Mám 43 rokov a nemôžem si nájsť normálneho muža

nikolca
5. sep 2023

Mam 43 rokov a nemôžem najsť normalneho nuža tak som sa dala registrovať na zoznamku namalovala sa pridala foto no nudzu o zaujemcov som nemala ale všetko samy podiviny,muži v manželstve alebo uvedene mam vzťah a niektory pisali či nemam zaujem o sex a tento dnes ma dostal celkom stale mi pisal o cirkvi a keď som sa ho spytala ns tu cirkev na ake stretnutia to chodi on mi napisal že pôsobi ako duchovny za kazatelnou a že to aj vyučuje neviem čo si o tom myslieť skoro ma trafilo,mate aj vy taketo skusenosti?

viestta
5. sep 2023

@nikolca su cirkvi, kde knazi neziju v celibate

domkakvet
5. sep 2023

@nikolca ano ako bolo spomenute nemusi mat celibat.

marysa21
5. sep 2023

Známa mala nedávno podobnú skúsenosť .Myslela ,že konečne našla toho správneho do života a nakoniec sa po niekoľkých rande prejavil ,ako dosť silno nábožensky človek .Ukončila to ,lebo jej začal posielať videa z náboženskou tematikou.

nikolca
autor
5. sep 2023

@domkakvet
@viestta on je z čiech napisal mi rozpis aky bude mať na Slovensku a k tomu dodal ,ža aby nedošlo k nedorozumeniu žr ja sa k tebe nesťahujem hneď a to si s nim pišem jeden den

mimi2018
5. sep 2023

@nikolca na zoznamkach nájdeš všelijakých. Preto treba si aj tam vybrať podľa zdravého rozumu.

domkakvet
5. sep 2023

@nikolca ak sa ti to nepaci, tak ukonci s nim pisanie a hladaj dalej, aj ked ja som na zoznamke este nikoho normalneho nenasla.

nikolca
autor
5. sep 2023

@mimi2018 keď mne pišu buď zvlaštny,ženaty alebo o 20 rokov starši

dzulli1980
5. sep 2023

@nikolca A na akej zoznamke hľadáš?

kornelies
5. sep 2023

@nikolca Co znamena normalny? Kazda z nas ma inu predstavu.

nikolca
autor
5. sep 2023
mimi2018
5. sep 2023

@nikolca musíš počkať na normálneho kým sa ozve. Alebo sa ozvi ty keď sa ti niekto pozdáva.

nikolca
autor
5. sep 2023

@kornelies obyčajny muž ktory bude žiť pre rodinu nehladam žiadneho zbohatlika

janetinka27
5. sep 2023

@nikolca ahoj, necakaj, ze hned najdes niekoho, kto ti sadne. Ja som chodila na pokec a bolo tam aj vela slusnych chalanov. Ale je pravda, ze som mala do 30 rokov, cize sme boli este mladi a vacsinou bez zavazkov.
Ked sa ti niekto nepozdava, chod dalej, nestracaj cas analyzou.

dzulli1980
5. sep 2023

Ja som si našla, teraz už manžela, na partnernaurovni.sk, je to ale platená zoznamka ... u nás to ale bolo rýchle, po cca týždni od registrácie ma oslovil, po 3 týždňoch sme reálne randili ...
@nikolca

nikolca
autor
5. sep 2023

@dzulli1980 tak to bolo rychle ja som na zoznamke už pol roka a nič asi som už stara😭😭

lulu0123
5. sep 2023

Aj kamoska si nasla manzela na partnernaurovni.Mali obaja uz cez 40.Uz su par rokov aj manzelia.

dzulli1980
5. sep 2023

@nikolca Tiež sme neboli najmladší ... ja 34, muž 35.

nikolca
autor
5. sep 2023

@dzulli1980 no to je ešte idealny vek ale ja mam 43

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
5. sep 2023

@chodec15 Baby vedľa asi nikoho neprihraju, lebo na zoznamkach (už) nehľadajú 🤭

oli18
6. sep 2023

@nikolca a ty si myslis, ze niekedy boli muzi normalni? Tiez boli postihnuti, len inym sposobom. Pozri sa na manzelstva v rodine a pochopis. Ked sa zalubis, budes chlapa vidiet inou optikou a vhupnes do toho. Ja byt dnes mladou, ostanem sama. Aj bez chlapa mozes prezit plnohodnotny zivot.

