Mám 26 rokov a nikdy som nikoho nemala

31. mar 2024

Myslím tým že doslova o mna nikto neprejavil zaujem. Čiastočne viem prečo. Som proste škaredá. Nedávno o mne jeden chlap povedal že "by si o mňa ani hrdzavý bicykel neoprel". To sa ma dotklo. Vždy som si pripadala škaredá ale že až tak, to som netušila. Ďalšia vec je to že som hrozne tichá, plachá a čudná. Ťažko sa mi s ľuďmi hovorí dokonca aj s niektorými príbuznými s ktorými sa vidím často. Preto som nikdy v živote nemala kamarátky. A takisto mám nulové sebavedomie. Neviem čo zo sebou robiť. A musite uznať že ak o vás nikdy nikto neprejaví záujem a povie niečo tak ponižujúce, je chyba vo vás. Vážne sa bojím že zostanem sama. Prosím vás nepíšte že škaredí ľudia neexistujú pretože je to totálna blbosť. Zdvíha mi to tlak keď to ľudia hovoria. Mohla by som sa namaľovať no aj tak ten prirodzený vzhľad je na zaplakanie. Keby som aspoň čistú pleť mala ale ani to. Je plná starých jaziev od akné. A nerada sa maľujem. Nikdy som nezažila bozk či sex. Väčšinou som len doma a očnému kontaktu sa vyhýbam pretože mám pocit, že sa mi aj ľudia na ulici smejú ako vyzerám.

autor
31. mar 2024

*so sebou 🤦🏻‍♀️ Prepána.

naneta258
31. mar 2024

Poviem to z môjho pohľadu 24 ročnej ženy. Vždy sa na mňa lepili len muži, ktorí pozerali na vzhľad a tam to skončilo, proste celé to bolo len o kráse a absolutne ich nezaujímalo to aká som ako clovek. Zasa na druhej strane, keď som videla nie najkrajšiu ženu a mala partnera tak som presne vedela, že ten vzťah je založený na tom aká ta baba je ako clovek a nie o výzore. Preto máš vyssiu šancu nájsť si k tebe vhodnejšieho partnera nez nejaka krajsia zena. Krása nie je všetko, ver mi 🙂

26 rokov nie je veľa. Treba to brat z tej lepšej stránky, aspoň si nemala po svojom boku nevyzretych mužov/uchylnych atď. Ja som mala jediny vztah a to ako 17 ročná a trval 2 roky. Celý ten vzťah mal na mňa zlý vplyv a odvtedy som mala skúsenosti len s mužmi, ktorí si ma nevazili/šlo im len o vzhlad/sex.
Rozumiem, že ti to je ľúto.. len sa treba na to trosky pozrieť aj z druhej strany 🙂

dettilv
31. mar 2024

No po prvé musís zmeniť rozmýšľanie. Ako chces zmenu keď si takáto negatívna?možno by ti s týmto vedel pomôcť psychológ. Nie je to hanba. najskôr na tomto popracuj a potom treba chodiť viac medzi ľudí, PS keď si myslia zeskaredy ľudia nemôžu byť šťastní tak sa mýliš. Napíš mi a dokážem ti fotkami 😚

tundra
31. mar 2024

Dievca,trosku sebavedomia prosim.Blbe narazky,jednym uchom dnu a druhym von.Chcel by som vidiet toho krasavca,co ti to povedal🙈.
26 nie je vela,neboj stretnes toho praveho je to len otazka casu.

janka_23
31. mar 2024

Navštív kozmeticku príp koznu lekárku, s pleťou aj jazvami po akné sa už dnes dajú robiť zázraky. Ak nájdeš dobrú kozmeticku určite ti dá aj nejake rady ako sa vhodne nalicit. Co sa tyka sebavedomia s tym ti dokaze pomôcť psycholog.

naneta258
31. mar 2024

Ak by si chcela, kľudne môžme popísať a stretnúť sa ak by si bola z východného Slovenska 🙂

luciaruz
31. mar 2024

Psycholog! A rýchlo. Nebude ta nikto lubit, kym nebudes najprv lubit sama seba. To ze si skareda, je chlapom uplne jedno. Chlapi nehladaju dokonalost, na to som uz davno prisla.

