Ahojte, mám 24 rokov a ostala som sama s novorodencom. Tak nejak premyslam, mám ešte vôbec šancu na normálneho partnera, mám ešte šancu zazit lasku a byt milovana?😔
vzdy mas sancu na vsetko
Jasné že máš 🍀, venuj sa dieťatku, sebe, buď dobrou maminou a neuzatváraj sa do seba. Buď milá, priateľská, pozitívna a ten pravý si Ťa niekde všimne. Nehanbi sa požiadať o pomoc rodinu, známych, neznámych (myslím napr. vonku s kočiarikom) maj kontakty s okolím aj počas MD.
Väčšiu,ako si myslíš! Hlavne neznižuj svoje nároky a nezaves si na krk prvého,čo ti povie,že mu neprekáža dieťa. Ten pravý príde.
🤔… “šancu” má každá/každý vo všetkom… no, nie “každý” ju využije/chce využiť… 😉
prosím ťa, život máš pred sebou... partnerov nájdeš nie jedného, ale aj viac.
Ja by som na to išla trochu inak. Venuj sa dieťaťu, sebe, školu máš akú, vzdelávanie popri materskej by som skúsila, aby som mala lepšiu šancu si nájsť dobrú prácu, ktorá nás uživí, vlastnú strechu nad hlavou. Keď budeš šťastná a spokojná ako to zvládaš, budeš okolo seba vyžarovať spokojnosť a charizmu tak sa budú k tebe chlapi hrnúť.
Máš 24, celý život pred sebou.
@martul pracu ktorá nas uživí mám (resp mám sa kam vrátiť po MD) , dokonca aj vlastnú strechu nad hlavou a externe studujem VŠ. O toto sa vôbec nebojim. Skôr čo poznam ja chlapov, tak o nevlastných detoch nechcú ani pocut, nie že by som teraz niekoho hľadala ale sama zostať nechcem😕
Chlapi, o ktorych píšeš, nie sú zrelí na dlhodobý vzťah..Ten pravý príde,a nebude rozlišovať medzi vlastným a nevlastným dieťaťom..Všetko má svoj čas..Študuj, venuj sa dieťatku a ak treba,požiadaj o pomoc rodinu,alebo priateľov. Držím palce.
Si inteligentná vzdelaná samostatná mladučká žena. Ale trošku predsa len hľadaj (však zatiaľ tak zľahka, nenápadne), vyjdi náhodám v ústrety, kde sa dá. Zväčšíš tým svoje šance, možno sa zlepšíš v komunikácii s mužmi, lepšie ich pochopíš, spoznáš (potvory 😁... srandujem).
Chvalabohu 😊
Určite si ešte niekoho nájdeš. Veľa žien na MK je takých čo majú dieťa a samé ho vychovávajú a našli si a majú novu šťastnú rodinku. Nájdeš si neboj. Smutne že opustil vás otec dieťaťa.
Ver tomu že áno. Si mladá a život máš pred sebou.
prečo hneď toľko negatívneho myslenia? svoju najväčšiu lásku si si porodila, to ťa musí držať nad vodou a väčšiu lásku ako ti dá tvoje dieťa pravdepodobne nezažiješ 🥰 ale určite sa nájde aj nejaký súci chlap, keď príde ten správny čas… si mladá a rozhodne máš ešte celý život pred sebou, na svete je xy chlapov a stavím sa, že medzi nimi je aj tvoj pán budúci
Ináč autorka nemá len negatívne myslenie. Tiež to vidím na kamarátkach, že ženy, ktoré majú dieťa si síce partnera väčšinou nájdu ale už musia brať aj chlapov "z nižšej ligy" ako pred tým, keď boli bezdetné. Ale súhlasím s tým, že väčšinou niekoho normálneho by nemal byť problém nájsť.
Neboj sa, ešte budeš mať nápadníkov ako bez dieťaťa možno aj viac,len si užívaj teraz ten čas s dieťaťom a seba
Samozrejme že máš. Nezúfaj, si mladá
Samozrejme