Mám 28 rokov a necítim sa byť príťažlivá

lilis9
28. jún 2022

Ahojte. Mám 28 rokov 168cm a 90 kg necítim sa byť vôbec príťažlivá a ani pekná skrátka sa nemám rada. Priateľa nemám hoci sa o omňa dvaja uchádzali, ale ignorovala som ich a po čase o mňa stratili záujem. Čo by ste mi odporúčili aby som sa sa mala rada, cítila príťažlivo a pekne a začala randiť bez obáv?

vifoncitta
28. jún 2022

Tak asi schudnúť...keď sa necitis fit v svojej koži

annamarin
28. jún 2022

@lilis9 Mne pomáha cvičiť, pozerat sa casto do zrkadla - pri skincare, pekne sa nahodit, navonat, ucesat. Ale so svojou postavou nie som 100% spokojná. Ale určite pomaha sa o seba starať do takej miery, že to robíš kvôli sebe. Od srdca z lasky k sebe si napriklad nakremujem cele telo a kvoli tomu, aby som sa cítila dobre si idem v stvrtky zacvičiť. Skús sa zamyslieť, čo by pomohlo tebe. Podľa mna možno aj odpoveď sama poznáš len sa nevieš dokopat k tomu to spraviť.

dzulli1980
28. jún 2022

V prvom rade treba schudnúť ... začni a uvidíš ako Ti s každým kilom dole pôjde sebavedomie hore ... pri takej výške je 90 kg moc, ani ja by som sa necítila dobre.
@lilis9

mimi3008
28. jún 2022

@lilis9 30 kg dole

zdenkastanka
28. jún 2022

Schudnúť, zmenit mozno šatník (po schudnuti zrejme aj tak budes potrebovat nove veci) , mozno novy uces... chce to zmenu, aby si sa zacala sama sebe pacit.

xsuzannex
28. jún 2022

Mam tiez 168cm a po porode som mala 78kg a to bolo moje maximum.. citila som sa zle.. tak som sa zatala a schudla na 60kg a sebavedomie slo hore.. len som si to dlho neuzila lebo som zas otehotnela 😂

vilma7
28. jún 2022

V prvom rade sa čudujem, že tvoju tému dali pod "rozpad vzťahu"???

Tak v prvom rade musíš popracovať na sebe, hlavne po zdravotnej stránke. Ja mám výšku ako ty, ale asi o 16 kg menej ako ty a už aj to je veľa a necítim sa dobre.
Myslím že potom sa veľa vecí zmení aj samých.

kinta
28. jún 2022

Podľa mňa schudnúť ani nie ale proste pozriet sa do zrkadla, povedať si som krasna aj s tymi kilami na vyše😁 ja mam tiež bruško a čo 😁 priateľa mam už vyše 3 rokov. Fakt sa len začať mať rada, nepozerať na druhých čo si o tebe myslia. A keď už, tak trošku pomeň veci v šatníku a bude super. Veď aj žena s kilami môže byť sexiiiiii

zorana999
28. jún 2022

@lilis9 mam 28 rokov co chvíľa, 90kg (som pol roka po pôrode) a 180cm a necítim sa dobre 😉 ešte 15kg keby schudnem tak som stále ok.
Treba vyradiť pečivo, sladkosti, smotany v jedle a pod., piť veľa vody a za mesiac máš aj 5kg dole.
Bohužiaľ, je to len o tom - keď schudneš, začneš sa cítit sexi. Nemáš deti, máš čas sa riešiť - tak sa rieš.
Držím palce

sigma510
28. jún 2022

@lilis9 mam o dva roky viac ako ty, o 5 cm menej ako ty , ale takisto o takmer 40 kíl menej ako ty. Pokiaľ nemáš vyslovene zdravotný problém, pre ktorý máš takúto váhu, tak by som sa ani ja necítila príťažlivá. Ja sa cítim dobre, chodím rekreačne športovo bicyklovať, vždy som sa hybala, nepotrebujem sa chlapom páčiť, potrebujem sa hlavne ja cítiť dobre. Keď som pri svojej výške atakovala váhu skoro 60 kg, podotýkam za aktívneho športu, necítila som sa telesne až tak fajn, ako pri súčasných 53 kilach. Som skorej šľachata a svalnata, veľa u mňa hra metabolizmus, môžem zjesť co chcem ale na mňa sa to nelepí, ide mi to skorej do svalov ako tuku. Ale 90 kg na tvoju výšku je dosť. Ak máš problém ze sa na teba všetko lepí, treba zvážiť stravu, a to koľko máš pohybu. Ja sa hýbať potrebujem, keď sa 2-3 dni nehýbem, som z toho na nervy. Teraz v lete, podvečer vždy keď mám 2 hodinky pre seba, sadnem na bicykel a idem, 30-50 km, podľa toho ako stíham. Do práce v lete iba na bicykli, nejem žiaden fastfood, strava viac menej iba domáca, doma varená. Ale samozrejme sem tam zhresim.

ivangeline
29. jún 2022

Sure...Cvicit/hybat sa...staci turtistika a menej sediet. 🙂 Nejaky klub/kruzok/kurz.. kde aj stretnes podobne zmyslajucich ludi. A staci tiez jedna mala ale podstatna zmena v zmyslani... Hovor si,som.krasna... je to klise... ale pomaha,ak tomu uveris,prip inee. Som milovana. Je dobre,ze som. ;)

jaskolka
29. jún 2022

Tak ja vidím dva problémy. Jedna vec je ze ano, kvôli sebe a svojmu pocitu príťažlivosti, by bolo treba zhodiť kila.
A druha vec, píšeš, že dvaja mali o teba záujem (takže nejaká hrozna otrasná skrata asi nebudeš) ale ty si ich ignorovala a logicky oni potom stratili záujem.
Prečo si ich ignorovala?

nic0le
29. jún 2022

@lilis9 naozaj nie v zlom, ale je to veľmi vysoká váha na tak mladú ženu. Tam by som začala, a potom to už všetko pôjde samé. Aj sebavedomie narastie, aj pocit sebalásky, aj tie randenia prídu.

bennn
30. jún 2022

Čím viac kg máš, tým rýchlejšie schudneš. Za polroka vieš mať de facto fitness postavu, ak do toho pôjdeš naozaj striktne so všetkým čo k tomu patrí.

maxxim
1. júl 2022

@lilis9 Treba si začať viac veriť a nehladať princa co pride na bielom koni. Lebo môze skôr prisť poštar s dôchodkom...