Dobrý deň. Mám 26 rokov, odmalička som bola labilnejšej povahy, som málo sebavedomá, mám zo všetkeho výčitky a príliš riešim čo si myslia druhí ľudia…som introvert a viac sa upínam na zopár ľudí, som sklamaná keď tu potom nie sú stále pre mňa. Momentálne som nezadaná už dosť dlho a aj keď už si s niekym píšem (áno viem zooznamky sú odveci ale v dnešnej dobe sa nemám kde s kým spoznať) a začneme sa stretavať, po pár týždňoch to upadne a začne sa pomaly vzďaľovať..
V podstate môj život je len práca, domov a tak dookola, sem tam s nejakou kamarátkou ísť von ale to je pre mňa jediná motivácia života. Chcela by som začať cvičiť aby mi to trošku dvihlo sebavedomie, ale v poslednej dobe ma nič nebaví neviem sa nadchnút pre veci ktoré ma kedysi bavili, mám pocit že nič nedava zmysel a že som na tomto svete zbytočná…Niekedy mám myšlienky že by som tu nikomu nechýbala keby tu nie som :(
Neviem sa ďalej pohnúť, každé napr odmietnutie od kamošky alebo zlú poznamku beriem osobne a trápi ma to, nič ma nebaví a k tomu tak sa chcem vratiť k starému ja keď ma bavilo pečenie varenie a cvičenie a celkovo život :(
Čo mám robiť? Vedel by s tymto pracovať psycholog?
@deti95060810 chcem začať…len v poslednej dobe mám problém s imunitou a doslova som každe 3 týždne chorá.. ale už som si povedala že pojdem len je to náročné sklbiť s pracou keďze som vkuse na nohach..ale keby si zvyknem je to lepšie
Na tú imunitu môžeš napríklad Céčko doplniť. Viac ovocia si dopriať prípadne citron a zázvor. V ponuke lekární je veľa doplnkov na posilnenie imunity. A neboj sa aj kamarátky budú. Nie si na tomto svete zbytočná. Môžeš ľudí obohatiť a inšpirovať svojou čistou dušou a tým aká si.
Kúp si permanentku do fitka a choď každý deň po práci. Najlepšie do nejakého väčšieho.
Zoznamky nie su divne, je to v zasade najlepšia možnosť niekoho spoznať, kto ti je sympatický aj tým kým je, nie len tým ako vyzerá.
Neviem ako ty, ale ja sa určite nestretnem s niekym cudzím tak skoro keď ho spoznám na zoznamke. To je možné iba v tom prípade, keď ti o nič nejde, a len hľadáš spoločnosť, prípadne kamaráta. A nie keď hľadáš partnera na celý život.
Nestretávaj sa, viac si píš, to musí byť obojstranný záujem a intenzívne písanie si každý, alebo podľa času, takmer každý deň.
Popri práci sa ťažko hľadá niekoho na zoznamke, keď nemáš čas nikomu venovať čas. Preto najlepšie cez sviatky, voľno či dovolenku. Vtedy má každý čas a často aj záujem niekoho hľadať.
toto dost dobre poznam celkovo. S tym cvicenim je to dobry napad, ja som po vela rokoch zacal od januara, cez leto som mal sice pauzu asi 3 mesiace ale inak v podstate to praktizujem doteraz. A zoznamky no to je strasne o stasti asi. Obvykle su bohuzial velmi povrchne. Ked chces napis mi spravu a mozeme sa pozhovarat.
Ja mám dosť podobnú situáciu, no plus ešte doma rodina celé zle a celkovo príšerné detstvo... Podľa mňa by si si mohla kúpiť domov trenažér alebo začať cvičiť podľa online programov napr. fitshaker alebo čokoľvek iné. Po cvičení sa človek naozaj lepšie cíti a navyše sa ti zlepší postava. Môžeš aj povedať obvodnému o tom, že máš depresívne stavy, on ťa pošle na psychiatriu a tam ti môžu predpísať antidepresíva, ak je to až také vážne alebo ti môžu dať odporučenie na psychoterapiu k psychológovi a tým pádom budeš mať psychológa zadarmo. A s tými vzťahmi sa vôbec netráp. No a čo tak budeš nejaký čas sama. Dôležité je upratať si veci sama v sebe a naučiť sa mať dobrý vzťah sama so sebou
Skĺbiť robotu s fitkom?? Fakt?? Veď nemáš deti nič. Ja chodím do práce, mám dve deti aj chlapa. Doma musím fungovať, variť, prať, riadiť. So starším sa učiť do školy, behať po krúžkoch do toho dvojročná čo chodí do škôlky a stíham aj fitko. Čiže to sú všetko len výhovorky
Ak citis, ze nechces byt nezadana, nebud. Vztahy zo zoznamiek su uplne bezne v dnesnej digitalnej dobe a z mnohych vznikli plne funkcne manzelstva. Tu imunitu, unavu a pocity skus vyriesit. Vezmi si par dni volno, dokup si vyzivove doplnky, alebo pri najblizsom vysetreni u lekara to spomen, mozno len nie si doliecena. Ked si unavena a pravidelne chora, plus otravena z prace a osamela nie je zvlastne, ze sa citis nekomfortne. Skus si oddychnut aj sama, dlhsie ako vikend, pozri si serial, zajdi si do sauny, nebud stale online na sieti, vypni zoznamku aspon na pol dna, par dni po sebe...
A čo budeš robiť o 10 rokov?
Ahoj
Napíš mi prosím súkromnú správu. Ďakujem
a prečo nechodíš cvičiť ...teraz sa cvičí pomaly v každej dedine - napr. zumba.
neseď doma, skús posilku, alebo plaváreň... kľudne na plaváreň aj sama.