majka99999
6. sep 2023

Zije pre rodinu... Nevravim, ze je to nemozne, ale kolko vlastnych deti mu porodis? Muz, co zije pre rodinu a ma nad 40 je bud zenaty alebo rozvedeny a pravdepodobne uz deti ma, tak zije pre tie (potom moze byt ex psycho, alebo maju normalny vztah, mozno spolu chodia aj na dovolenky, mozno maju dokonca striedavku, chces sa starat aj ty o jeho deti?). Alebo chces, aby sa staral o tie tvoje? V 43 na zoznamke nie je ziadna vyhra, tiez tolko mam a veru by sa mi nechcelo prehrabavat, kedze predpokladam, ze im tak na 70 % ide iba o sex a pre zvysnych, co chcu rodinu, tak pre 25 % budes stara, 4,99 % bude pre teba nepritazlivych/mamickarov/financne neperspektivnych, takze hladas 0,01 % muza, co ak uz aj deti ma, tak vychadza normalne s byvalou, pripadne su uz po 18ke. Nezavidim. Nepises nic viac o sebe, aby sa dalo objektivne zhodnotit, ze preco, ale ako si pisala o muzoch, co ta oslovuju, tak ano, o 20 rokov starsi si na 20ky netrufaju a nechcu vyzerat ako dedko s vnuckou. Ale pekna 40ka nie je na zahodenie. Zenati je jasne, ti skusaju kazdu moznost. No a divni tiez, lebo kazda normalna zena ich rychlo odhali. Keby boli normalni, vztah maju.

kvetinka75
6. sep 2023

tak zoznamky sú dnes dostupné pre všetkých a hlavne tí 40+ ktorí sú unudení v manželstvách hľadajú rozptýlenie. ,,Normálny,, chlap, ktorý je buď rozvedený a k tomu ak má ešte aj deti, nemá niekedy čas lietať po zoznamkách alebo nemá chuť si hľadať nejaký vážny vzťah. Ono tam to malé množstvo ,,normálnych, ktorí hľadajú ženu na vzťah je, ale aj žien, ktoré hľadajú vzťah, takže sa horšie hľadá. A väčšinou takí čo majú cca 45 už majú nejaké rodiny, niečo za sebou a nie každý to chce znova absolvovať. Novú rodinu a ďalšie deti.

peter0123
6. sep 2023

@nikolca moja známa pred časom tiež natrafila na nábožesky založeného chlap. Bola v šoku, keď zistila že randí s kňazom. Dnes žijú spolu ako manželia cez desať rokov, on sa vzdal kňazstva. Majú dve deti, bol s nimi doma na RD,kým si známa budovala kariéru.

kornelies
6. sep 2023

@majka99999 Uplne presne si to napisala. Bohuzial 43 rocna zena novemu manzelovi (na 95%) neporodi. Chlapi sa naozaj netrhaju robit otca cudzim detom, tak ako zeny dufaju.
Moj byvaly sused, (suknickar, ktory mal desiatky vztahov a skusenosti so zenami, momentalne cerstvy 60nik), povedal :" Zena si dokaze najst muza do 45ky, potom je uz stara a viacmenej ju nikdo nechce." Tvrde, ale pravdive.

monro
6. sep 2023

Ja som si našla teraz priateľa na www.partneri.sk Mám 46 rokov. Tri mesiace sme si len písali a teraz sa už štyri stretávame. Takže dá sa to 🙂

lenkalienka321
6. sep 2023

@nikolca je mi jasné, že po tých náboženských skúsenostiach už o tom nebudeš chcieť ani počuť, ale ja napríklad som si našla super muža práve po modlitbe. Pane Bože, už mi konečne pošli niekoho normálneho. A on prišiel o týždeň na to☺️

janetinka27
6. sep 2023

zavisi asi aj od toho, co cakas.
moja znama si nasla manzela tesne pred styridsiatkou, ale deti uz neplanovala, sama sa tak rozhodla.
nasla si manzela o 5 rokov starsieho, neviem, ci deti chcel alebo nie, ale par mesiacov po zoznameni otehotnela. sice sa hned po svadbe rozisli, ale tam uradovala jej tazka povaha a hlavne svokrovci. ale chcela som tym povedat, ze clovek si predstavuje svoju buducnost, no zivot nakoniec moze priniest nieco uplne ine a moze to byt tiez pekny verzia zivota.
mne casto pisali aj slusni muzi o 15r starsi a ked som sa opytala preco, tak odpoved bola, ze s partnerkou primeranou ich veku by si uz tazko zalozili rodinu.
vztah dvoch ludi ale nie vzdy musi byt o detoch. ludia si mozu najst partnera, pre ktoreho uz deti nie su cielom vztahu, ale ak pridu, tak ich prijmu. dolezite je, aby svoj zivot zdielali s blizkou osobou.