Včera som ju po práci pozval na punč, súhlasila a rozprávali sme sa naozaj o všetkom – o situácii, ktorá sa momentálne deje v práci, o problémoch, ktoré má. O svojich som nehovoril, pretože som ju chcel vypočuť. Celý čas hovorila o svojej minulosti, a ja o svojej. Strávili sme spolu aspoň 4–5 hodín.
Keď som jej povedal, že k nej niečo cítim, povedala mi, že ma musí lepšie spoznať, pretože je zranená z predchádzajúceho vzťahu a potrebuje si to premyslieť. Keď sme sa rozlúčili, napísala mi, že jej bolo so mnou krásne a nečakala, že sa tak dobre zabaví. Teraz však neviem, čo mám robiť ďalej – či len čakať, alebo podniknúť ešte nejaké kroky.
No ak chceš byť tzv prevádzač. Ženy vedia hodiť maternicu po prvom "zlom chlapcovi" bez budúcnosti, hlavne že je hot a žiadne traumy neriešia. A potom chlapom, ako ty hovoria tieto veci. Nešla by som do vzťahu s človekom, ktorý mi otvorene povie, že má ešte predchádzajúci vzťah v sebe nedoriešený. Pretože z toho sú vždy neskôr len problémy. Ja sa mám príliš rada na to, aby som bola prevádzač, či druhá možnosť. Takže určite na ňu netlač. Skús ju niekam pozvať a podľa reakcií uvidíš. Či máš šancu, alebo si už v kategórii "kamarát".
@enmery Suhlasim - opravar instalater. Ak sa pracka pokazi tak zavolame instalatera . Urobime kavicku ponukneme napoj sme mile usmievave vdacne a ked je pracka opravena tak dufame ze nas na nu vylozi nejaky superman skrizeny s polepsenym kriminalnikom z posilky s peknymi ocami.....
@martinmmartin No asi tak. Niektoré ženy sú fakt hlúpe, slepé. Ale neboj, aj potom žijú taký nešťastný život, lebo z debila nikdy dobrý muž nebude a môže mať aj jamky ako náš Peťko.
@enmery ??
@enmery Mysliš pelegrini? :D Či jaky peťko?
@thirstymonk Hej, náš mierotvorca najväčší. On je definíciou pojmu, že obal predáva a nevadí, že vnútri sú len sračky.
Ja som o to iste tiez poziadala.
Sli sme na biliard, len tak telka u neho a podobne.
Predstavil ma svojim kamaratom a vtedy som vedela, ze je spravne. Sme spolu 8 dokonalych rokov
@nemanjakin aké nejaké kroky? Chce Ťa viac spoznať. Netlačila by som na pílu, ale ponúkla jej priestor na spoznávanie spoločnými zážitkami. Nezabudni byť sám sebou, lebo pretvárka sa Ti v budúcnosti môže vypomstiť. Z jej strany treba dúfať, že si zranenie z minulosti uzavrie v minulosti. Ak vieš, čo ju všetko ranilo, tak pri nejakých problémoch môžeš predpokladať, že sa to ozve a bude tie problémy hľadať v Tebe. Dôležité je o tom vedieť, vedieť to vykomunikovať a snažiť sa neťahať dole budúcnosť nevyliečenou minulosťou hoci aj podvedome.
Ja som takto podobne spoznala manžela. Písali sme si nonstop, to chytilo spád ako lavína. Aby si neostal iba ako teplý kamarát, že tebe sa vyplacem a pichať budem inde
@nemanjakin Ja to vidim z inej strany a nebudem moralizovat. To, ze sa ti zdoverila znamena, ze ta berie vazne a ma ta rada, inac by si veci radsej nechala pre seba. Takze to je dobre znamenie. To, ze nieco negativne zazila vo vztahu - ved preto je skonceny, a to ze to moze aj dlhsie boliet, trapit...., to uz k tomu zial patri. Je dobre, ze bola uprimna a vlastne ti naznacila, ze jej je s tebou velmi dobre ale "netlacme na pilu". Nechaj ju teraz dva dni premyslat, mozno bude volat, ak nie, pozvi ju zas na kavu, na vylet... Musite si navzajom vybudovat doveru a ceresnickou bude, ked naozaj preskoci iskra - zatial to tam z tvojho opisu necitim. Potom uz obaja budete mat jasno 😉. Nic neries, povedz jej, ze ma casu kolko chce, ale normalne si zi svoj zivot. Viem, ze sa to lahko povie, ale tie city musia prist spontanne...a potom je to uz vacsinou lavina, ktoru nikto a nic nezastavi 😄
No neviem, mňa by asi vyplašilo, keby mi muž po prvom ,,rande,, (aspoň tak tomu rozumiem) povedal, že ku mne niečo cíti...Nechala by som tomu voľnejší priebeh, na Tvojom mieste by som na ňu hneď nevybalila svoje city. Stretká, rozhovory - nechať to prirodzene plynúť.
Stalo sa mi to niekoľkokrát....a keď som úprimne povedala, že proste ja to po PRVOM rande necítim, ale nebránim sa ďalšiemu spoznávaniu, randeniu, stretávaniu...tak už bolo zlé a tí chlapi sa neozvali 🤣 taká veľká láska a ani nie odmietnutie ale chcenie z mojej strany, aby sme na to išli pomalšie a lepšie sa spoznali, ich doviedlo až k tomu, že tá láska skončila 😁
Takže netlač na ňu, ak si je vedomá toho, čo k nej cítiš a chce sa s tebou naďalej stretávať, daj jej čas a uvidíš...len jej to neopakuj na každom rande, lebo bude cítiť nátlak z tvojej strany a môže to dopadnúť nie tak ako by si chcel...
@earlgrey ide o to že sme sa stretavali minimalne 3,4 razi a este stale stoji pri mne ked sme v robote. A vtedy ked som ju pozval ze sa stretneme som citil to ze jej to musim povedat.
@nemanjakin No Ok, veď už si povedal...a správa sa ináč k tebe teraz alebo rovnako?
@nemanjakin pockaj par dni a skus ju niekam zavolat...pripadne ak si nejake vianocne programy v okoli, ci sa jej jechce ist s tebou... bud trpezlivy, nedotieravy...