liusa82
31. mar 2024

to neni o tom o škaredosti .Potom by ani jedna škaredá žena nebola zadaná.Ja som prvého frajera mala tak v 26 rokoch čo už iné majú aj dávno odrodené😀 a nie som ani šereda, postavu mám chudú, výrečná som tiež.Ale u mna to bolo tak, že som jednoducho nechcela nijakého🙂nejavila som o nich záujem.. ved on raz príde aj ten pravý.Základ je netlačiť na pílu. Aj jazvy sa už dneska dajú odstrániť.Všetko čo si popísala tak sa dá na tom popracovať postupne

marcellka32
31. mar 2024

K výzoru: dermatológ, dobre nastavená pleťová rutina (ak mi napíšeš aký máš typ pleti tak ti poradím aké výrobky kúpiť v lekárni), vlasy -dobra kaderníčka, základ je dobrý strih, líčenie nemusí byť prehnane, stačí jemný mejkap, licenka, upravené obočie, rúž/lesk a špirála na oči...poriešiť zuby/opraviť/jemne vybieliť
Nechty upraviť/maľovať kľudne priesvitným lakom ak nemáš rada farebné
Nechty na nohách - upraviť/nalakovat
Krása ide zvnútra ženy, takže úsmev, mať sa rada, byť milá k ostatným a ten pravý si ťa nájde práve vtedy keď ho nebudeš hladat ;)

autor
31. mar 2024

@dettilv Som negatívna lebo po tom všetkom čo sa čo som zažila alebo skôr nezažila, to na mňa dolieha. U psychológa mi to príde trápne rozoberať to. Chodiť tam len preto. Rada by som sa cez to preniesla sama.

autor
31. mar 2024

@naneta258 Som zo západu.

naneta258
31. mar 2024

Polož si otázku ako dlho ta to trápi? Lebo ak dlhší čas tak sama si nepomôžes.

naneta258
31. mar 2024

Napísať môžeš kľudne tak ci tak 🙂

marcellka32
31. mar 2024

Nehladaj niekoho len preto že si sama, venuj sa tomu čo ťa baví

dettilv
31. mar 2024

Ale sama si s týmto nepomozes. A nie je to hanba, ani si nevieš predstaviť koľko ľudí tam chodi. A keď ti to pomôže tak sa oplatí nie? Ale ja si myslím že keby chces zmenu to aspoň skúsis. A ver že by ti aj kozmeticka vedela pomôcť. Keď myslíš pošli mi svoju fotku a skúsim poradiť😚

refly
31. mar 2024

Skoda, no... lebo inac pises celkom rozumne a triezvo.
Na jazvy mozes teoreticky skusit microneedling. Vela ludi si to pochvaluje a hlave ked si to potom este natru nejakym kolagenovym kremom. Ten nastroj na to sa da kupit za par korun a mozes skusit pekne doma.
A ako ten psycholog by tiez mozno stal za skusku? Neverim na take kecy ze nikto ta nebude lubit, ak sa nelubis sama... to je prazdny slogan, ktory furt kazdy opakuje.. ale neuskodilo by byt sama k sebe zhovievavejsia... cisto iba pre seba a pre svoje vlastne dobro. A nemusi ti byt trapne bavit sa o tom so psychologom. Na to su tam a ich praca je denno denne pocuvat podobne hovadiny a fnukanie od ludi 🙂 Chciet sa cez niektore veci preniest sama... no, to si povedalo vela ludi (ahoj) a potom si uvedomis ze preslo dalsich 5 rokov a nic sa nezmenilo :S

Je to na prd, ked clovek dostane od zivota debilne karty :S

bluka2
31. mar 2024

Ja som na ulici ešte snáď žiadnu ženu nevidela, že by som si povedala “ta je ale škaredá!” Takže pochybujem, že si ta jediná na svete… ale su ľudia s divným vyžarovaním/ negativni s ktorými človek nemá chuť mať nič spoločne, to však neleží na výzore vôbec. Treba dať do poriadku vnútro, vystrieť sa, starať sa o seba, pozrieť ľudom priamo do oči, usmiat sa, život sa ti od základov zmeni. Vieš to zmeniť, hľadaj na nete skúsenosti ľudí a vyhľadaj pomoc, ak ti to samej nejde. Zmeni sa ti život a nejde len o chlapa, bozky, sex, ale o celkovo teba a tvoje vzťahy s ľuďmi

naneta258
31. mar 2024

@refly akoby som to hovorila ja o sebe - prenesiem sa cez to sama a o pár rokov si ma to našlo a zistila som ze nie neprešlo 😀😀

autor
31. mar 2024

@marcellka32 Ja som rada single. Mám teraz dôležitejšie veci na práci. No momentálne tu sedím sama v tme a toto ma napadlo, tak som nad tým začala rozmýšľať. A spomenula som si aj na ten nepríjemný koment.

vanilkovazmrzka
31. mar 2024

Joj moja. To je hrozne ked samu seba vnimas takto zle. Skaredi ludia samozrejme existuju. Ale je x moznosti, ktore dokazes zmenit. Mas pracu, pravidelny prijem? Mas priestor investovat peniaze do svojho rozvoja?

tomika
31. mar 2024

Nie je vsetko tak negatívne ako to ty myslíš.

vanilkovazmrzka
31. mar 2024

Ak na to mas financie, tak jednoznacne treba zacat s terapiou u psychologa - to je alfa omega toho, ako samu seba vnimas, ako na ludi posobis a ako komunikujes. Urcite ti moze obrovsky pomoct.

