Mám 33 a som bez vzťahu

16. mar 2024

Ahojte. Prišla som sa sem vypísať pretože už neviem ako ďalej. Mam 33 a nikdy som nemala vzťah. Je so mnou niečo zlé? Na jednej strane túžim mat rodinu. Na druhej strane sa vzťahu bojím. Mam často biedne myšlienky.

egonsk
16. mar 2024

Nikto nepozna tvoju minulost, takze tazko sa dockas serioznej odpovede. Je to trosku mimo bezneho obdobia, ale extrem to neni.

vikisisi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
reanda
16. mar 2024

no tak sa neboj 🙂

pribinak
16. mar 2024

No a dala si vôbec šancu niekomu? Lebo ak chceš vzťah tak aj ty sa musíš otvoriť tomu druhému

autor
16. mar 2024

@pribinak nie nedala. Bojím sa.

pribinak
16. mar 2024

Tak budeš sama. Máš na vyber, tak pozvazuj

natasha1988
16. mar 2024

Radsej byt sama ako si zbytocne nejakym chlapom narobit problemy. Bud rada ze si sama a mas svaty pokoj.

vikisisi
16. mar 2024

A čoho sa bojíš ?

autor
16. mar 2024

@vikisisi bojím sa toho ze ma opustí, že ma nebude mať rád, bojím sa sexu

lenkasarka
16. mar 2024

@natasha1988 aleeee to tak nemôžeš brat. Keby si našla skvelého muža, milenca,kamaráta v jednej osobe bola by si šťastný človek. Samota je niekedy fajn, ale vo dvojici je všetko ľahšie.

o__o
16. mar 2024

Nuz, kto sa boji, nech nejde do lesa

butterflyeffect
16. mar 2024

No ked ta opusti tak budes sama, co si aj teraz. Ale ked pojdes do vztahu je tam sanca ze to vyjde… tazko povedat ze co za tym stoji, ze sa bojis, ale ak naozaj mas z toho taky strach a to je jediny dovod ze si doteraz nesla do vztahu, tak mozno skusit psychologa, vedia poradit akym sposobom sa na situaciu pozerat inak…

zuzanazu85
16. mar 2024

Láska patrí k životu a k láske patrí aj sklamanie.Báť sa je potrebné,k životu,ale bez strachu by si nepoznala pocit pokoja. Bez bolesti pocit úľavy,bez smútku pocit šťastia. Neboj sa niečoho,čo každého stretne, skôr či neskôr. Nežiješ v jaskyni, či na opustenom ostrove,aj ty sa zaľúbiš a aj sklameš, skôr či neskôr každý si tým prejde 😉.

marianarem
16. mar 2024

Nepovedala by som, ze je s tebou nieco zle, len ze je to skoda. Vela ludi ma obavy a neistoty ohladom vztahov, no v 33 by som uz povedala, ze ta ten strach naozaj vyblokoval. Pravdepodobne je na to nejaky vaznejsi dovod, nejaka velmi zla skusenost, zranenie, velmi nizke sebavedomie... Ak tuzis po rodine, tak toto by som skusila nejako riesit. My s manzelom sme tiez s normalnymi vztahmi zacali az neskoro - ja kusok pred 30kou po viacrocnej terapii u psychologicky, manzel este o dost neskor po dlhorocnom kamaratstve so mnou. U mna by to bez tej terapie pravdepodobne nikdy neslo a som rada, ze sa veci zbehli tak, ze som bola donutena na nu ist. Vela veci sa vdaka nej vo mne velmi zmenilo. S muzom mame teraz naozaj pekny, hlboky vztah a jedneho velmi zlateho syna.

jankatralalajka
16. mar 2024

Ja osobne by som ti poradila založiť tinder ak tá to tak moc trápi tam najdes niekoho ale podľa mňa sa fakt aspoň tej sexuálnej stránky fakt nemáš coho obávať 🙂

miadi
17. mar 2024

Tak nebudes uplne ok ked sa v 33 bojis vztahu sexu a nikdy si nemala vztah ( Cize ani sex ratam) Tak Strasne sa bat ze ta Niekto nebude mat rad ze odide a este viac sa bojis ze by tam bol s tebou a chcel by sex . Tak sa treba na seba pozriet realisticky. Mozes byt asexual nechces sex, dobra sprava je ze si vzdy mozes najst rovnako ladeneho partnera . Vas vztah moze byt pekny bez sexu budete ako dvaja ludia co maju 80+ rokov bez vašne ale aspon prijemna spolocnost. Treba len hladat k sebe rovnako asexualneho muža.Od zaciatku byt v tomto otvorena Nebat sa aspon hovorit o tom co chces a co nechces . Kto hlada ten najde . A Hlavne si uvedom ze chlap nie je kyslik Keby ta opustil tak v pohode zijes dalej . Samotu uz poznas nemas co stratit. Vyhladaj odbornu pomoc mas fobiu z intimity z blizkosti.

placebo72
17. mar 2024

ak chces,mozeme si popisat

autor
17. mar 2024

@placebo72 a kde ti mám napísať? Túto cez správy určite nie . Niekde kde to bude viac inkognito

placebo72
17. mar 2024

ved na moje id

autor
17. mar 2024

@placebo72 nechcem písať zo svojho nicku sorry

placebo72
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bbshop
17. mar 2024

Mám dojem, že práve ten sex je to čo ťa desí najviac a bráni ti to mať vzťah. Ty sa nebojíš toho, že ťa nebude mať rád..ty sa bojíš toho, že ťa nebude mať rád, keď s ním nebudeš mať sex. Prečo sa bojíš sexu?

martin103
17. mar 2024

podla mna bude najlepsie ked si najdes rovnakeho co este nemal vztah . ked das nejakemu fesakovi co meni zeny tak ta len zneuzije a dopadnes podla tvojich predstav

mantilka
18. mar 2024

Jednoznačne vyhľadaj psychologičku, ktorá ti určite pomôže. Už to je super, že si sa tu otvorila. Nemáš čo stratiť, teraz si sama. Želám odvahu vykročiť k psychologičke a veľa lásky ♥️. Všetci sme stvorení pre lásku, nenechaj si to ujsť...ešte máš šancu pred sebou.