Mám 24 a nikdy som nemal frajerku

neznamy786
13. mar 2024

Ahojte môj problém je ze nedokážem zbaliť žiadnu babu a ma to pekne už hnevá, lebo mam 24 rokov a nemal som nikdy frajerku, a neviem sa ani bozkávať, vždy keď prídem na disco je mi trápne tancovať, musim sa opiť aby som sa tak uvoľnil neviem sa ani prihovoriť žiadnej babe 🥲 som hanblivý, a mam uskosti ze nebudem vedieť co jej mam povedať, alebo komunikovať keď hu nepoznám, mam stres hlavne ma hnevá to ze ako som už spomínal mam 24 rokov a som panic, a aj keby nájdem tu správnu babu tak cuvnem je mi trápne sa bozkávať keď neviem ako na to, zbytočné sa strapnim v mojich rokov, všetkému sa vyhýbam, a pritom není som vôbec škaredý, práve na opak vždy som bol iný ako ostatný, vždy som sa o seba maximalne staral, upravoval a kadernícke chodím každé 2 týždne, kozmetické a som slušný dievčatam nenadavam, som proste dobrák a preto som bol aj na strednej sikanovany ze som iný😑 mňa by zajímalo ako je možné že začne diskotéka o 10 h a o 11 uz tvoria pár 🙈 nechápem ako to robíte ze viete tak rýchlo zbaliť baby, môj problém je ze sa neviem prihovoriť aj keď pozerajú po mne 💀🫣 keby mam baba pobozkať asi by som išiel preč, lebo ani bozkávať sa neviem spravil by som si mojich 24 rokov len hanbu 😭

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
13. mar 2024

Nečudujem sa keď vzťahy hľadáš na diskotéke, tam nájdeš akurát tak niekoho na sex. Chodíš do práce alebo školy? Kamarátov nemáš žiadnych? Koníčky? Najlepšie je to natrénovať neosobne na nejakej zoznamke, nevidíš ju, ona nevidí teba, ak sa strápniš jednoducho jej už nenapíšeš.
A ku tomu, že si panic to nie je žiadna tragédia, práveže by som to nazvala výhodou. Slečna ťa môže všetko naučiť podľa seba 😉

martinmmartin
13. mar 2024

Lovis v zlych vodach. Do klubov chodia baby sa zabvat, hladju vzrusenie, nieco co babe budu ostatne v ten moment aspon trosku zavidiet...

Ty ponukas stabilitu, servis na jednicku ale bohuzial to mas bez faktoru vzrusenia a zabavy takze si na zlom mieste. Take co by kupili to co ty predavas su inde

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neznamy786
autor
13. mar 2024

@chodec15 neviem ale hanbím sa za to, a mal som dosť peknych kamarátiek a aj keby na disco nejakú stretnem a vypitam ig už jej nenapíšem lebo neviem sa posunúť ďalej, také bežné vety ako ahoj, ako sa máš čo robíš, odkiaľ si atď a potom už nič ticho 😭 neviem komunikovať

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
a_alexandra_a
13. mar 2024

@neznamy786 Máš 24 rokov a baby hľadáš v baroch a na instagrame.. tam je chyba. V baroch sa nehľadá seriózny vzťah a už vôbec nie, keď sa opiješ, to aj nejakú potenciálnu, ktorá je podobná ako ty odradí. Nikto si nechce začať s opitým chlapom v bare...

neznamy786
autor
13. mar 2024

@januska12323 no u mňa je taky problém, to je to ze nepracujem, som od strednej doma, kamarátov už nemám, lebo som sa presťahoval do tt a oni stále aj soboty robia, nemáme na seba čas, mal som ťažkú operáciu chrbta skolioza čiže je to čerstvé a nedokážem vydržať v práci zatiaľ, len ma hnevá to ze roky idú keď si ešte pekný mal by si sa zabávať a nie si hľadať v 30 frajerku, to ťažko keď už všetky majú partnerov, hlavne ma tlači čas keby mam 20 rokov tak neriešim

neznamy786
autor
13. mar 2024

@a_alexandra_a na a kde sa hľadajú polka vzťahov vzniká na discoteke, prácu bohužiaľ nemám

