Čaute, v podstate ani neviem prečo to píšem no možno to bude práve tým,že to nemám komu povedať. Myslím, že je úplne zbytočné, aby som sa nejako opisovala, ale tak predsa . Mám 24 rokov som študentkou vysokej školy. Som veľmi spoločenská, ukecaná, spontánna i zábavná. V podstate som nikdy nemala problém začleniť sa do kolektívu a bez akéhokoľvek ega, ľudia ma vždy mali radi. No je tu jeden “ problém”. Nemám kamarátov. Mám ľudí s ktorými si napíšem, raz za čas sa stretneme ale na druhej strane mi chýba niekto, s kým by som si mohla ísť zabehať zacvičiť, na nejaký výlet, dovolenku.. proste ľudia v okoli nezdieľajú takéto hodnoty a nikoho takého nemám a je mi z toho smutno. Celkom mi to chýba a neviem už čo s tym robiť. Nebaví ma byť naliatá v alkohole ako mojich rovesníkov a práve preto s tými “ kamarátmi” aj mnoho zážitkov nezdieľam. Ale kde spoznať nových ľudí?
@majkabajka321 z Nitri
Ahoj aj ja mám byt v nr a nudim sa mám 23
@omg1992 možno som sa len zle vyjadrila. Svojim spôsobom kamaratov mám, neustále ma volajú s nimi von, pisu mi, sme v kontakte.. ale nie je to pre mňa to práve orechové.. keďže mám pocit, akoby ti ľudia zastali na jednom mieste a nikde sa neposunuli a ich problém je len to , čo budú dnes piť alebo kde sa pojdu najbližšie zabaviť, a tak vyzerajú aj naše stretnutia. Jednoducho nemám ľudí, s ktorými by som mohla zdieľať svoje aktivity, názory svoj život, keďže možno to čo mi predtým vyhovovalo, teda respektíve nerobilo mi problém tráviť čas aj v takej spoločnosti uz dnes tak nie je .. ja by som chcela len niekoho s kým pôjdem niekde na predĺžený víkend, večer si pôjdeme zacvičiť alebo jednoducho sadnúť do mesta . No mám pocit že toto by ľudia v takomto veku nemali riešiť a malo by to ísť prirodzene;D
Ahoj môžeš napísať
@ninusa221 môžem napísať?🧐
Ahoj, si v nie úplne správnej spoločnosti. Hľadaj si známych podľa záujmov, čo ťa bavia. Pokojne môžeš mať jednu skupiny, takú akú máš a iných kamarátov na turistiku/ cvičenie. Ak nemáš problém byť spoločenská, tak oslov nejakú babu v posilke, alebo na joge, či čo ťa baví, taká, ktorá tam chodí tiež sama. Napíš inzerát, že hľadáš parťákov na turistiku, hocičo. Nájdi si brigádu, kde spoznáš nových ľudí a selektuj to podľa svojich záujmov.
Ano
Takí ľudia chýbajú skoro každému... kto nie je alkoholik
Kľudne napíš
ahoj, ak chceš, môžeš mi napísať
Ahoj, mám to podobne, ak chceš napíš mi.
Odkiaľ si ?