A ziadna, skutocne ziadna zena nie je taka skareda, aby si s troskou snahy nedokazala pomoct aspon k priemernemu vzhladu. Uz ti tu napisali - kozmeticka dokaze zredukovat aj jazvy, dokaze plet dostat do normalu, dokaze ta naucit, ako ju udrziavat. Vlasy tiez spravia vela, a v neposlednom rade vizaz a oblecenie. Ale toto vsetko je obal, ktory ked das dokopy, prave ten psycholog ti pomoze s tym, aby ten obal mal aj nejake zmysluplne jadro.

1maminkaaa
31. mar 2024

Nečítala som komentáre, ale musím reagovať. Neexistuje škaredá žena! Skôr nevhodne upravená, a oblečená, to áno. Možno popracovať na zmene vzhľadu. V tomto existujú odborníci ktorí vedia poradit.

refly
31. mar 2024

@naneta258 Jo, to si hovori velmi vela ludi. Mam jedneho starsieho pana v rodine, nejako si neuvedomuje ze je v depresii, vobec nevie kontrolovat svoj stress a kvoli najmensej hovadine je agresivny a ublizuje ludom. Funguje takto asi 20 rokov, nema zo zivota absolutne nic, ale psychologovy ani za svet, lebo psycholog mu "nema co poradit, naco by neprisiel aj sam". 20 rokov v tahu a zlepsenie v nedohladne. Aj si myslim ze tie "skody" su tam uz take, ze neviem ci by sa stym dalo nejako seriozne hnut.
Ked je clovek dlhodobo nestastny, tak ide jeho mentalny stav aj osobnost do haja. Idealne tomu predchadzat, aby sa z tej depky nestala nova norma. Toto som si tiez na sebe vsimla ze som bola kedysi omnoho zabavnejsi a prijemnejsi clovek. Ale po tych rokoch som totalne stratila nit a degradovala ako clovek. Cim dlhsie to pokracuje, tym je to tazsie otocit.

drake122
31. mar 2024

Aj keby si bezzubá, plešatá a vážiš 200kg, najde sa chlap, čo by o teba ten bicykel oprel, alebo aspoň teba o niečo oprel... ale takéto ľutovanie seba samej a pozeranie do steny v tme, to odradí aj komára aby si na teba sadol... začni s tým pracovať sama, alebo s pomocou.

bluka2
31. mar 2024

Inak krása je aj dosť vecou kultúry.
Z toho vyplýva, že sa stačí presťahovať niekde, kde je biela koza synonymom krásy. A takých miest sa fakt vo svete nájde dosť. Ako taká alternatíva… rovno zajtra môžeš mať dosť záujemcov bez akejkoľvek zmeny

zuzanazu85
31. mar 2024

Chalanovi ako 17ročnemu sa stal úraz,zohavená tvár, polka tela. Tiež vravel,že už si nikoho nikdy nenájde, pretože ho už nikto nebude chcieť. Zmieril sa s tým, pretože ani po plastike,to už nebolo dokonalé. Dnes je chalan-už muž v mojom veku 38r. a má 3krasne, zdravé deti , manželku veľmi milú a ozaj peknú. Čiže naozaj,to nie je len o fyzickej kráse. Dôležité je,ako pôsobíš na okolie,ako to spracuješ a ako začneš vnímať samu seba. Maj rada samu seba,aj okolie ťa bude mať rado.😊

duunlo
31. mar 2024

@naneta258 kludne napis mne, ja som z vychodneho Slovenska 😅😁

naneta258
31. mar 2024

@refly popravde ja som na tom tak že viem ze tam musím ísť lebo sama si nepomôžem, ale na druhu stranu viem ze to bude pre mňa príliš ťažké hovoriť cudzej osobe o mojich problémoch keďže ja hovorím o súkromných veciach len s ludmi, ktorým verím. Viem, ze psychológ je od toho no aj tak to bude pre mňa ťažké ale čo už.. treba sa prekonávať 😀

autor
31. mar 2024

@drake122 Je pravda že komáre na mňa nesadajú. 🤔😅