sa takto zhadzovať.
ludia to niekedy robia tak,ze zacnu byt protivni vo vztahu a cakaju, ze vztah ukonci ten druhy. proste to nevedia urobit sami, tak cakaju, kym to toho druheho prestane bavit.
ked vravi,ze sa mu protivis, odmlcala by som sa. bud sa bude o teba potom snazit alebo .... je to jasne
"stačí ak on zle pochopí vetu ale ja zle položím otázku už na mňa reve, hada sa, v jeho očiach som trápna, bezočiva, lebo sa pcham k nim domov keďže s jeho mamou mam dobrý vzťah voláme si, píšeme a vždy ma volá na návštevu a viem ist len ak je on doma"
Ukoncit. Mas lepsi vztah s nadejnou svokrou, ako s milencom. Toto nema vyznam.
U neho uz uplynula zalaskovana faza a nejaka laska sa tam nevytvopila. Navyse ma rad veci po svojom a iba tie, co sa jemu pacia, a tak, ako sa jemu pacia. Cokolvek ineho vytaca. To nema buducnost.
Teoreticky toto bol jeden z dovodov konca jeho prveho vztahu. Alebo spustac problemov, co z toho vyplynuli. Niekedy clvoek zisti, az ked sa sam s danym clovekom dostane do konfliktov.