Mám 34, on 47 a máme zlý vzťah

12. apr 2024

Prosím Vás, porade mi niekto,ako zrušiť zlý vzťah. Pre mňa veľmi deštrukivny. Ubíja ma,tratím sa pri ňom,bolo tam aj psychické vydieranie,aj kontakt, ktorý mi spôsobil bolesť.Alebo takto,mám ho rada,ale seba mám radšej,som pri ňom stále ako na ihlách a len túžim po láskyplnom vzťahu. Nebývame spolu,len sa navštevujeme skoro rok a pol. Mam 34 rokov a už chcem aj rodinu,on má 47. Viem, začnete ma odsudzovať ohľadom vekového rozdielu. Aj tak ďakujem za rady,ak budete chcieť úprimne poradiť.

januska12323
13. apr 2024

Keď spolu nebývate tak je to jednoduché, nepozývaj ho, ty k nemu nechoď a prestaň odpisovať.

lily246
13. apr 2024

Rozchod, okamžite, čo iné chceš počuť? Ak budeš ďalej pokračovať s týmto chlapom, na šťastnú rodinu zabudni.

simca06022011
13. apr 2024

Tak sa nenavstevujte.

mimikarol
13. apr 2024

Rozid sa s ním a hľadaj si mladšieho. On už je na to starý. A teda očividne pre teba nie vhodný

vikisisi
13. apr 2024

Tu nemusí ísť o vek, jednoducho sa k sebe nehodíte. Neviem, prečo čakáš a váhaš, keď to cítiš že to nie je ok.

vyrovnanaosoba
13. apr 2024

Nebývate spolu a ty nevieš ako to ukončiť? Najbližšie nechoď k nemu domov, ale choďte si sadnúť niekde na kávu a vysvetli mu, že si s ním už nedokážeš predstaviť ďalšie dní, nie ešte roky a rodinu. A odíď. Ak by mal robiť problémy, si stále na verejnosti, ak príde k tebe, nepustiš ho dnu. Jednoduché.

janulka1802
13. apr 2024

Keby si sa ozaj mala rada, dokonca radšej, ako píšeš, tak nebudeš v deštruktívnom vzťahu. To sa jednoducho vylučuje. Všetko čo je zlé, sa väčšinou časom zhorší. Málokedy to býva naopak. Normálne mu povedz, že nie si v tom vzťahu šťastná, že máš iné predstavy. Nie som síce za rozchod cez sms, ale i to je možnosť.

h2
13. apr 2024

Akože ako?! Normálne sa s ním rozíď. Nevidím žiadny problém, deti spolu nemáte, nebývate spolu. Dovi, dopo! (Alebo lepšie povedané, zbohom!)

zorkahorka
13. apr 2024

V hlave to mas vyriesene, mas v tom jssno, tak aky problem? Povedz,,e vam bude lepsie oddelene a nech ta uz nekontaktuje

daniela2202
13. apr 2024

Rýýýchlo utekáááj, načo ti bude dedo.... o chvíľu ho bude všetko bolieť a bude ešte hnusnejší....a deti? , to bude ozaj po všetkom 👉

sissy27
13. apr 2024

Jednoducho - ahoj zuzana, zajtra sa vidime. Nie, zajtra nie a vlastne uz nikdy, viac ma nekontaktuj. A zmen si cislo aj email.

la_dolce_vita
13. apr 2024

Proste mu povies, nech uz nechodi a ty tiez nepojdes za nim. Mozes mu to aj vysvetlit, ma na to pravo, ale zamotas sa a on ta zmanipuluje.

sense
13. apr 2024

Nebývate spolu. Tak kde je problém povedať, Janko môj nefunguje nám to, radšej toto ukončíme

liz_lemon
13. apr 2024

dospela zena sa toto spyta? a co si na retazi?

rorino
13. apr 2024

Vekový rozdiel nehrá rolu pri tak chorom vzťahu

jaskolka
13. apr 2024

Veď normálne mu povedz na stretnutí že podľa teba nemáte spolu žiadnu budúcnosť, nevidíš význam vášho fungovania a hlavne že nechceš v tom pokračovať. Potom ukončiť stretávanie, nechodit k nemu, neodpissovat, nepisat. Hotovo, nijak inak sa to nedá.
Nejde teraz o vek, tak isto sa rozchádzajú aj rovesníci. Proste o tom je ten čas spoznávania, chodenia. Buď si spolu vyhovujete a vzťah pokračuje alebo nie a vzťah konci.

gribka1
13. apr 2024

Mám pocit, že ty sa mu aj bojíš povedať, že sa ti váš vzťah nepáči. Ide to podľa neho a ty len sa na tej vlne vezieš. No ak sa máš skutočne rada, naber odvahu a ukonči to,

majlo1234
13. apr 2024

Ved sa rozid. Alebo prestan chodit na navstevy

kitycat
13. apr 2024

Panenko Maria Podsrpenská, vidíš to?

vilma7
13. apr 2024

Prečo má 34 ročná žena problém sa rozísť s chlapom, s ktorým ani len nezdiela bývanie?

gribka1
13. apr 2024

@vilma7 Lebo si myslí, že lepšie niečo ako nič.

luccija
13. apr 2024

Hlavne si s ním nesprav zo zúfalstva dieťa, lebo už sa úplne zakopes.Stratila si drahocenný čas rok aj pol pre ženu v neperspektivnom vzťahu je veľa.Len snáď si pochopila, že nie je vhodný a, že ťa nici

domkakvet
13. apr 2024

Este spolu ani nebyvate a uz take problemy, je to na rozchod.

sovica
13. apr 2024

@autorka, chceš úprimne poradiť? Ja súhlasím s príspevkami napísanými vyššie. Tento vzťah už nezachrániš a vôbec to nie je otázka vekového rozdielu. Ste "spolu" rok a pol. To je ešte stále obdobie veľkej zamilovanosti a mala by si od šťastia lietať. U Teba je to ale úplný opak. Prečo sa týraš a utápaš vo vzťahu, v ktorom nie si šťastná? Si ešte stále mladá a môžeš si nájsť partnera, s ktorým Ti to bude klapať. Len musíš prekonať strach a tohto pána, ktorý Ti do života neprináša nič dobré, opustiť. V podstate máš šťastie, že nie ste manželia, nebývate spolu, ani nemáte dieťa. Takže je to úplne jednoduché. Oznám mu, že sa s ním už nechceš viac stýkať, nech Ťa viac nekontaktuje, Ty si vymaž z mobilu jeho tel.číslo a prestaň na neho myslieť. Staraj sa o seba, rob veci, ktoré Ťa robia šťastnou a do života si pritiahneš chlapa, akého si zaslúžiš. Zničenú, smutnú, zúfalú a nešťastnú ženu bez života, muži zďaleka obchádzajú. Musí z Teba vyžarovať zase život a šťastie a ten pravý muž si Ťa nájde. Len už s týmto mužom viac nestrácaj čas - lebo čas je vzácny.

rozculena
13. apr 2024

vzhľadom na to,že nie ste zobratí ani spolu nebývate,tak som nepochopila túto otázku............