Mám 4-ročný vzťah a na sociálnych sieťach si pozerám fotky cudzích mužov

8. jún 2024

Mám vzťah už štyri roky a sem-tam sa pristihnem ako si pozerám cudzích mužov na instagrame ich fotky,alebo tiktok,nie sú to ľudia ktorých poznam osobné,len náhodou som ich videla na tiktoku alebo instagrame a pozerám si ich fotky,ale nemám žiadne úmysly,neviete čo to môže znamenať ? Je to vôbec normálne ?

janai1
8. jún 2024

Na to tam tie fotky sú.

egonsk
8. jún 2024

ze si vo vztahu este neznamena, ze si aj oslepla a vstupila do klastora. Aj tvoj chlap sa pozrie na prdel casnicky, ked ide na obed ... si predsa clovek.

viestta
8. jún 2024

A na ulici nosis klapky na ociach aby si nahodou ineho chlapa nezhliadla?

rozculena
8. jún 2024

ty čo máš za problém??Doteraz si chodila po svete so zaviazanými očami?

thirstymonk
9. jún 2024

Kamo, ja som 7 rokov v manzelstve a kukam na ine zeny, ale aj na take, ktore poznam a co? Neslintam po nich, ale ze by som sa nekukol, to nemozem povedat. Prisahali sme vernost, nie slepotu. A okrem toho si kuknem aj Pcko. Nie som na to hrdy, ale nebudem sa tu hrat na sv.Jozefa, patrona cistoty... Vsetci mame chyby. Dokial si len kukas fotky inych neznamych muzov, tak to nie je ziaden problém. To uz vacsi problem je podla mna pisat si s inymi muzmi a najma neznamymi.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thirstymonk
9. jún 2024

@sheila121 ja viem kamo 😅

ariannazara
9. jún 2024

Prosím taaaaaa 😂😂😂 neze ich pozeral ale sledujem!!! 😂

sara07
9. jún 2024

a teraz máš ako pocit viny ? alebo máš pocit že by si nemala si len pozriet na chlapa ? odkial sa to v tebe nejak vzalo že je to nesprávne ?

viestta
9. jún 2024

@sara07 presne si to vystihla. Tam bude problem niekde uplne inde ako v tom, ze pozrie na cudzieho chlapa. Dufam, ze ten problem je len jej, ze jej takyto blby kalerab do hlavy nenatlacil ten jej chlap.

marca12
9. jún 2024

A ja uz co mam povedat 😂 ja si pozeram nielen muzov,ale aj zeny. Je so mnou nieco v neporiadku? 🤭🤭🤭