Ahojte.
Potrebujem sa vyžalovať a podporiť. Mám 33 som slobodná, bezdetná a žijem s rodičmi. Mám vzdelávanie aj dobrú prácu z domu, robím si druhú vysokú. Mám zdravotné problémy kvôli ktorým nemôžem mať vodičák čo ma veľmi mrzí. Ale zase je to lepšie ako ublížiť niekomu alebo sebe.
Veľmi ma trápi že nemám rodinu a deti a bojím sa že už je na to aj neskoro.
Vzťahy mi proste nevyšli.
Otec sa lieči na rakovinu vo štvrtom štadiu no nie je to dobré.
Myslíte si že by som ešte mohla niekoho stretnúť a mať rodinu alebo je na to už naozaj neskoro?
V 33 este polovica mojich kamosiek nemala najdeneho toho svojho praveho, vratane mna. A vsetky sme si ho nasli, naozaj vsetky do jednej. Mas asi len horsie obdobie kvoli otcovi, ale bude zase lepsie.
v 33 neskoro? Veď teraz máš ako píšeš pracu, vzdelanie … predpokladám, že už vieš čo chceš … začínaš najlepšie roky 🙂 Hlavu hore, držím palce a veľa síl
Ahoj ,ja mam 42 rokov a mam 2 male deti, 6 a 3 roc.synov,takze stara nie si
Určite nie je neskoro. Máš výhodu ze žiješ v modernej dobe kedy je už úplne bežné rodiť v 40tke. Kľud. Viem pochopiť ze biologické hodiny tikaju a je to možno podvedome stresujuce, ale určite máš šancu založiť si rodinu. Len sa prosím nesplas a radšej ostaň sama ako si rýchlo zavesiť na krk prvého idiota ktorý ti sľúbi dieťa. Neurob hlúposť len kvôli tomu ze ta tlači vek.
Ani zas nemaj prehnané nároky.
Držím ti prsty a prajem veľa síl aby ste to s ocinom zvládli co najlepšie. Neviem si predstaviť aké prežívate ťažké chvíle, tak len bud silná a drz sa.
Ja som spoznala manžela v 38, po 40.tke sa nám narodili dve zdravé detičky.
Áno máš šancu.
Ja mám známu cca 33 rokov má, bola dlho sama. Toho pravého spoznala v jeden rok, kedy aj zamiesili a už majú bábätko. 🤩 Niekedy sa vie život otočiť z minúty na minútu, tak ti prajem aby si našla svoju spriaznenú dušu ♥️
Nie je neskoro, ja som rodila ako takmer 38 rocna. Skus byt viac videna na verejnosti a aj online
Myslím si že nieje neskoro ale zas už by som nestrácala čas, kým niekoho normálneho spoznaš, kým sa oťukate a zistíš či ti vyhovuje môže prejsť pár rokov. A to už môže byt neskoro na deti. Treba vyjsť medzi ľudí, pripadne ak nemáš na to čas alebo niesi taká povaha stiahnuť si zoznamku veľa žien ma odtial mužov.
len sa netreba plašiť a nájsť za každú cenu niekoho - to by bolo ešte omnoho horšie ako zostať sám... 33 je vek ešte Ok.
sused spoznal svoju manž. v 50tke. má 65 . deti nemajú ,ale vyzerajú spokojní.
Nie je neskoro.Ale pokial vatsinou casu Travis doma tak to zmeň.
Keď cítiš stres vrámci možného počatia, nechaj si zmraziť vajíčka. Ešte stále je to na SR vcelku tabuizované, ale nemalo by. A uľaví sa ti.. vieš mať potom svoje vlastné dieťatko aj keby v 50ke nájdeš toho naj muža sveta pre teba 🙂)
Nie nie si stará, ale netreba čakať že niekto ti zaklope na dvere. Musíš sa hýbať medzi ľuďmi.
Prečo žiješ s rodičmi?? Kvôli otcovi? Chodíš aj niekde do spoločnosti? Máš nejaké koníčky? Ťažko najdes niekoho, keď sedíš doma. Pripadne skús aj zoznamky, ale tam to nie je moc o vzťahoch, ale možno nájdeš nejakú výnimku
Všetko príde v pravý čas... Užívaj si chvíle s najbližšími teraz v tomto ťažkom období a keď príde čas bude všetko po čom túžiš
Samozrejme máš +- 10 r času na deti.Ale treba sa aj socializovat, byť iniciatívna v rámci možností teraz si potrebná doma
ja som som sa zoznamila s muzom par dni pred mojimi 33. narodeninami, 34 rocna som uz rodila prvu dceru a za nou sme mali este tri deti 😀
Muži majú čas aj do 70-tky takže ja aj v 43 môžem tvrdiť že neni neskoro… Síce neviem nič ponúknuť ale možno niekde v rómskej osade nájdem tú pravú.
Veď aj v tých najchudobnejších krajinách vznikajú páriky, tak tým že nič nemam to nebudem. Proste niesom pekný, niesom nikoho typ.
Možeš len hľadaj, samé nič nepríde
Ahoj, odkial si? Práve sa na teba usmialo šťastie, a jednu príležitosť ti ponúkam. Môžeme sa osobne stretnúť, niekde pekne na káve, na 30 minút, v centre mesta kde bývaš (ak to bude odo mňa v rozumnej vzdialenosti). Možno prebehnú sympatie, možno nie 🙂 Ak si žena činu, budem rád ak sa ozveš, a vymeníme si kontakty.
Chlapa mozes stretnut aj v 40.tke,50.tke,to je uz je neskoro na dieta. Teraz ho chces, takze just nepride... Ake dieta mozes mat. Nasa znama tiez rezignovala na chlapov a podstupila UO. Ma dceru, ziju jedna pre druhu a je spokojna, ze sa odhodlala na ten kontroverzny za.krok. 🌷
Môže a nemusí byť neskoro. Na toto ti nikto nedá odpoveď. Ja som vo veku, kedy som mohla mať deti, nestretla nikoho. Dá sa povedať, že až pred 50 som stretla fajn oveľa, s ktorým si rozumiem.
Určite, treba sa aktívne venovať koníčkom, ísť medzi ľudí, alebo potom cez internet, keď nemáte také možnosti
Stretnúť môžeš stále niekoho,čo by nie.
Ale či to niečo zmení na tvojom pocite,že si už stará na deti .
Ja keby som v 33 nemala deti a partnera, v dohľadnej dobe neplánovala tehotenstvo.alebo jednoducho deti mať z rôznych dôvodov nemohla.tak áno,aj ja by som mala pocity ako ty.
Je to normálne ,že nie každý to berie , do 40tky máš času dosť.
No nie nemám.lebo nechcem mať deti pred 40tkou.
Tak som ti napisala ,ako to ja vidím.
Že nie ,nie všetky to vidíme tak ružovo, že ešte maš čas.
Pomohlo?
Určite si nájdeš, teraz to asi vzhľadom na situáciu nejde, ale ak by to bolo možné, riešila by som na tvojom mieste samostatné bývanie.
Ja som sa vydávala keď som mala 43. Pre.mna si ešte primlada na to, mať rodinu a svadbu. 😁
@andulka1988 ziaden “pravy cas” neexistuje. Je kopa ludi, ktori ostali slobodni.
@peknyvladko Presne tak. Neexistuje žiadny pravý čas ani ten pravý, ktorý raz určite príde. Treba žiť najlepšie ako sa dá s tým, čo život ponúka.
do 40 mas casu dost ..ale doma h nenajdes.. treba sa zdrziavat medzi ludmi a byt pozitivna .. co ma byt bude ..