neznamy786
autor
13. mar 2024

Pošlem vám sem fotku 😅 aby si videli ako vypadam

majka3322
13. mar 2024

a starsiu od teba by si nechcel? ktora bude mat ine zaujmy ako len chodit po diskotekach a chlastackach

lucia7933
13. mar 2024

@neznamy786 popravde ja este nepoznam vztah kt. by vydrzal a vznikol na diskoteke :D...ja som tam nikdy nikoho nehladala inak😂 ani ma to nenapadlo

subartic
13. mar 2024

@neznamy786 tak hľadáš vzťah alebo niekoho kto by ťa zbavil panictva ? Ak hľadáš ženu tak na zlom mieste . Pootm ďalší problem tu je tvoj ekonomický status , ktorý nie je jednoduchý , tvoj zdravotný stav je komplikovaný . Momentálne by som dala do úzadia teraz znejaký ten sex a hľadanie priateľky , nie si ani prvý ani posledný čo v takomto veku ešte nespal so ženou a sústredila by som sa na zlepšenie zdravotného stavu a nájdenie si práce .

a_alexandra_a
13. mar 2024

@neznamy786 Tak sa zaraď do bežného dospeláckeho života, nájdi si prácu, v nej nadobudneš aj komunikačnú prax a budeš pre ženy atraktívnejší ako chlap bez práce, ktorý hľadá partnerku opitý v bare

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
13. mar 2024

@eniaq No tak ty si tiež prípad...Načo toľko myšlienok? Načo dopredu myslieť na to, čo sa stane...treba žiť, užívať si život...chodiť na rande...dať ženám šancu...neverím, žeby si nestretol ženu, ktorá by ti ukázala, že nie všetky sú také, ako o nich máš mienku...A predsa dieťa si neurobíš so ženou po pár týždňoch randenia...ale pokiaľ budeš doma sedieť na zadku a nadávať, aké sme my ženy zlé...tak ver alebo nie...panicom aj umrieš...Veľa šťastia.

galioska
13. mar 2024

@januska12323 no mna si veru moj muz nasiel na disce a sme spolu 23 rokov😀

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
13. mar 2024

@eniaq kašlať na to, že niekomu zaplatíš kávu...veď tých pár eur ťa milionárom nespraví a taktiež na chudobe nepridá....a rande som myslela práve tie kávy...nemusíš im platiť obedy alebo drahé drinky alebo neviem čo...skromne pri káve pokecať a ak to nevýjde, ideš ďalej...netreba mať veľké očakávania a vysoké nároky...treba to brať tak, že o nič neprichádzaš ale naopak môžeš získať, ak by bola chémia, ak by ste si sadli ako ľudia, povahovo ...atď. ale takto kľudne rozmyšlaj nad svojím potomkom, ktorý vlastne ani nebude, keď nebudeš mať ženu...a nástupcom dieťa nenazývaj...lebo určite by si nechcel, aby to dieťa malo život ako ty...utápať sa v myšlienkách čo ak by, čo by bolo ak by bolo...

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
13. mar 2024

@eniaq A to kde chodíš na tie kávy, že jedna stojí skoro 5€ 🤣 a aj keby...pokiaľ si na peniaze, tak je asi aj lepšie, ak si sám 😁 môžeš si tie peniaze vziať so sebou ...vieš kde...pod zem

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
13. mar 2024

@eniaq 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ach jaj...ako som písala v prvom komente...ty si tiež prípad...a teraz sa potvrdzuje, že úplne ale úplne stratený prípad...Dobrú noc

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
13. mar 2024

@eniaq No práve to tvoje zmýšlanie...že nebudeš platiť za kávu 🤣🤣🤣 tak ako chceš spoznať nejakú ženu? myslíš, že nejaká príčetná, rozumná, inteligentná, racionálne zmýšľajúca žena by bola s chlapom, ktorý má problém jej kúpiť kávu za 3.40€? 🤦‍♀️ Noo kam tento svet speje...do záhuby...ale poteším ťa, takých ako si ty je veľa...a dodnes sú vo svojich detských izbách, bez žien, bez rodiny, bez detí....

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanyag
13. mar 2024

@eniaq A to ako vieš, že ťa žena využila? len preto, že si jej zaplatil kávu za 3.40€...veď ak idem na stretnutie...neočakávam od toho nič...nemusí byť chémia, nemusí byť iskra...ale to neznamená, že chlapa využívam kvôli káve 🤣

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz