Mám 33 rokov a nevychádzajú mi vzťahy

3. jan 2025

Ahojte ženy, mám 33 rokov. Nikdy som nemala oficiálne žiaden vzťah. V okoli sa čudujú prečo to tak je, lebo som vraj pekná a v pohode baba. Aj keď už to vyzeralo že z toho môže byť vzťah zrazu ten dotyčný cuvol. Neustále stretávam mužov, ktorí nemajú záujem o vzťah aj keď sa tak tvária, po 3/4 mesiacoch stretávania zrazu povedia že chcú voľnejší vzťah… Už si vravím že nikdy nikoho nestretnem. Robila som modelku, tak vo vzhľade si nemyslím že je problém. Považujem sa za normálnu babu ak keď je pravda že som mala davnejsie problém so sebavedomím, chodila som na terapie odvtedy všetko fajn, prijala som samú seba taku aká som. Len tie vzťahy sú to čo ma trápi. Nápadníkov by bolo len bohužiaľ vždy natrafím na toho nesprávneho. Je možné že robím naozaj niečo zle, niečo čo mužov odrádza alebo si priťahujem naozaj nesprávne typy mužov… za každú úprimnú radu budem vďačná 🙂

nynia
3. jan 2025

Je to možné ale takto ťažko radiť z týchto pár viet nikto nezistí, či priťahuješ nesprávnych alebo niečím ich odlákaš od seba napr. príliš skoro tlačíš na vzťah alebo naopak nechávaš ich dlho vo friendzone, dávaš im zmiešané signály v tom, či ich chceš alebo nie, si "too much" čo sa týka komunikácie alebo málo komunikuješ a je s tebou nuda atď tých dôvodov môže byť neúrekom ale s tými čo som tu uviedla som mala aj ja v minulosti problém preto viem, že to môže vadiť. Skús sa opýtať okolia, ktoré ťa pozná oni ti lepšie povedia ako my tu keď ťa nepoznáme a ani nevieme v akej spoločnosti ľudí sa pohybuješ.

zildo
3. jan 2025

Ako sa správaš vo vzťahu? Nedavas do toho veľa alebo málo? Rada sa zabavas alebo si skôr nenapadnejsia?

maury
3. jan 2025

To len tak na zamyslenie, možno z teba cítia určitú empancipáciu, nezávislosť a cieľavedomosť. Oni si z toho vydedukujú, že ich vlastne v živote nepotrebuješ. Vyznie to možno smiešne, ale stretla som celkom úspešných chlapov , ktorým toto prekážalo. Že vlastne žena mala rozum a vedela ho aj používať. Jeden fakt dobre vyzerajúci chlap hľadal len baby podla výzoru a potom sa sťažoval, že majú v hlave prázdno ale vždy si našiel takú istú. Ja by som na tvojom mieste ostala sama sebou, to je to najlepšie čo môžeš urobiť a ak je tam problém prieberčivosť, tak ideál nikdy neexistuje. Nenazdás sa ako a príde, len potom treba prijať do života a užívať si to. A zvyšok už uvidíš. Možno to bude to pravé a možno nie, to nikdy nevieš vopred.

lube_zna
3. jan 2025

@maury uplne suhlasim. Chlapi chcu zeny co ich potrebuju 😅

zelenina1
3. jan 2025

Gro tvojho problemu je tu ..... "vždy natrafím na toho nesprávneho".

Mam za sebou niekolko vztahov, najprv sme sa dlhsie spoznavali (radovo mesiace, niekedy roky) - a cuduj sa svete, vsetky boli vlastne velmi fajn a doteraz mame korektne vztahy 🙂
Co z toho vyplyva? Nepreskakuj fazu zoznamovania a flirtovania - koniec koncov, je to ta najkrajsia cast 🙂

bystrozraky
3. jan 2025

Moc pekné ženy často priťahujú mužov, ktorí nie sú až takí dobrí, pretože títo muži sa môžu zdať viac sebavedomí (v skutočnosti chcú len uspokojiť svoje ego a trocha sa ukazovať) a viac agresívni v balení. Na druhej strane, dobrí muži (high value men) často nemajú potrebu aktívne baliť ženy, pretože ženy prichádzajú za nimi (hehe, preto často skončia s priemernou ženou). Títo muži sú spokojní so svojím životom a nepotrebujú si dokazovať svoju hodnotu tým, že budú baliť každú peknú ženu, ktorú stretnú. Zameraj sa viac na veľmi atraktívnych mužov, ktorí sú stabilní a majú skutočné hodnoty a charakter. Títo muži môžu byť menej nápadní a menej aktívni v balení, ale sú to práve oni, ktorí ponúkajú stabilitu a dôveru vo vzťahu. Musíš trocha prebrať iniciatívu, lebo oni sú presne ako ty, zvyknutí na to, že ženy prichádzajú za nimi. A moja hlavná rada pre teba: Počúvaj toto (najlepšie si to daj ako budík): https://www.facebook.com/share/r/1B3mF5vHas/Ak to plne pochopíš, tak ostatné príde samo ;) Prajem pekný večer, plný úsmevov.